Udi Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Nekem anno -8 fokban is beindult igaz nem elsőre hanem 3-ikra, jelenleg a Magicar távindítást használom 3x próbálkozik 15 msp szünettel, ha nem megy akkor várok 1 percet és utána elsőre beindul. ;) Mire leérek a kocsihoz már elő van melegítve, utastér befűtve egyből lehet csapatni. :D Kíváncsi lennék az új automata Hunflex kütyü hidegben, hogy indul tiszta E85-el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 hali. egyik ismiméknek a 3 éves OFF autója kb 3 hónapig járt 50-50% os bezin/etanolla, és kirohadt a hátsódobja, lehet hogy kifogták a selejte, vagy nemtom, utóbbi időkben én is tankoltam e85-öt a minkbe, nemvettem észre nagy változást talán picit jobban pörgött, vagy én pörgettem jobban :D nálunk nyíregyházán 228/liter a tesco kúton üdv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 próbálta vki hidegindító spray-el a téli indítást? most szilváson vagyok és itt biza -5 fok volt reggel.nehezen indult tiszta anyaggal. Szerintem kicsit sok oldóanyag lenne az egyszerre a motornak. Előbb-utóbb megbosszulná magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Szerintem kicsit sok oldóanyag lenne az egyszerre a motornak. Előbb-utóbb megbosszulná magát. miért? csak a beröffenéshez kell a spré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Megvolt az első próbám tegnap. Kb. 25-33% körül E85, a többi sima 95-ös benya. Az enyhe cefreszagon kívül nem tapasztaltam észrevehető változást a teljesítményben. Hidegen is indult, nem volt gond. Fogyasztásról nincs adat és nem is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Lassan a benya olcsóbb lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Lassan a benya olcsóbb lesz. ;) Na de a környezetvédelem...... :D :P Amúgy meg felesbe lehet tankolni, legalább tisztán tartja az üza.rendszert.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Ha csökken a benya ára akkor előbb-utóbb olcsóbb lesz az E85 is....régen 208 Ft-ba került. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 ...legalább tisztán tartja az üza.rendszert.... Én is ebből a megfontolásból rakok néha bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 régen 208 Ft-ba került. :D ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zümmy Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Hi! Árulom a hunflex kütyümet, áprilisi, bármilyen csatlakozóval kérhető. 30.000-et kérek érte, 1 hónapot volt használva, most volt cserélve. Sajnos disel-re kell váltanom. Keressetek, ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Hi! Árulom a hunflex kütyümet, áprilisi, bármilyen csatlakozóval kérhető. 30.000-et kérek érte, 1 hónapot volt használva, most volt cserélve. Sajnos disel-re kell váltanom. Keressetek, ha érdekel. csak nem jön a tél????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hidegindításban profi vagyok.... :D Ha Flextek lenne arra tudnék vevőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Hidegindításban profi vagyok.... :D Ha Flextek lenne arra tudnék vevőt. én is eljátszottam a párom off-jával a hétvégén.tiszta anyaggal -6 fokban.nem volt gyenge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Tavaly -8 fokban is beindult tiszta anyaggal igaz kb. 2 perc járatás után mertem elindulni. Most már csak 2 gombnyomás lesz és beindul...mire kimegyek már már meleg lesz a verdában is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Tavaly -8 fokban is beindult tiszta anyaggal igaz kb. 2 perc járatás után mertem elindulni. Most már csak 2 gombnyomás lesz és beindul...mire kimegyek már már meleg lesz a verdában is. ;) A fűtéskapcsolók is távirányítással mennek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 A fűtéskapcsolók is távirányítással mennek? ;) eleve rajta hagyja :P corsás ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 eleve rajta hagyja ;) corsás ... :D Nekem is eszembe jutott, de abban benne van a hibalehetőség, hogy elfelejti rajtahagyni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Van 2 relé kimenetem is...de azt nem erre szeretném használni, fűtést rajta hagyom és kész. Belső hőfokot is kijelzi a távirányító. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Van 2 relé kimenetem is...de azt nem erre szeretném használni, fűtést rajta hagyom és kész. Belső hőfokot is kijelzi a távirányító. :P ;) Erre már nem lehet mit mondani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 eleve rajta hagyja :P corsás ... :D Beszótáá fordos? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Beszótáá fordos? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 Beszótáá fordos? :D be én :P kimegyek az udvarra és beindítom, ilyen csóringer vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2008 Megoszt Elküldve Október31, 2008 be én :P kimegyek az udvarra és beindítom, ilyen csóringer vagyok :D Majd meugtod.... ;) Az is öreg ótó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November1, 2008 Megoszt Elküldve November1, 2008 Tegnap tankoltam E85-öt Kecskeméten 239.9 Ft, Budapesten Tesconál 216 Ft!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts