Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Megint a parkolóban akarjátok szerelni? :)

Előtte kössetek valami cérnát minden egyes kis injektor fémrászorítópöcökre, hogy könnyebben vissza lehessen szerezni, ha leesik :(

Én is ott csináltam, ráadásul egyedül! :P

Elküldve
Megint a parkolóban akarjátok szerelni? :)

Előtte kössetek valami cérnát minden egyes kis injektor fémrászorítópöcökre, hogy könnyebben vissza lehessen szerezni, ha leesik :(

és ezt nevezi autónak? :P :hiya:

szemeteskocsi :lol:

Elküldve
és ezt nevezi autónak? :) :( :hiya:

Akkor nevezzük inkább átalakításnak :lol:

Amúgy működött a mókolás után is, úgyhogy nem lehet rossz gép :D :P

Elküldve
Mééééééé 140 loerős a Mondeó ? :(

Na akkor ott van a Senator :P :hiya:

Végső estben a Vectra :)

136 egészen pontosan

amúgy nem nyúltad le a crovakészletemet?

nem találom egy ideje :lol:

Elküldve
136 egészen pontosan

...

hűűű, és hány tonna? :(

...

amúgy nem nyúltad le a crovakészletemet?

nem találom egy ideje :P

Szerintem az volt, aki a seggedet is megfogta :)

Elküldve
hűűű, és hány tonna? :(

4 vagy 5 biztos megvan :)

amúgy 1400, de ez már tényleg OFF

amúgy a deluxe egyik hibája (vélhetően), hogy nem megfelelő a hőmérsékletérzékelő hozzá, nagyon kevés a 30 fok

Elküldve
amúgy a deluxe egyik hibája (vélhetően), hogy nem megfelelő a hőmérsékletérzékelő hozzá, nagyon kevés a 30 fok

Mióta mondom én már ezt. A 30 fokos motor és hideg. :)

Elküldve
C20XE-re gondoltam. Hidd el, ott már macerás :hiya:

Azvolt igen, de én beapplikáltam. Igaz elég barbár módszerrel, de máshogy sztem lehetetlen megcsinálni. Szétvágtam a kis fekete dobozt. :) :( :P

Elküldve
Hagyd rá, majd mesélünk neki az olyan autókról, ahol van teljesítmény is :hiya: :) :( :P

Csütörtökön talál János lelkileg rákészül az emeényre és meglesz az aplikáció :lol:

Gyere le szombaton Csabiékhoz és berakjuk! :D Úgyis Tomi Omiját szereljük!

Elküldve

Ha valakit érdekel ez az infó:

Megérdeklődtem a matricát és az jött ki h ~900 HUFért le tudom gyártatni. Ebben már benne van az is h elpostázom annak aki kér!

A matrica 3D műgyanta bevonatú, 70 mm átmérőjű, színes, öntapadós vinyl alapon készül.

Ez az átmérő kényelmesen elfér a tankoló nyílás ajtaján.

Átfutási idő kb 2 hét.

Nyílván ha többet kérünk, akkor az ár mehet lefelé! :)

Elküldve

kell valakinek egy ilyen deluxe kütyü?

20-ért odaadom, mindkét potija jó

nem tudom, nekem nem különösebben vált be a dolog, bár ez lehet, hogy inkább az OFF-ság miatt van, más is nyűglódik vele nálunk

elég sokat mentem vele, illett volna az ecunak alkalmazkodni hozzá, de nem akarja az igazságot

Elküldve
kell valakinek egy ilyen deluxe kütyü?

20-ért odaadom, mindkét potija jó

Pár napos előzetes kipróbálásra odaadod?.. vagy csak ha megveszem? :)

Elküldve

Nekem is eladóvá vált a Hunflex Deluxe elektronikám, sajnos a központis autó nem szerette.

A potik miatt kicseréltettem, tehát egy teljesen új példányról van szó, autóban még nem volt (csak amennyit az első ülésen utazott :( ).

20-ért adom. Mivel mostmár újonnan 39500, ezért egészen jó üzlet annak, aki megveszi. :)

Elküldve

Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol:

vajh mi történt? :)

Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne?

Elküldve
Okoska, van 4 hengeres autód ? :) :( :P

Ha jól látom van 2 eladó kütyü, azzal le tudná fedni a sok hengert. :hiya:

A kettőt megkapná 40-ért, a sokhengereshez úgyis drágább.

Elküldve
Okoska, van 4 hengeres autód ? :) :( :P

Pistikém.. nézzé' má' rá a lapomra milyen autóim vannak... a C20NE az erősen 4 henger :hiya: :lol: BOCSIKAAAAA :D :D

Elküldve
Ha jól látom van 2 eladó kütyü, azzal le tudná fedni a sok hengert. :P

A kettőt megkapná 40-ért, a sokhengereshez úgyis drágább.

hja de a V8 as projekt még várat magára.. akkor nem is lenne rossz! :) :(

Elküldve
Pistikém.. nézzé' má' rá a lapomra milyen autóim vannak... a C20NE az erősen 4 henger :hiya: :lol: BOCSIKAAAAA :D :D

Gyalázat, hogy ilyenekkel rombolod a renomédat :) :( :P

Elküldve
Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol:

vajh mi történt? :)

Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne?

Azt vártad, hogy e85ből ugyanannyit eszik ? :D

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.