mélykék76 Elküldve Július7, 2009 Szerző Elküldve Július7, 2009 ....Jut is eszembe, mk már bentvan a cucc? műkszik is? képek? <_<.... Nincs, -, nincs :) :) :lol:
Johnny82 Elküldve Július7, 2009 Elküldve Július7, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Vagy inkább 50-50%-ba tankoljak???
Zsoltee Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 tényleg csak ennyi :) előtte mérd ki azért a polaritást nah és azt hogy csináljam. Van multiméterem, de azon melyik álláson tudok polaritást mérni? <_< mk, lehet hogy akkor nekem hamarabb bent lesz mint neked. :)
Gepard Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Nyugodtan. Átalakítóval, és anélkül is.
Stefan Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Vagy inkább 50-50%-ba tankoljak??? A lényeg az, hogy átalakítás nélkül csak max. 50% legyen az E85.
yooccoo Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 nah és azt hogy csináljam. Van multiméterem, de azon melyik álláson tudok polaritást mérni? <_< mk, lehet hogy akkor nekem hamarabb bent lesz mint neked. :) egyszerű ha minuszos értéket kapsz, akkor a fekete kábelnél van a + (már ha piros-fekete kábeles a multid :) ), ha pozitív, akkor a pirosnál
invictus Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Azt nem említetted meg neki, hogy ne postával küldje, hanem futárszolgálattal?? Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt.
Stefan Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt. Ha csütörtökön jössz pestre, akkor a Lurdyhoz is benézhetnél. Amúgy meg szombaton megyek Szegedre, úgyhogy ha valakinek arrafele kell, akkor el tudom neki vinni.
invictus Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Ha csütörtökön jössz pestre, akkor a Lurdyhoz is benézhetnél. Amúgy meg szombaton megyek Szegedre, úgyhogy ha valakinek arrafele kell, akkor el tudom neki vinni. Most indulok nemsokára. <_<
Stefan Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Most indulok nemsokára. :) Dehát még csak szerda van <_<
hening Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt. Na b+, én meg töröltem a hsz-em. Mind1. Az enyémet nem hoznád el???? <_< Áááá, csak poén volt.
Stefan Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Na b+, én meg töröltem a hsz-em. ... öregszik a moderátor... :) :) <_<
hening Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 öregszik a moderátor... :lol: :lol: :) Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :)
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :) Szegeden találkozok Vele.. odaadjam Neki? :)
Stefan Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe <_<
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :) Corsa-val? <_< :lol: :lol: Na, de most aztán már tényleg legyen vége az OFF-nak! :) :lol:
hening Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Szegeden találkozok Vele.. odaadjam Neki? <_< Megtennéd?? Ezer köszönet. :lol: :) Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :lol: Helyes. :)
yooccoo Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 öregszik a moderátor... :) :lol: <_< ennél tovább? hova? :)
invictus Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_<
pszilaj Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_< akkor most neked ölöm és bódottá! :) Nekem elvileg holnap lesz valami ilyesmi...
Zsoltee Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_< bakker, ha ezt előbb olvasom... Mondjuk mind1, úgysem jártál volna erre. Sok sikert a szereléshez. :)
nagy istván Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 olvastam valahol vmi lambda monitorról(ami 1 szodából és valamiféle kijelzöből áll)amivel nyomon lehet követni a keveék alakulásást??? tud erröl valaki vmit?
invictus Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 Beszereltem, működik, már csak el kell rendezni a kábeleket szépen meg mindent rögzíteni. <_< Aztán töltöm bele a szeszt. :)
opel16v Elküldve Július8, 2009 Elküldve Július8, 2009 olvastam valahol vmi lambda monitorról(ami 1 szodából és valamiféle kijelzöből áll)amivel nyomon lehet követni a keveék alakulásást??? tud erröl valaki vmit? van ilyen igen. jó drága.
Recommended Posts