zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Mondjuk értelmes volt a kút kialakítója, mert az E85 meg a benga 2 külön soron van... Lehet alapból nem gondoltak a felesben tankolókra. Nálunk egymás után vannak, csak tovább kell tolnom 3 métert.
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Lehet alapból nem gondoltak a felesben tankolókra. Nálunk egymás után vannak, csak tovább kell tolnom 3 métert. Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... :huh: :lol: tologatni miegymás... mi ez, Albánia? ^_^ B)
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... :huh: :lol: tologatni miegymás... mi ez, Albánia? ^_^ B) Hogy érted? Nálunk a diesellel van egy kútfejen az etanol, a 95-ös 5 méterrel előbbre van, a cső nem ér el középre, tisztán meg nem akarom elindítani.
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... ^_^ B) tologatni miegymás... mi ez, Albánia? :P :lol: De mi nem falun tankolunk öcsém! :huh: Városszéli bernahajder! :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 De mi nem falun tankolunk öcsém! :lol: Városszéli bernahajder! ^_^ Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh:
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: Persze... 10 lityó E85 +10 benga Én így szoktam. :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: beleszagolsz a csőbe, kiszámítod, hogy mennyi az üres hely a tankban, megállítod a benne lévő keverék arányát és aszerint tankolsz ^_^ :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Persze... 10 lityó E85 +10 benga Én így szoktam. :huh: Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást.
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 beleszagolsz a csőbe, kiszámítod, hogy mennyi az üres hely a tankban, megállítod a benne lévő keverék arányát és aszerint tankolsz B) :lol: Tudtam előre hogy feleslegesen teszem fel a kérdést. Komolytalan banda!! :huh: ^_^
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: én megsaccolom.. 75 lityis a tartályom, számolok 70 nel.. annak az 50%-a.. őőőő talán 35 liter..ááá igen.. megsaccoltam :lol: ^_^ Nálunk 1 kútoszlopon 4 pisztoly van.. .1 dízel, 1 E85, 95, 98... 35 lityi e85 a maradék meg 95... csak mikor lerakod az egyik pisztolyt lezár a kútfej... ezért kell beszólni, hogy üsse ki, mintha fizettem volna, és máris tankolom a 95-t B)
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... :lol: ^_^ én falun lakom, ezé nem kell tologatni B)
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Tudtam előre hogy feleslegesen teszem fel a kérdést. Komolytalan banda!! :huh: :lol: hun? semmi közöm hozzájuk ^_^ amúgy ha mindig 50-50-et tankolsz, akkor a megtett út alapján tudod kb-ra saccolni, hogy mennyi lehet benne, oszt az üreset osztod
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást. Ha tudod a kb fogyit nem gond, ha meg nem, akkor mi történhet? vagy 10% al több E85 lesz benne, és 1-2 nap múlva csak benyát tankolsz rá...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... B) :P én falun lakom, ezé nem kell tologatni :lol: ugyanabból a csőből jön minden? ^_^ :huh: :lol:
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 ugyanabból a csőből jön minden? ^_^ :huh: :lol: nagyon remélem B) Mert különben nem lesz mix :P :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... :huh: :lol: én falun lakom, ezé nem kell tologatni ^_^ A kerepesin tankolsz te is,én már lusta vagyok odáig elgurulni,a gvadányira megyek.
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 hun? semmi közöm hozzájuk :huh: amúgy ha mindig 50-50-et tankolsz, akkor a megtett út alapján tudod kb-ra saccolni, hogy mennyi lehet benne, oszt az üreset osztod Ha tudod a kb fogyit nem gond, ha meg nem, akkor mi történhet? vagy 10% al több E85 lesz benne, és 1-2 nap múlva csak benyát tankolsz rá... Akkor tehát nincs más megoldás, marad a sacperkábé. :lol:
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Akkor tehát nincs más megoldás, marad a sacperkábé. :huh: nem kell túlparázni, ottmaradni nem fogsz sehol, max kiskannában viszel 5l benyát
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 nem kell túlparázni, ottmaradni nem fogsz sehol, max kiskannában viszel 5l benyát Legalábbis ezért nem. :huh:
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Legalábbis ezért nem. :huh: c14nz-d van, nincs azzal gond
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 A kerepesin tankolsz te is,én már lusta vagyok odáig elgurulni,a gvadányira megyek. ha az expuncim lenne még, (akkor ugye nem lenne ex) a gvadi nagyon közel lenne, így a kerepesi sincs közel, de legalább közelebb mint az apeh :huh: :lol: és a társaság szimpibb mint a gvadányin, vhogy rugalmasabbak.
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást. Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh:
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh: Húdemenő. ^_^ :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Elküldve Augusztus18, 2009 Húdemenő. ^_^ :lol: most még :huh: így már jó?
Stefan Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh: Egyszer sem ellenőriztél rá, hogy jól írja e ki? :lol:
Recommended Posts