zotya975 Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Lehet kimosná a kenőanyagot a csapágyból :lol: Nincs benne kenőanyag nyitott csapágy, keverékben fürdik a forgattyúsházbol vezet két furat mindkét csapágyhoz mindkét oldalhoz. Az a kis lik már egyszer eldugult akkor ment tönkre a csapágy. Ezért gondoltam etanollal próbálkozni, egyszerűbb mint szétszedni és kitakaritani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Nincs benne kenőanyag nyitott csapágy, keverékben fürdik a forgattyúsházbol vezet két furat mindkét csapágyhoz mindkét oldalhoz. Az a kis lik már egyszer eldugult akkor ment tönkre a csapágy. Ezért gondoltam etanollal próbálkozni, egyszerűbb mint szétszedni és kitakaritani. Arra a kenőanyagra gondoltam, amit az üzemanyagból kapna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Arra a kenőanyagra gondoltam, amit az üzemanyagból kapna :lol: Jaaa, az Arol 2T. De nem hiszem hogy kimosná, amúgy is több benzin éri a csapágyat mint olaj konkrétan 1:50 arányban. Végülis folyamatosan mosva van a csapágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Jaaa, az Arol 2T. De nem hiszem hogy kimosná, amúgy is több benzin éri a csapágyat mint olaj konkrétan 1:50 arányban. Végülis folyamatosan mosva van a csapágy. másik forumon ipróbálták,de nem vált be az emlitett szétválás miatt. menni megy vele,de egy éjszakai állaás után kiválik az olaj. fűnyiróba viszont kivánló egyesek szerint(4 T). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 másik forumon ipróbálták,de nem vált be az emlitett szétválás miatt. menni megy vele,de egy éjszakai állaás után kiválik az olaj. fűnyiróba viszont kivánló egyesek szerint(4 T). Kösz akkor amás a dolog, lehet megpróbálok vmi motortisztító pancsot. :lol: És nem mennek a muslincák a fűnyíró után? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Kösz akkor amás a dolog, lehet megpróbálok vmi motortisztító pancsot. :lol: És nem mennek a muslincák a fűnyíró után? :lol: azt nem tudom,de próbálták ETZ-be is meg simsonba is. a karbiba cserélték a fúvókákat nagyobra és már ment is..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 azt nem tudom,de próbálták ETZ-be is meg simsonba is. a karbiba cserélték a fúvókákat nagyobra és már ment is..... :lol: Csak E 85-el, vagy keverve? Télen indult simán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Csak E 85-el, vagy keverve? Télen indult simán? tisztán mentek vele aszem. ez most nyáron volt. az INDEX-en van E85 forum.ott vannak projektek is.ecu progizás meg hasonlók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 tisztán mentek vele aszem. ez most nyáron volt. az INDEX-en van E85 forum.ott vannak projektek is.ecu progizás meg hasonlók. Akkor próba! Amúgy asszonyé a moci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Akkor próba! Amúgy asszonyé a moci. :lol: :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit OFF-olok, de amikor kiszereltem a motort csapágyazni "elfeljtettem neki " szólni és visszaraktam a burkolatot. Reggel elindult vele bótba. :D Illetve csak elindult volna. :D :lol: Na ha ezt most elolvassa nekem lőttek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Kicsit OFF-olok, de amikor kiszereltem a motort csapágyazni "elfeljtettem neki " szólni és visszaraktam a burkolatot. Reggel elindult vele bótba. :lol: Illetve csak elindult volna. :lol: :D Na ha ezt most elolvassa nekem lőttek! :lol: kellemetlen............... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 kellemetlen............... :lol: :lol: Az volt. Először neki, aztán meg nekem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Az volt. Először neki, aztán meg nekem. :lol: én egyszer nem húztam meg az ótóm kerékanyáit csere után és egyből el is indultam olaszországba vele. kb. 40 km után elkezdett kacsázni a hátulja rendesen.megáltam és rendesen megijedtem,mert mind a 4 anya az egyik hátsó keréknél teljesen le volt lazulva. közben meg mögöttem a tréler.levert a víz. azóta 3x megnézek minden csavart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 én egyszer nem húztam meg az ótóm kerékanyáit csere után és egyből el is indultam olaszországba vele. kb. 40 km után elkezdett kacsázni a hátulja rendesen.megáltam és rendesen megijedtem,mert mind a 4 anya az egyik hátsó keréknél teljesen le volt lazulva. közben meg mögöttem a tréler.levert a víz. azóta 3x megnézek minden csavart. :lol: Én is majdnem így jártam vez.cserekor. Kerék vissza, kocsi le, már indultam volna, szerencsére ott volt Hening cartárs.: Nem felejtettél el vmit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október12, 2008 Megoszt Elküldve Október12, 2008 Én is majdnem így jártam vez.cserekor. Kerék vissza, kocsi le, már indultam volna, szerencsére ott volt Hening cartárs.: Nem felejtettél el vmit? :lol: mi is ketten voltunk a cimbivel.az ő oldala az jó volt.csak az enyém volt laza. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ma vettem észre, hogy Érden is lehet E85-öt tankolni. Gondoltam hátha rajtam kívül másnak is információ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ma vettem észre, hogy Érden is lehet E85-öt tankolni. Gondoltam hátha rajtam kívül másnak is információ :D Ha gondolod odaadhatom a benzinhidam injektorokkal próbára. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Ma vettem észre, hogy Érden is lehet E85-öt tankolni. Gondoltam hátha rajtam kívül másnak is információ :D Martonvásáron már régóta lehet (de még nem próbáltam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Ha gondolod odaadhatom a benzinhidam injektorokkal próbára. :D Áá, egyelőre szerintem nem próbálom ki, esetleg egy 5 litert tankolok a majdnem teli tank benzinhez próbaképp. Azt még talán a meglévő rendszer is elbírja nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Stefán! Olvass vissza. 50-50%-ot is el kéne bírnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Stefán! Olvass vissza. 50-50%-ot is el kéne bírnia. Én is így gondoltam, azért nem értem miért kell nekem egy másik injektorhíd. Eltömíti a feloldott kosz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Én is így gondoltam, azért nem értem miért kell nekem egy másik injektorhíd. Eltömíti a feloldott kosz? :D Azt szerintem a full E85-höz gondolta Demó! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 50-50%ban elment úgy, hogy nem kellett változtatni semmit. Injektorhidat akkor kellene cserélni, ha tisztán azzal akarnál menni. ;) Különben lehet jobban jársz, ha a 100% E85-el nem télen fogsz kísérletezni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október24, 2008 Megoszt Elküldve Október24, 2008 próbálta vki hidegindító spray-el a téli indítást? most szilváson vagyok és itt biza -5 fok volt reggel.nehezen indult tiszta anyaggal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts