zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Én anno kora tavaszal kezdtem... semmit nem vettem észre... Ha nekem tisztán -12 fokban nagy szenvedéssel beindult szerintem felesben sokkal könnyebben elkapja...több a benya benne! :lol: Aham kösz, akkor kísérletezek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Hamarosan lehet majd tesztelni a Hunflex hidegindítást ha csillaggarázsban este tartósan 14 fok alá hűl a levegő... :lol: II. Pályanapon kint lesz a forgalmazó aki eljön tud vele talizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 opel16v, Gabi, lenne egy kis gondolatfuttatásom: - nem igen hagy nyugodni az előgyújtás szabályozása. keresgéltem a neten, és a Timing processors honlapon találtam egy elektronikai egységet, ami épp az előgyújtás szabályozására (növelésére) szolgál. Ezt a gázüzemű autóknál használják leginkább, hisz az E85-höz hasonlóan, ott is lassabban ég el a keverék, ergó nagyobb előgyújtás kell az optimális üzemhez. Véleményed, ötleted? A véleményem ugyanaz :lol: Normál használatú autónál a saját ECU-ja felszabályozza elég jól az előgyújtást, amelyiknél van kopogásszenzor. Amelyiknél meg mondjuk dugó van, azt a 98 állásra kell állítani. Ezzel meg is van oldva az előgyújtás kérdése, már ezzel is érezhető lesz a dinamizmus növekedése a motornál. Aki meg mondjuk versenyzésre használja az autóját, az vegye meg ezt a timing processzort, hogy kapjon még pár pacit a felsőbb fordulatokon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Eszembe jutott valami. Valaki említette h viszi a HunFlexét "szoftver frissítésre". Annak mi lett az eredménye??? Ne haragudjatok, de már nem emlékszem ki volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Nyugodtan elmehetsz e fele-fele arányig. Ami ugye valojában nem az, mert nem számoltam bele az E85 benzintartalmát. 7-fokban reggel simán indult. 4-5 másodpercig ugyan gázadásra fulladozott, de mire kitolattam már simán járt. Már fele fele arányba megyek...... :lol: azt is írtam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Eszembe jutott valami. Valaki említette h viszi a HunFlexét "szoftver frissítésre". Annak mi lett az eredménye??? Ne haragudjatok, de már nem emlékszem ki volt... :lol: ismerős ment vele viszont hw frissítés lesz, egy új kütyüt készít a fickó, hamarosan elkészül és lehet tesztelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 kíváncsi is lettem volna, hogy egy analóg technikán hol frissít SW-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Már fele fele arányba megyek...... :D azt is írtam :lol: :lol: Ja félrenéztem bocsi. :lol: kíváncsi is lettem volna, hogy egy analóg technikán hol frissít SW-t :lol: Ugyanott ahol a kollégánk c14nz-jében kipucolták az AGR-t. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Előző tankolás ugye 15 benzin/19 E85... a szokásos kitaposom a padlólemezt használattal 7,1-re emelkedett a fogyasztás városban. Most tankoltam a holnnapi útra, és véletlen 12 liter benzinhez 20 liter E85 sikerült. Már mentem vagy 30 km-t, de semmi sípolás, szal lehet még fogok emelni az arányon egy picit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Előző tankolás ugye 15 benzin/19 benya ... Hát, ehhez nem kell különösebb bátorság! :lol: :lol: Vagy az E85 hivatalos neve mostantól benya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Most olvasd el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 50-50 arányban 8decivel nőt a fogyasztásom,ez nem is olyan vészes......Kb annyit spóroltam mint a 70-30on :lol: Reggel még mindig csak másodszorra indul be rendesen,de ez nem érdekel...3000alatti fordulaton kicsit butább lett a motor,de felette viszont érezhetően jobb lett.....Kiváncsi leszek majd a tiszta etanolra is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Most olvasd el :P Kicsit besegítettem...most már minden nyom el van tüntettve :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Kicsit besegítettem...most már minden nyom el van tüntettve :lol: :lol: :lol: :lol: Biztos vagy benne? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Biztos vagy benne? :lol: Ha akarod biztos lehetek benne :lol: :P :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Ha akarod biztos lehetek benne :lol: :lol: :P :D :lol: :lol: Na, most már moderáld magad!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Az a lényeg, hogy mostanában mindig több E85 sikerül, mint benya. De ez most különösen nagy lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Az a lényeg, hogy mostanában mindig több E85 sikerül, mint benya. De ez most különösen nagy lett. Nem biztos, ha beleszámolod az E85 benzintartalmát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2009 Nem biztos, ha beleszámolod az E85 benzintartalmát is. 50-50-től több. De lesz ez még direkt is több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Induló, Nektek! Oooh - broke my heart at the Hunflex Yes you did - yes you did Oooh - broke my heart at the Hunflex Yes you did - yes you did :lol: http://www.youtube.com/watch?v=qfh4C0SFOy4&feature=fvw Tessék énekelni áááá!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Kecsóról haza még toltam 10 liter szeszt, meg 5 benzint a tankba, csak a "biztonság kedvéért" A kis napi mókázással itthon 7,2-t mutat a gép/100 km-re... szerencse, hogy nem néztem meg a pályán, mert biztos állkapocs megerszkedésben szenvednék. Picit tapostam szegényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Kecsóról haza még toltam 10 liter szeszt, meg 5 benzint a tankba, csak a "biztonság kedvéért" A kis napi mókázással itthon 7,2-t mutat a gép/100 km-re... szerencse, hogy nem néztem meg a pályán, mert biztos állkapocs megerszkedésben szenvednék. Picit tapostam szegényt. Én direkt nulláztam, mielőtt pályára léptem. Nem tudom hány kört mehettem, de 13,1 liter volt átlagnak. Dundiztam én is mint atom. :lol: Viszont egyszer sem dadogott be, egyszer sem fulladt, egyszer sem mondta azt hogy nem megyek. E85 BioPower. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Én direkt nulláztam, mielőtt pályára léptem. Nem tudom hány kört mehettem, de 13,1 liter volt átlagnak. Dundiztam én is mint atom. :lol: Én tudok olyanról, aki szintén nullázott, mielőtt pályázott volna, aztán a végén 30 fölött mutatott neki, de a BC-je kevesebbet mutat, mint a tényleges fogyasztása. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 Én tudok olyanról, aki szintén nullázott, mielőtt pályázott volna, aztán a végén 30 fölött mutatott neki, de a BC-je kevesebbet mutat, mint a tényleges fogyasztása. :lol: turbo vagy V6? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember12, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2009 turbo vagy V6? :lol: :lol: hatlövetű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts