invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én meg a kötegben kikeresem, és a tűzfalhoz közelebb, rejtettebb helyen gondoltam. Ez sem rossz. Magát a szerkezetet oda szeretném rögzíteni, mondjuk kétoldalassal, mert nem akarok lemezt lukasztani. Meg talán egy kicsit nagyobb áttetsző műanyag búrát is gondoltam rá tenni ha találok olyan méretűt, és akkor tuti a védelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 A kupakon kivül a kábelköteg elágazás és a folytószelepház között lévő szakaszon lenne jó elvágni az injektorhoz menő kék vezetéket, védőcsőbe szépen el lehet rejteni a plusz kábeleket és a tűzfalon a MAP szenzor mellett van elég hely a többi csati és az elektronika rögzítésére. Természetesen a leghosszabb kábelről érdemes levágni a csatit, ha van textilszalag is kéznél akkor nagyon profin meg lehet csinálni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 A kupakon kivül a kábelköteg elágazás és a folytószelepház között lévő szakaszon lenne jó elvágni az injektorhoz menő kék vezetéket, védőcsőbe szépen el lehet rejteni a plusz kábeleket és a tűzfalon a MAP szenzor mellett van elég hely a többi csati és az elektronika rögzítésére. Természetesen a leghosszabb kábelről érdemes levágni a csatit, ha van textilszalag is kéznél akkor nagyon profin meg lehet csinálni. <_< Ez most ugye uaz mint ami a 4 hengereshez kell, csak itt egyet használunk fel???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ez most ugye uaz mint ami a 4 hengereshez kell, csak itt egyet használunk fel???? Ja a többit meg eltesszük kovászba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ja a többit meg eltesszük kovászba. :) Oks. SE-sítés után úgyis kellenek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Igen nektek csak 1 kell....jó meglátás majd az SE-hez még jó lesz a többi csatit érdemes leszigetelni... :) Még 1 fontos dolog akinek nincs "műszaki érzéke" az ne is próbálkozzon a beépítéssel könnyen el lehet törni a műanyagokat, főleg X20XE esetében kellett trükközni anno Warwolfnál. Inkább kérje hozzáértő segítségét, vagy ha eljön egy kecskeméti talira ott simán beszereljük... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Igen nektek csak 1 kell....jó meglátás majd az SE-hez még jó lesz a többi csatit érdemes leszigetelni... :) Még 1 fontos dolog akinek nincs "műszaki érzéke" az ne is próbálkozzon a beépítéssel könnyen el lehet törni a műanyagokat, főleg X20XE esetében kellett trükközni anno Warwolfnál. Inkább kérje hozzáértő segítségét, vagy ha eljön egy kecskeméti talira ott simán beszereljük... <_< Mármint milyen műanyagokra célzol? Amúgy én nem tudom eldönteni van-e műszaki érzékem...de komolyan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 A motortérben kell lenniük. <_< Pacsiiiiiiii, szép leütés volt :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tiéd az sima ügy....de egy C20XE vagy X14XE több odafigyelést igényel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tiéd az sima ügy....de egy C20XE vagy X14XE több odafigyelést igényel. <_< hívnak, mielőtt postára dobják a cuccot vagy csak azért kell a telszám, ha valami gáz van? második rendelés átment pü-ben? már nem tudom, hogy nem válaszoltál vagy töröltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 hívnak, mielőtt postára dobják a cuccot vagy csak azért kell a telszám, ha valami gáz van? második rendelés átment pü-ben? már nem tudom, hogy nem válaszoltál vagy töröltem :) Méééé nem jössz be Lurdyhoz, átveszed a cuccot asztán megkéred Jánost, hogy segítsen és mók-mók-mók-mók <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tiéd az sima ügy....de egy C20XE vagy X14XE több odafigyelést igényel. <_< hívnak, mielőtt postára dobják a cuccot vagy csak azért kell a telszám, ha valami gáz van? .. Úúúú, bakker Udi, nem írtam bele a pü-be a telszámomat.....bár mindegy mert reggel hívtalak, meg az aláírásomban is benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Méééé nem jössz be Lurdyhoz, átveszed a cuccot asztán megkéred Jánost, hogy segítsen és mók-mók-mók-mók <_< Én erre nem vennék mérget, Johnny mindig elbuzul Zolival aztán nem marad ilyesmire idő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megdumáztuk, hogy beaplikálja csütörtökön a kombiba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Méééé nem jössz be Lurdyhoz, átveszed a cuccot asztán megkéred Jánost, hogy segítsen és mók-mók-mók-mók :) hallod, én nem mással szereltetem az autómat egy parkolóban, mint egyesek :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Pacsiiiiiiii, szép leütés volt :) :lol: :lol: Humorheroldok... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 hallod, én nem mással szereltetem az autómat egy parkolóban, mint egyesek :lol: <_< :) Miért én mit szoktam szerelni kocsin szerinted ? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Megdumáztuk, hogy beaplikálja csütörtökön a kombiba <_< Azt lehetne kérni hogy képekkel illusztráljátok a történést? Akkor lesz számomra, meg a többi C20XE-s számára támpont hogy mit, hol és hogyan. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért én mit szoktam szerelni kocsin szerinted ? <_< :) te? semmit arra írtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 <_< :) :) Minden rendelést elküldtem, a telefonos elérhetőség csak arra kell ha valami probléma lenne vagy a budapestiek és kecskemétiek esetében személyes átvételt egyeztetéséhez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Miért én mit szoktam szerelni kocsin szerinted ? :lol: :lol: Semmit ezt én is tanusíthatom, egyszer voltam Lurdyban akkor is más cserélte az akksit a kombiban, pedig az kb 5perces munka lett volna még neked is. :lol: <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2009 te? semmit arra írtam :lol: Még mindig jobb, mintha addig szerelném, hogy Ford lesz belőle <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Még mindig jobb, mintha addig szerelném, hogy Ford lesz belőle <_< :) :) akkor valamit csak jól csinálok, ha működő autót gyártok belőle :lol: most hozta a postás se számla, se garlevél, semmi nem jött vele azt vajon később küldik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 <_< :) :) Minden rendelést elküldtem, a telefonos elérhetőség csak arra kell ha valami probléma lenne vagy a budapestiek és kecskemétiek esetében személyes átvételt egyeztetéséhez kell. Még egy kérdés, és befejezem. Ugye a csati tipusa később (SE) jó lesz?? Olyant (bosch ev1) rendeltél-e nekem is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Egy vezetéket kell nyesni ha jól sejtem, mégpedig a kéket... Biztos? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts