invictus Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Melyik irányból nézve jobbra? :D :) Amúgy meg nem olvastam vissza :P :( Sejtettem hogy ez lesz a reakció. Tehát ha a készülék hátsó burkolata le van szedve, és afelől nézed, akkor jobbra. A jobb az, amelyik megegyezik az óramutató járásával. Bár ha digitális órád van akkor hiába magyarázok. :hiya: :lol: :D
gr3ddy Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Kérnék én is egy matricát :) Fogyasztás 370km-re, 37 litert tankoltam, így lett teli, 100km városon kívül, a többi városi tötymörgés (benzinből is megzabált 10 litert.)
pszilaj Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Kérnék én is egy matricát :) Fogyasztás 370km-re, 37 litert tankoltam, így lett teli, 100km városon kívül, a többi városi tötymörgés (benzinből is megzabált 10 litert.) Okés Felírlak téged is! :( Eddig hét, 1070 HUF/db áron!
Udi Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Nekem is jöhet matrica....bár nem biztos, hogy fel fogom ragasztani. :)
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Nekem is jöhet matrica....bár nem biztos, hogy fel fogom ragasztani. :( Negyomár egyből rájöjjenek, hogy honnan jön a cefreszag! :)
yooccoo Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Negyomár egyből rájöjjenek, hogy honnan jön a cefreszag! :) homlokára ragasztja? :(
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 homlokára ragasztja? :( - Alkoholt fogyasztottunk? - Ááá, csak alternatív hajtás :)
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 - Alkoholt fogyasztottunk? - Ááá, csak alternatív hajtás :( Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :)
yooccoo Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) szerencsére ilyen sose lesz, mert ha látják, hogy viszik az emberek az e85-öt, biztos ráraknak még egy adót
Seniman Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 szerencsére ilyen sose lesz, mert ha látják, hogy viszik az emberek az e85-öt, biztos ráraknak még egy adót Zárjegyet ragasztanak a tanksapkára? :) Már semmin nem lepődök meg.Most hogy én fizethetek luxusadót,pár több millás gép meg kicsúszik ez alól.Na meg persze a kormányzati autók :P Egyik holló nem vájja ki a másik szemét.Meg minden szentnek maga felé hajlik a keze stb................. Magyarország én igy szeretlek :(
warwolf Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) Legalább buliznak majd 1t a nagy dugózás örömére! :(
Robz Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Legalább buliznak majd 1t a nagy dugózás örömére! :) :( Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra????
Stefan Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 :( Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra???? Hú barátom, te aztán le vagy maradva :)
Robz Elküldve Július24, 2009 Elküldve Július24, 2009 Hú barátom, te aztán le vagy maradva :( Csak a képre emlékszem itt a fórumon... Jóvanna! :)
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Ma üzemanyagszűrőt cseréltem. Ez a fehér kanna teljesen tiszta volt, az pedig ami bennevan E85, csak egy kicsit koszos. Ez folyt ki a szűrőből. :( Szétvágtam a régi szűrőt is, de olyan feltünően nem volt koszos, meg a szétvágást követően egy csomó alupor is belekerült. Szóval azt nem fényképeztem le, de a belőle kifolyó üzemanyag, "szépen" nézett ki. :)
gr3ddy Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy.
cserbinszky Elküldve Július26, 2009 Elküldve Július26, 2009 Helló!!! Vki rakot már hunflex-es cuccot v6-ra???Válaszotokat előre is köszi!!!
opel16v Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :(
gabesz76 Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :P De kár :( Pedig belegondoltam, ahogy a sok ingyen piás szaladgálna az autók után, pirosnál meg stipi-stop én láttam meg előbb ezt a jó szagú astrát. :)
Stefan Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :P Akkor csak marad valami kis gőz, pl. motorfékezés után... De kár :( ...úgyhogy van még remény az ingyen inhalációra :)
opel16v Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Akkor csak marad valami kis gőz, pl. motorfékezés után... Befecskendezés nincs motorfék üzemben :) Szal esélytelen az inhalációs tavasssszi :(
warwolf Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 :) Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra???? Kb. egy éve QP hugija használja.Ez meg az átmeneti válságautó.Válság elmúlt, szal most árulódik.Amúgy ez is ment már E85-tel.Éppen most tervezek belelocsolni újabb 15L-t, mert nagyon lekoszolódott! :(
pszilaj Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy. Én ilyentet nem tapasztaltam. Viszont azt észrevettem h mintha hangyányival gyengébb lenne a motorfék. Mintha még adna neki némi kaját gázelvétel után is... Fogyasztásilag az jónak számít ha a mutató a 3/4 és a fél között félúton van és már mentem 230 kilométert? Ebből 50 km az városi randalírozós menet... a többi jól kihuzatós országút 110 végsebességgel... Mondjuk ma reggel a fordulatszám mutató elérte a 4500-at, ötödikben... :(
gr3ddy Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Én ilyentet nem tapasztaltam. Akkor én vagyok szerencsétlen :) Ahogy visszajöttem nyaralásból vissza viszem hogy így nem jó. Mondjuk én dúsításkor nem veszek észre semmit, de így hogy + benya van benne olyanokat gyorsulok vele mint a #&@
yooccoo Elküldve Július27, 2009 Elküldve Július27, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy. túl van az dúsítva szerintem vagy valami egyéb nyűgje van
Recommended Posts