yooccoo Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 enyém megjött még tegnap, ma már be is szereltem eddig jónak tűnik, de igazából majd télen leszek kíváncsi a dologra nálunk most 195-re emelkedett az áfa változás miatt holnap megyek pestre, hétvégén meg egerbe, szóval hosszabb távon is lesz tesztelve
hening Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Helyetekben nem tekergetném el a potikat, csak abban az esetben ha baj van hidegindítással, alapjárattal stb. persze előtte egyeztetnék a forgalmazóval (garancia). :lol: Közben kaptam infót, hogy a szállítást a jövőhéten kezdik meg tehát várjátok türelmemmel. Kösz az infót én azt hittem már postán van. :) Én is. <_< :)
hening Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Túl lelkesek vagyunk :) Pedig ma akartam venni szűrőt is. <_<
Stefan Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Pedig ma akartam venni szűrőt is. <_< Eláll az addig nem? Legalább már csak össze kell rakni, amikor minden megvan :)
hening Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 ráér <_< Nem a főszűrőt, hanem azt a csőbe szerelhetőt. Az injektor elé.
opel16v Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Ezt sok helyen hallottam már, de pontosan milyen mechanizmusok azok, amik miatt a motor károsodik? Pontosan én sem ismerem, mert nem vagyok gépészmérnök sem, meg vegyészmérnök sem. Viszont korábban pont valamelyik kísérletes E85-ös oldalon olvastam, hogy ebből is ártalmas a szegény keverék a motorra nézve, ezért sem ajánlják nagy arányban tankolni átalakító nélküli autóba. Egyébként meg attól hogy valamivel kevesebb az égési hőmérséklete, még ennek is átlépheti a megengedett küszöböt szegény keverék esetén szerintem <_<
andris_C14NZ Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Pontosan én sem ismerem, mert nem vagyok gépészmérnök sem, meg vegyészmérnök sem. Viszont korábban pont valamelyik kísérletes E85-ös oldalon olvastam, hogy ebből is ártalmas a szegény keverék a motorra nézve, ezért sem ajánlják nagy arányban tankolni átalakító nélküli autóba. Egyébként meg attól hogy valamivel kevesebb az égési hőmérséklete, még ennek is átlépheti a megengedett küszöböt szegény keverék esetén szerintem :) az a baj, ha szegény a keverék, sok fölösleges oxigénmolekula lesz az égéstérben, a nagy terhelés miatt pedig fölmegy a hőmérséklet, és atomos oxigén keletkezik, ami elég agresszív állat ahhoz, hogy az alumínium dugótetőt oxidálja, ami újabb hőfejlődéssel jár. így szép O betűket lehet írni rá, kérdezd meg Antit <_<
pszilaj Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Helyetekben nem tekergetném el a potikat, csak abban az esetben ha baj van hidegindítással, alapjárattal stb. persze előtte egyeztetnék a forgalmazóval (garancia). :) Közben kaptam infót, hogy a szállítást a jövőhéten kezdik meg tehát várjátok türelmemmel. Remélem azért az enyémet hamarabb, mert pénteken azt mondta a srác telefonban, h hétfőn postára adja... de még nem ért ide... <_<
Gepard Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Az este tankoltam 211-ért. Kérdésemre, hogy mától mennyi lesz azt mondták 228, szerintem ez elég durva. De még mindig jobb a benyánál. Kellene a városba még egy kút, hogy legyen konkurencia, és az árak kicsit lentebb menjenek.
Gepard Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Kérem a jelenleg is etanollal közlekedőket, hogy írják meg a tapasztalataikat egy rövid doksiban, és küldjék el nekem, vagy Udinak Pü-ben. Jó lenne ha nagyjából 2-3 hét múlva az újak is írnának valamit az élményekről. Mi legyen benne? - Milyen készüléket használsz? (hunflex, flextec, bioetun, stb...) - Milyen autóban? - Mióta? - Mi változott? (jobb, rosszabb) - Hol tankolsz? (mennyiért) - Élmények, sztorik (rendőr, család, haverok...) - stb.... Meg ha jól emlékszem a hirtelen megnövekedni látszó alkoholos Astra flottáról Égő Ákos is kért egy beszámolót az etanolos blogra. <_< A fentieknek is ez volt a szándéka, többek között. :)
1.6 16v Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Az este tankoltam 211-ért. Kérdésemre, hogy mától mennyi lesz azt mondták 228, szerintem ez elég durva. De még mindig jobb a benyánál. Kellene a városba még egy kút, hogy legyen konkurencia, és az árak kicsit lentebb menjenek. Itt 215 lett, csak 3 ft-ot emelt, csodálkoztam is, mert a 95-ös is drága szokott lenni a környékbeli kutakhoz képest.
ivannorbi Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Kellene a városba még egy kút, hogy legyen konkurencia, és az árak kicsit lentebb menjenek. Persze Pityu! A Dunántúlon a Balatontól délre összesen egy E85-öt árusító kút van (Nagyatád), Te meg mindjárt 2-t akarsz egy városba! Hogyispersze! <_< :)
yooccoo Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Az este tankoltam 211-ért. Kérdésemre, hogy mától mennyi lesz azt mondták 228, szerintem ez elég durva. De még mindig jobb a benyánál. Kellene a városba még egy kút, hogy legyen konkurencia, és az árak kicsit lentebb menjenek. nálunk az emeléssel 195 lett (190-ről) <_< pedig konkurencia sincs
pszilaj Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Persze Pityu! A Dunántúlon a Balatontól délre összesen egy E85-öt árusító kút van (Nagyatád), Te meg mindjárt 2-t akarsz egy városba! Hogyispersze! :) :) Én sem vagyok eleresztve itt Hajdú-Biharban kútilag... <_<
zocsa Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Itt pedig 209,9 ---> 224,9 <_< picit sokallom azért..
conquistador Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 nyissatok kutat, csak e85-el Szia yooccoo! merre is van az a kút? Mert hét végén azt hiszem elmegyek egy beszerzésre!
yooccoo Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Szia yooccoo! merre is van az a kút? Mert hét végén azt hiszem elmegyek egy beszerzésre! 2721 Pilis, 4-es főút mellett, Albertirsa felőli végen szerintem nem éri meg lejönni ezért, csak ha éppen erre jársz vagy hozol több kannát
nagy istván Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 most voltam szeszért. a lurdy mögött 233 lett a 193ból.kimentemma kerepesire az avia-hoz ott 208.
invictus Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 most voltam szeszért. a lurdy mögött 233 lett a 193ból.kimentemma kerepesire az avia-hoz ott 208. Akkor ott nem növeltek sokat, 2-3 hete tankoltam ott 196-ért.
J0hnny Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 most voltam szeszért. a lurdy mögött 233 lett a 193ból.kimentemma kerepesire az avia-hoz ott 208. Valahol állítólag van békáson is egy maszek kút.
Zsoltee Elküldve Július1, 2009 Elküldve Július1, 2009 Itt pedig 209,9 ---> 224,9 <_< picit sokallom azért.. benzin mennyi volt nem nézted? :) Esztergomi teszkóban 305,9 azt tudom. :) Kár hogy csak jövő héten jön a cucc, pedig már hétvégén szerelni akartam. :lol: mk, ha holnap hópihébe beszerelitek a kütyüt, légyszi fényképezzetek már, Köszi :lol:
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Szerző Elküldve Július1, 2009 ....mk, ha holnap hópihébe beszerelitek a kütyüt, légyszi fényképezzetek már, Köszi :).... Kombiba lesz berakva :lol: Viszont http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...5&t=9147555 illetve http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...5&t=9147555 Milyen potikról beszélnek ? <_< :)
Recommended Posts