skyrangr Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Nekem meg itt helyben vannak ismerőseim, akik MS-el foglalkoznak és mindkettő pozitív véleménnyel volt, az egyiknek még ráadásul C20XE-n is volt. Gond nélkül hozzá tudták hangolni az ECU-t az összes gyári jeladóhoz, csak a pillangószeleppotit kellett cserélniük, mert a C20XE-é nem poti, hanem csak egy 3 állású kapcsoló. De passzol oda a DIS-es XE-é, és a LET-é is. Mindegy, ez akkor is már más téma. :lol: Eddig 80km-t mentem 50% E85-el, és semmi negatív jelenség. Az autó szépen húz. Szerintem kipróbálom majd az E85-öt a fűnyírótraktorban és a Simsonban is. :lol: Nagyobb fúvókát bele, azt hajrá! Mondjuk a 2T érdekes lesz, nemtudom hogyan oldódik az olaj az etanolban...
Udi Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :lol:
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :lol: Azok biztos a kocsmai méhek voltak. Mentek a cefrére :lol:
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Távindítással kb. 3 perce járt a motor... Féltél hogy bombát raktak alá, vagy mi? :lol:
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Nekem meg itt helyben vannak ismerőseim, akik MS-el foglalkoznak és mindkettő pozitív véleménnyel volt, az egyiknek még ráadásul C20XE-n is volt. Azé' csak kíváncsi lennék onnan egy nyomatékgörbére MS-el tunyerolva :D Ha már olyan szépen sikerült beállítania, biztos van egy-két nyomatékgörbéje is elmentve :D Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :D :lol: Egyszer csak azt veszed észre, hogy micimackó a kipufogódat szopogatja... :lol: :lol: Veszélyes dolog ez a bioetanol, ki tudja még milyen állatokat vonz oda :lol: :D
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 ... Egyszer csak azt veszed észre, hogy micimackó a kipufogódat szopogatja... :lol: :lol: Veszélyes dolog ez a bioetanol, ki tudja még milyen állatokat vonz oda :lol: :lol: Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :D :D
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :lol: :lol: Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :lol: :lol: :D
Udi Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! :lol: :lol: :lol: Egy kis játék....akiknek van idejük és pénzük rá:
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :lol: :lol: :lol: Szerintem tagadja, hogy bármi köze lenne Micimackóhoz :lol: :lol:
Demó Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Felmerült, hogy Flextek helyett lehet inkább megérné egy Greddy fuel controller, ami 20-30e között már található. Az lehet még jobban meg is érné, mint mondjuk egy tisztán E85-re írt ECU. :lol:
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :lol: :lol: Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :D :D :lol: Szerintem tagadja, hogy bármi köze lenne Micimackóhoz :D :D :lol: on - Valaki nem jár erre egy kanna E85-tel? :D
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Felmerült, hogy Flextek helyett lehet inkább megérné egy Greddy fuel controller, ami 20-30e között már található. Az lehet még jobban meg is érné, mint mondjuk egy tisztán E85-re írt ECU. :lol: Hasonló működésű kütyüt tervezek csinálni év végéig, viszont a mostani fuel managerek inkább 300-800$ árban mennek :lol:
robi-k Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 Hasonló működésű kütyüt tervezek csinálni év végéig, viszont a mostani fuel managerek inkább 300-800$ árban mennek :lol: Már kicsit türelmetlenül várjuk, de addig is (gondolom, mások is) nagyon örülnék, ha egy pár mondattal leírnád, hogy mit fog tudni (főleg azt, hogy mivel fog tudni többet pl. a flextek vagy a hunflex adapterekhez képest), és lesz-e beépítő kit (csatlakozós kábelekkel együtt).
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 ülj le nyugodtan, aludhatsz még párat :lol: munka és egyebek mellett csinálja (majd) Gabi
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Elküldve Augusztus7, 2008 most fullon vagyok még munkával, de remélhetőleg októberben nekiállok, és év végére lesz már belőle valami végleges :lol: a tudását kb leírtam, nem sokkal ezelőtt, olvass vissza :lol: még jó is hogy télen lesz kész, lehet tesztelni a hidegindításokat :lol:
Udi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Hidegindításban profi vagyok...kíváncsian várom az első teszteket. :lol:
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 :on - Valaki nem jár erre egy kanna E85-tel? :lol: nyíregyháza is elég közel van,már ha jársz arra :lol:
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 ha egyébként is arra jársz,akkor nem :lol: én lehet járok arra,aztán majd nyomok bele egy kicsit,kíváncsi vagyok
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Hidd el, nem bánod meg. :lol: adjak egy 20literes kannát?
Udi Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Maci! Mit gondolsz miért tankolok 160 liter E85-öt kannákba, szerintem neked is min. 4 db 20 l-es kanna kellene és akkor már megéri elmenni Nyíregyházára. :lol:
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 Hidd el, nem bánod meg. :lol: adjak egy 20literes kannát? egyelőre még ne :lol: 60-40 arányban mehet max a benzin-e85? monjuk most nem sok fér még bele,nemrég tankoltam tele
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 50-50-ig semmi problémának nem szabadna lennie.
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 50-50-ig semmi problémának nem szabadna lennie. Így van, eddig nálem se merült fel semmi probléma. A következő telitank 100% E85 lesz. :lol: A Program marad, én simán nagyobb injektorokat rakok bele, a többit meg majd megoldja a lambdaszonda.
opel16v Elküldve Augusztus8, 2008 Elküldve Augusztus8, 2008 A Program marad, én simán nagyobb injektorokat rakok bele, a többit meg majd megoldja a lambdaszonda. Nem biztos hogy tolerálja a lambdaszabályzós dolgot az ecu, lehet hogy határon kívül fog csúszni, ha annyival nagyobb injektorokat raksz bele, benzinnél. Csak kis tartományon belül képes szabályozni a lambdaérték a végleges befecskendezési rátát, utána hibának veszi.
Recommended Posts