Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet kimosná a kenőanyagot a csapágyból :lol:

Nincs benne kenőanyag nyitott csapágy, keverékben fürdik a forgattyúsházbol vezet két furat mindkét csapágyhoz mindkét oldalhoz. Az a kis lik már egyszer eldugult akkor ment tönkre a csapágy. Ezért gondoltam etanollal próbálkozni, egyszerűbb mint szétszedni és kitakaritani.

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nincs benne kenőanyag nyitott csapágy, keverékben fürdik a forgattyúsházbol vezet két furat mindkét csapágyhoz mindkét oldalhoz. Az a kis lik már egyszer eldugult akkor ment tönkre a csapágy. Ezért gondoltam etanollal próbálkozni, egyszerűbb mint szétszedni és kitakaritani.

Arra a kenőanyagra gondoltam, amit az üzemanyagból kapna :lol:

Elküldve
Arra a kenőanyagra gondoltam, amit az üzemanyagból kapna :lol:

Jaaa, az Arol 2T. De nem hiszem hogy kimosná, amúgy is több benzin éri a csapágyat mint olaj konkrétan 1:50 arányban. Végülis folyamatosan mosva van a csapágy.

Elküldve
Jaaa, az Arol 2T. De nem hiszem hogy kimosná, amúgy is több benzin éri a csapágyat mint olaj konkrétan 1:50 arányban. Végülis folyamatosan mosva van a csapágy.

másik forumon ipróbálták,de nem vált be az emlitett szétválás miatt.

menni megy vele,de egy éjszakai állaás után kiválik az olaj.

fűnyiróba viszont kivánló egyesek szerint(4 T).

Elküldve
másik forumon ipróbálták,de nem vált be az emlitett szétválás miatt.

menni megy vele,de egy éjszakai állaás után kiválik az olaj.

fűnyiróba viszont kivánló egyesek szerint(4 T).

Kösz akkor amás a dolog, lehet megpróbálok vmi motortisztító pancsot. :lol: És nem mennek a muslincák a fűnyíró után? :lol:

Elküldve
Kösz akkor amás a dolog, lehet megpróbálok vmi motortisztító pancsot. :lol: És nem mennek a muslincák a fűnyíró után? :lol:

azt nem tudom,de próbálták ETZ-be is meg simsonba is.

a karbiba cserélték a fúvókákat nagyobra és már ment is..... :lol:

Elküldve
azt nem tudom,de próbálták ETZ-be is meg simsonba is.

a karbiba cserélték a fúvókákat nagyobra és már ment is..... :lol:

Csak E 85-el, vagy keverve? Télen indult simán?

Elküldve
tisztán mentek vele aszem.

ez most nyáron volt.

az INDEX-en van E85 forum.ott vannak projektek is.ecu progizás meg hasonlók.

Akkor próba! Amúgy asszonyé a moci. :lol:

Elküldve
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsit OFF-olok, de amikor kiszereltem a motort csapágyazni "elfeljtettem neki " szólni és visszaraktam a burkolatot. Reggel elindult vele bótba. :D Illetve csak elindult volna. :D :lol: Na ha ezt most elolvassa nekem lőttek! :lol:

Elküldve
Kicsit OFF-olok, de amikor kiszereltem a motort csapágyazni "elfeljtettem neki " szólni és visszaraktam a burkolatot. Reggel elindult vele bótba. :lol: Illetve csak elindult volna. :lol: :D Na ha ezt most elolvassa nekem lőttek! :lol:

kellemetlen............... :lol: :D

Elküldve
Az volt. Először neki, aztán meg nekem. :lol:

én egyszer nem húztam meg az ótóm kerékanyáit csere után és egyből el is indultam olaszországba vele.

kb. 40 km után elkezdett kacsázni a hátulja rendesen.megáltam és rendesen megijedtem,mert mind a 4 anya az egyik hátsó keréknél teljesen le volt lazulva.

közben meg mögöttem a tréler.levert a víz.

azóta 3x megnézek minden csavart. :lol:

Elküldve
én egyszer nem húztam meg az ótóm kerékanyáit csere után és egyből el is indultam olaszországba vele.

kb. 40 km után elkezdett kacsázni a hátulja rendesen.megáltam és rendesen megijedtem,mert mind a 4 anya az egyik hátsó keréknél teljesen le volt lazulva.

közben meg mögöttem a tréler.levert a víz.

azóta 3x megnézek minden csavart. :lol:

Én is majdnem így jártam vez.cserekor. Kerék vissza, kocsi le, már indultam volna, szerencsére ott volt Hening cartárs.: Nem felejtettél el vmit? :lol:

Elküldve
Én is majdnem így jártam vez.cserekor. Kerék vissza, kocsi le, már indultam volna, szerencsére ott volt Hening cartárs.: Nem felejtettél el vmit? :lol:

mi is ketten voltunk a cimbivel.az ő oldala az jó volt.csak az enyém volt laza. :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
Ma vettem észre, hogy Érden is lehet E85-öt tankolni.

Gondoltam hátha rajtam kívül másnak is információ :D

Ha gondolod odaadhatom a benzinhidam injektorokkal próbára. ;)

Elküldve
Ma vettem észre, hogy Érden is lehet E85-öt tankolni.

Gondoltam hátha rajtam kívül másnak is információ :D

Martonvásáron már régóta lehet (de még nem próbáltam).

Elküldve
Ha gondolod odaadhatom a benzinhidam injektorokkal próbára. :D

Áá, egyelőre szerintem nem próbálom ki, esetleg egy 5 litert tankolok a majdnem teli tank benzinhez próbaképp.

Azt még talán a meglévő rendszer is elbírja nem?

Elküldve
Stefán! Olvass vissza. 50-50%-ot is el kéne bírnia.

Én is így gondoltam, azért nem értem miért kell nekem egy másik injektorhíd.

Eltömíti a feloldott kosz? :D

Elküldve

50-50%ban elment úgy, hogy nem kellett változtatni semmit.

Injektorhidat akkor kellene cserélni, ha tisztán azzal akarnál menni. ;)

Különben lehet jobban jársz, ha a 100% E85-el nem télen fogsz kísérletezni. :D

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.