Tomy61 Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Üdv Tomy! Majd megírhatnád a tapasztalataidat az autódnál az E85 használatáról itt is, biztos érdekli az ittenieket :)Gondoltam, itt is kavarok egy kicsit. Tahitótfaluba vitt az utam. Hát a régi TSZ telepen látok egy magán benzinkútat. Tankolni kellene lassan, még kb 10 lityi benya lötyögött a Lacsi tankjában. Sosem szerettem nagyon lefogyasztani a tankot. Látom ám, hogy E85-ös kútfejük is van, ráadásul működik is. Lesz ami lesz, hirtelen felindulásból betankoltam 40 liter bioetanolt. Néztek egy páran, jó ez igy? Mondtam, hogy majd hazafelé kiderül, minden esetre a telefonomat bekapcsoltam. Kellemes meglepetésként ért a Lacsi működése. Talán egy kicsit nyúlósabb lett, de különben finoman autózható. Az indítással és gyorsítással kapcsolatban sem tapasztaltam semmi különlegességet. Azt hiszem, a napokban meghágom vele a teljesítménymérő padot. Kíváncsivá tett a projekt, ha már más nem, akkor majd én! Megtörtént az etanolos teljesítménymérés. Nagyjából azt kaptam, amit a közúti próba sejtetett. Na meg egy pár kiegészítő eredmény is számszerűsítve. Hát, lássuk a "medvét". A mérésekdiagramjai és táblázata az alábbi helyen megtalálhatóak, bocsi a rossz minőségért, technikai okokból csak ennyire futotta most. etanol diagram etanol táblázat benzin-etanol összehasonlítás Az első kép: 10l 95 okt benzin és 40l bioetanol keverékével történt mérési diagramm. A második kép: a hozzá tartozó mérési táblázat. A harmadik kép: egymásra vetítve a benzines és etanolos teljesítmény ill. nyomatéki görbe. Érdekes megfigyelni, hogy etanollal kb 3200-as fordulatig nyomaték és teljesítményszegényebb a motor. Viszont az emissziós értékek figyelemre méltóak. Az alsó fordulatszám tartományi gyengülés ellenére elég jól autózható maradt a kocsi, 3200 ford. felett azonban még javultak is a telj. és nyomaték értékek. Ráadásul a CO jelentősen, a HC kevésbé, de csökkent. Nem elfelejteni: padlógázas gyorsításról van szó! További magyarázatot -úgy gondolnám-az esetleges kérdések alapján, célirányosan készségesen adnék. Nem módositó elektronikával mértem. A célom az volt, hogy mindenféle átalakítás nélkül hol az a határ (benzin-etanol keverési arányra és menetteljesítményre vonatkozóan) ami még nem okoz jelentős fogyasztás töbletet, emissziós értékekben nem lépi át a szélsőséges határokat (a túl szegény állapotra gondolok), a menetdinamika esetleges jelentős romlása nélkül működik a jármű. Mind ezt annak fényében tettem, hogy sajnos kevesünknek lakozik a zsebében 45-65000HUF. A mérési paraméterekröl: a padunk két teljesítmény értéket ad, az egyik a méréskori környezeti hömérsékleten, -páratartalmon, -légköri nyomáson mért érték, a másik pedig egy javitó képlettel módosított érték 20 C fokra, 30% páratartalomra és 1000hpa léköri nyomásra vonatkoztatott érték. A fogatónyomatékot is már korrigálva kapjuk meg.Az üzemanyagok hőfoka is természetesen fontos, hiszen labor mérésröl beszélünk, igyekezni kell azonos feltételek mellett elvégezni a méréseket. A mi padunk gyártója nem tartotta fontosnak. Azért érdemes belegondolni, hogy mennyire szélsőséges hőmérsékleti értékeket érhet el üzem közben az üa. A Diesel autóknál már régóta figyeli az ECU, kezd terjedni a benzineseknél is. Arról nem is beszélve, hogy mennyire típus függő a vizsgálat.A különféle vezérlőegység programok mind másképp tolerálják a beavatkozásokat.Az enyém pl. pechlámpával válaszolt a 100% E85-re. A lambda adaptáció lekoppant 25%-nál. Viszont 80% E85-tel remekül müködik. Sajnos még kevés az E85-ös kút. Persze lehet kannázni (mint anno a mosóbenzinnel), azért az otthoni biztonságos tárolás nem mindenkinek adatik meg.Én nem a teljesítmény növelés (tuning) oldaláról próbálok közelíteni, hanem a hétköznapi felhasználó szempontjából. Úgy gondolom, egyenlöre ennyi. Ha van kérdés, természetesen igyekszek válaszolni, ha tudok. Majd elfelejtettem, a mért autó: 2004. évjáratú, Chevrolet Lacetti (Daewoo Nubira III) 1,8 CDX, 48000 km-t futott. Üdv:Tomy61
J0hnny Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 Mióta van f astrában X14XE-d? :) Cseréltél motort a két autóban? :) Amúgy de, kábelvágás mindenképpen kell a beépítéshez. A motortér kábelkötegben az ecunál el kell vágni a 4 injektor vezetékét, és a lambda vezetékét, valamint vágás nélkül ugyan, de rá kell kötni a TPS és ICT szenzorra is egy-egy kábelt, aztán meg föld és gyújtás + is kell. Az eredeti állapot könnyen visszaállítható innen :D Nem értelek! A corsában van az X14XE. Megbeszéljük a dolgot,mert engem érdekel a móka!
opel16v Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 A corsában van az X14XE. Megbeszéljük a dolgot,mert engem érdekel a móka! astra f-et kértem ilyen mocival :) de ha nem lesz jó alany, akkor képbe kerülhetsz a corsával is.
invictus Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 astra f-et kértem ilyen mocival :lol: de ha nem lesz jó alany, akkor képbe kerülhetsz a corsával is. Nagyon-nagyon akarja. Tudhat valamit. :) :) :D
Udi Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 J0hnny! Megoldás egyszerű mocit cserélsz a Dezsőbe... :) :) Tomy! Üdvözöllek a fórumon, elektronika nélkül faterom Daewoo Nexiája max. 40%-ig jó, utána kigyullad a "pechlámpa".
J0hnny Elküldve November8, 2009 Elküldve November8, 2009 J0hnny! Megoldás egyszerű mocit cserélsz a Dezsőbe... :D :) Tomy! Üdvözöllek a fórumon, elektronika nélkül faterom Daewoo Nexiája max. 40%-ig jó, utána kigyullad a "pechlámpa". Nem értem minek neki F astra! :lol: Ugyanaz a moci! Mindegy,darabolja akkor más kábelkötegét,én majd az SP1-es csomagnál áttérek a flextekről. :)
pszilaj Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Nem értem minek neki F astra! :D Ugyanaz a moci! Mindegy,darabolja akkor más kábelkötegét,én majd az SP1-es csomagnál áttérek a flextekről. :) Nem biztos hogy teljesen ugyanaz a motor...a Tigra X14XE motorja is más mint az Astráé... bele is buktam egy szíjtárcsával...5 ezresem bánja... :)
Udi Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szívósor is más biztosan vannak eltérések...sőt a tiédből pár ecotech dolog ki lett szedve...tehát nem gyári. :) Mi kivárjuk a sorunkat...viszont érdekes lenne lemérni az Fx-et Flextek-el, Hunflex-el és a Gabi féle elektronikával. :)
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szívósor is más biztosan vannak eltérések...sőt a tiédből pár ecotech dolog ki lett szedve...tehát nem gyári. :lol: Mi kivárjuk a sorunkat...viszont érdekes lenne lemérni az Fx-et Flextek-el, Hunflex-el és a Gabi féle elektronikával. :lol: Te biztos kapsz még tesztlehetőséget, csak először a fentebb említett két motoron szeretném tesztelni a kütyüt, mert ezekben vannak olyan vezérlők, amiket még ki kell próbálni vele B) F astra pedig azért lényeges a corsával szemben, mert több hely van a bűvészkedésre, és most minden kis idő számít a tesztnél, nem a hozzánemférhetőséggel akarok még szívni :) Azért is írtam a nagyobb mocihoz inkább az omegát is, mert abban legkönnyebb a vezérlőhöz férni :) Még egyelőre most az eco módot finomhangolom a kütyüben, azt tesztelgetem. Aztán lesz még egy hitelesítő mérés a szenzor bemeneteknél, illetve egy részterheléses emissziómérés, hangolni kell még a hidegindításon is kicsit, és már kész is lesz a v1.0 :D
Gabo Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Te biztos kapsz még tesztlehetőséget, csak először a fentebb említett két motoron szeretném tesztelni a kütyüt, mert ezekben vannak olyan vezérlők, amiket még ki kell próbálni vele :P F astra pedig azért lényeges a corsával szemben, mert több hely van a bűvészkedésre, és most minden kis idő számít a tesztnél, nem a hozzánemférhetőséggel akarok még szívni :) Azért is írtam a nagyobb mocihoz inkább az omegát is, mert abban legkönnyebb a vezérlőhöz férni :) Még egyelőre most az eco módot finomhangolom a kütyüben, azt tesztelgetem. Aztán lesz még egy hitelesítő mérés a szenzor bemeneteknél, illetve egy részterheléses emissziómérés, hangolni kell még a hidegindításon is kicsit, és már kész is lesz a v1.0 :D Drusza, nem sürgetni akarlak, de én hamarosan lelépek messze... Ha engem választasz akkor hamarosan be kéne rakni a cuccot (akár nem 100%os ecomód ban sem (nálam az a pár% úgyse számít ;) :lol: ) mert fater max elhordja a "kötelező" tesztekre a kocsit, de tuti, hogy a beépítésre nem "szán" időt. Ha lesz más az sem baj, nem az ingyencuccra hajtok. Azt majd megveszem :lol: - eccer ha hazajutok B)
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Drusza, nem sürgetni akarlak, de én hamarosan lelépek messze... Ha engem választasz akkor hamarosan be kéne rakni a cuccot (akár nem 100%os ecomód ban sem (nálam az a pár% úgyse számít :lol: :) ) mert fater max elhordja a "kötelező" tesztekre a kocsit, de tuti, hogy a beépítésre nem "szán" időt. Ha lesz más az sem baj, nem az ingyencuccra hajtok. Azt majd megveszem :) - eccer ha hazajutok :D Sajna nem megy ez olyan gyorsan. Legalább 1 hónap még, hogy 6 hengeresre tesztkütyüt adjak ki. de majd kedvezményesen megszámolom neked, ha hazatévedsz :lol:
g.a.b Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szerintetek mitől nő folyamatosan a fogyasztásom?? Megint lementem 500 KM-et és most 8.8-ra jött ki.(7.5 - 8 - 8.5 - 8.8) Az autó még mindíg 2005 Astra G Z16XE. Jár valaki valaki ilyen autóval??? Mennyit kellene ennek zabálnia?
nagy istván Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szerintetek mitől nő folyamatosan a fogyasztásom?? Megint lementem 500 KM-et és most 8.8-ra jött ki.(7.5 - 8 - 8.5 - 8.8) Az autó még mindíg 2005 Astra G Z16XE. Jár valaki valaki ilyen autóval??? Mennyit kellene ennek zabálnia? a mi off autónknál is ez volt.2-3000 km alatt felment a fogyi a benyás 6-6.5-ről 8.5-10-re.igaz nekünk tisztán ment szesszel és jól is kezelte a ecu.......
yooccoo Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szerintetek mitől nő folyamatosan a fogyasztásom?? Megint lementem 500 KM-et és most 8.8-ra jött ki.(7.5 - 8 - 8.5 - 8.8) Az autó még mindíg 2005 Astra G Z16XE. Jár valaki valaki ilyen autóval??? Mennyit kellene ennek zabálnia? jön a tél
g.a.b Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 a mi off autónknál is ez volt.2-3000 km alatt felment a fogyi a benyás 6-6.5-ről 8.5-10-re.igaz nekünk tisztán ment szesszel és jól is kezelte a ecu....... Nekem is tiszta szesszel megy. Már nem szarakodok a hunflex beállítással. Holnap megkapom az új kütyüt. Gyorsan be is forrasztom aztán meglátjuk azzal mit mutat.
nagy istván Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Nekem is tiszta szesszel megy. Már nem szarakodok a hunflex beállítással. Holnap megkapom az új kütyüt. Gyorsan be is forrasztom aztán meglátjuk azzal mit mutat. nekünk nem kellett semmi kütyü.simán elkocog a verda mindennel. csak már lejöttem a cuccról :) elgázositottam az asszony autóját is.az gazdaságosabb.
yooccoo Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Nekem is tiszta szesszel megy. Már nem szarakodok a hunflex beállítással. Holnap megkapom az új kütyüt. Gyorsan be is forrasztom aztán meglátjuk azzal mit mutat. ha megy tisztán, akkor minek kütyü? :)
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 Szerintetek mitől nő folyamatosan a fogyasztásom?? Megint lementem 500 KM-et és most 8.8-ra jött ki.(7.5 - 8 - 8.5 - 8.8) És mennyit jársz vele rövid útra (<10km)? Mennyit városban? Sokat számít... :) Még egyszer mondom, ne a nyári benzines fogyasztásodhoz számold a +20%-ot, hanem vedd figyelembe, hogy zimában többet eszik benzinből is :)
nagy istván Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 ha megy tisztán, akkor minek kütyü? :) gondolom a reggelek mistt mostanság.......0 fok alatt nekünk sem szivesen indult vele.
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 ha megy tisztán, akkor minek kütyü? :) kütyüvel megy tisztán. kapisch? :)
nagy istván Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 És mennyit jársz vele rövid útra (<10km)? Mennyit városban? Sokat számít... :) Még egyszer mondom, ne a nyári benzines fogyasztásodhoz számold a +20%-ot, hanem vedd figyelembe, hogy zimában többet eszik benzinből is :) tavaly ijentályt volt az asszonynak 13 literes fogyija is itt a városban.10 km-re melózik......
yooccoo Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 kütyüvel megy tisztán. kapisch? :) akkor nem tisztán megy, hanem kütyüvel :)
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 akkor nem tisztán megy, hanem kütyüvel :) kütyüvel, de tiszta E85-tel. nemtom mi nem érthető ezen? :)
opel16v Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 tavaly ijentályt volt az asszonynak 13 literes fogyija is itt a városban.10 km-re melózik...... talán ha lett volna egy jó átalakító, akkor nem lett volna ez a nagy étvágy :)
nagy istván Elküldve November9, 2009 Elküldve November9, 2009 talán ha lett volna egy jó átalakító, akkor nem lett volna ez a nagy étvágy :) mivel megeszi városban benyából 8-9 litert szerintem sokat nem fogott volna 1 jó átalakító sem,és az árukat nézve soha nem hozná vissza az árát.na jó nem soha csak nagyon sokára, :)
Recommended Posts