mélykék76 Elküldve Június24, 2009 Szerző Elküldve Június24, 2009 ....szal ne feltétlenül erre várj :lol:.... Egy újabb végtelen történet ? Egyszerűbb ha azt mondod, nem csinálsz ilyet sem. Nem ? <_< :) :)
opel16v Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Egy újabb végtelen történet ? Egyszerűbb ha azt mondod, nem csinálsz ilyet sem. Nem ? <_< :) :) Pont azt mondom, hogy egyáltalán nem biztos hogy nekiállok. De érdekel a történet, szal még bármi lehet :lol: :lol:
Udi Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 BC is így indult...még is lett belőle valami. <_<
opel16v Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 BC is így indult...még is lett belőle valami. :) Az új BC-ből már van két proto HW, csak annak se haladok most a SW-ével, egyelőre sok a valóban fizetős meló <_<
FPepe Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Az új BC-ből már van két proto HW, csak annak se haladok most a SW-ével, egyelőre sok a valóban fizetős meló <_< Kcsit off itt, de ha már szóba került: az én régimmel lehet még kezdeni vmit fejlesztés terén, vagy inkább várjam meg én is az új fajtát? És akkor a régit beszámítod, vagy passzoljam el? Ja, és egy tipp (ha elfogadsz ilyesmit egy hozzám hasonló "mezei" műszerésztől): a feszstabilizátor (5V, vagy 3.3V) céljára lehetőleg ne a 78xx-as sorozatot használd, sok a saját áramfelvétele :)
Zsoltee Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 Kár hogy épp le vagyok égve, pedig itt a közelben van egy Agip kút ahol van E85, jó lenne 100Ftal olcsóbban tankolni literjét az üzemanyagnak... Talán ebben az évben még összejöhet... <_<
mélykék76 Elküldve Június25, 2009 Szerző Elküldve Június25, 2009 Pont azt mondom, hogy egyáltalán nem biztos hogy nekiállok. De érdekel a történet, szal még bármi lehet :lol: :lol: Szerintem csak addig fogsz eljutni, hogy elkunyeráld és szétszedd <_< :) :)
pszilaj Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 NA úgy néz ki a dolog h a jövőhét kedden vagy szerdán megérkezik a csudakütyü a talicskához... :) Akkor hétvégén szerintem be is szerelem... <_< és akkor szeszfőzdék reszkessetek! :)
opel16v Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Kcsit off itt, de ha már szóba került: az én régimmel lehet még kezdeni vmit fejlesztés terén, vagy inkább várjam meg én is az új fajtát? És akkor a régit beszámítod, vagy passzoljam el? Ja, és egy tipp (ha elfogadsz ilyesmit egy hozzám hasonló "mezei" műszerésztől): a feszstabilizátor (5V, vagy 3.3V) céljára lehetőleg ne a 78xx-as sorozatot használd, sok a saját áramfelvétele ^_^ Nem tudom neked melyik verzió van, rajta van már a fogyimérő modul? mert esetleg az rárakható, ha nincs. Az újba 1-2e-ért tudom majd max beszámolni. A 78-asból az M sorozatot szoktam használni, ennek 4mA a saját áramfelvétele, ami csekély. A többi a procié, ami egyébként az autó leállított állapotában is műxik :P Így is 10-20mA között marad az áramfelvétele a BC-nek nyugalomban, ami nem haladja meg egy átlagos riasztóét. Szerintem csak addig fogsz eljutni, hogy elkunyeráld és szétszedd :) :) :lol: Nem kell nekem szétszedni ahhoz, hogy tudjam, még a legújabb digitális alkotásuk sem ér fel a közelébe annak a technikának, amit én használok :lol: <_< :lol:
robi-k Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nem kell nekem szétszedni ahhoz, hogy tudjam, még a legújabb digitális alkotásuk sem ér fel a közelébe annak a technikának, amit én használok :lol: <_< :) És mit használsz, ha nem titok? :)
opel16v Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 És mit használsz, ha nem titok? <_< Manapság már a 32 bites rendszerek a menők :) ARM7 pl :)
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Szerző Elküldve Június26, 2009 Nem kell nekem szétszedni ahhoz, hogy tudjam, még a legújabb digitális alkotásuk sem ér fel a közelébe annak a technikának, amit én használok ^_^ <_< :) Lásd Abádszalókia környékén a gyorsulásos mókát ? :) :lol: :lol: :lol:
FPepe Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nem tudom neked melyik verzió van, rajta van már a fogyimérő modul? mert esetleg az rárakható, ha nincs. Az újba 1-2e-ért tudom majd max beszámolni. A 78-asból az M sorozatot szoktam használni, ennek 4mA a saját áramfelvétele, ami csekély. A többi a procié, ami egyébként az autó leállított állapotában is műxik :) Így is 10-20mA között marad az áramfelvétele a BC-nek nyugalomban, ami nem haladja meg egy átlagos riasztóét. Nincs rajta még a fogyimérő modul. Csak múltkor mondtad, hogy ehhez már utána kell nézned a programnak, olyan régen volt dolgod ilyennel <_< Én egyszer mértem az enyémnek az áramfelvételét, mikor télen gyengélkedett az akksim, jó 40mA-t mértem.
Gepard Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Lásd Abádszalókia környékén a gyorsulásos mókát ? <_< :) :) :lol: Ott nem a túl erős napfénnyel, pontosabban az árnyékolással volt probléma?
Gepard Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Első deluxe készülék beszerelve, működik. <_< Reggel kíváncsi leszek a hidegindításra.
Udi Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Holnap teszteljük Joee X14NZ-jébe a Hunflexet, kiváncsi leszek fog-e működni.
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Holnap teszteljük Joee X14NZ-jébe a Hunflexet, kiváncsi leszek fog-e működni. Én is. Végülis most derül ki tehetek-e bele vagy sem.
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Szerző Elküldve Június27, 2009 Én is. Végülis most derül ki tehetek-e bele vagy sem. Én személyesen vettem át attól, akitől Udi vette a cuccot ő azt mondta, hogy van amelyikben működik és van amelyikben nem. Nem feltétlenül leszel beljebb, ha meglesz az infó.
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Én személyesen vettem át attól, akitől Udi vette a cuccot ő azt mondta, hogy van amelyikben működik és van amelyikben nem. Nem feltétlenül leszel beljebb, ha meglesz az infó. A telefonban nekem is ezt mondta, talán már le is írtam: pár Astra-ba betették, és az egyikben rakoncátlankodott, de azt mondta az ürge, hogy az lehet, hogy a motor más hibája miatt nem működött helyesen. De egy plusz infónak meg fog felelni ez az x14nz teszt is.
Gepard Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Na megvolt a hideg motoros teszt. Könnyebben indul, nem idegbajos az alapjárat, jobban húz, stb... Csak jót tudok mondani.
Zsoltee Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Jövő hónapban kiderül hogy benevezek-e énis erre a készülékre, remélem akkor még lesz kedvezményes. <_< Igazából jó lenne, mert a benzin ha felmegy, nagyon drága lesz tankolni, másrészt meg félek hogy tehet-e valamit ez a kocsival. Nem attól félek hogy a bioetanol az én tökéletes motoromat tönkreteheti, mer egyrészt tudom hogy nem csinál semmi rosszat, sokan használjátok és működik, csak mivel a motorom gondolom sok szempontból nincs a toppon, működne-e vele és ha működne akkor jól-e. Bár ez csak akkor derülne ki ha megvenném beletenném és letesztelném. Apropó, C20XE-n használja valaki ezt a kütyüt?
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Na megvolt a hideg motoros teszt. Könnyebben indul, nem idegbajos az alapjárat, jobban húz, stb... Csak jót tudok mondani. Városi fogyira vagyok még kiváncsi és akkor én is cserélek!
redline Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Apropó, C20XE-n használja valaki ezt a kütyüt? Én agyaltam rajta. Mert végülis veszíteni nincs mit. Látta valaki azt a részt a Top Gear-ból amelyikben az Koenigsegg CCX-et tesztelik? Jeremy ott mondja, hogy a 850LE-s autó bio üzemanyaggal 900LE-t ad le <_<
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Szerző Elküldve Június27, 2009 Én agyaltam rajta. Mert végülis veszíteni nincs mit. Látta valaki azt a részt a Top Gear-ból amelyikben az Koenigsegg CCX-et tesztelik? Jeremy ott mondja, hogy a 850LE-s autó bio üzemanyaggal 900LE-t ad le <_< Az nem e85-re írt kocsi volt ? Amúgy megvan a kütyű, csak még nincs bent :)
invictus Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Amúgy ahogy elnézem a benzinár emelkedése sokakat sarkall "alkoholizálásra". Nagyon remélem, hogy a központisba is belemegy. Műszakin ugye nincs ezzel para, mert a zk értékek úgyis jobbak lesznek?
Recommended Posts