nagy istván Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 most már tisztán van benne. eddig minden ok.
opel16v Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 direkt etanolra találták ki azt az autót, csak jól titkolták eddig :rolleyes:
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 direkt etanolra találták ki azt az autót, csak jól titkolták eddig :rolleyes: olvasom másutt is,hogy vannak tipusok amik simán mennek vele.télre biztos keverni kell majd. az a durva,hogy semmi változás,se rángatás,se prüszkölés se semmi. az opelom már rég megadta volna magát.
warwolf Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 az opelom már rég megadta volna magát. Az tuti! :rolleyes: Nekem majd sztem eszközölnöm kell v.mi nyomástartó szelepet, mert melegen echte úgy indul, mint amikor el van tőle véve a kaja, és baromi nehezen épül fel a benyanyomás......darabos indulás, nem indul 1Xre minden henger, de ez max. 2-3 sec....
nagy istván Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Az tuti! :rolleyes: Nekem majd sztem eszközölnöm kell v.mi nyomástartó szelepet, mert melegen echte úgy indul, mint amikor el van tőle véve a kaja, és baromi nehezen épül fel a benyanyomás......darabos indulás, nem indul 1Xre minden henger, de ez max. 2-3 sec.... nézegettem a mazdát és arra jutottam,hogy a nyomást is a comp állítja.meg minden mást is
Lujdzsi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Na ITT is van 1-2 érdekes adat az etanolról. A lényeg:Mihamarabb rengeteg mezőgazdasági földet kell venni , cukorrépával telenyomni, felvásárolni az össze pálinkafőzdét és 10 éven belül etanolsejkek lehetünk. :rolleyes:
powerup Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Ma tankoltam 17 lityit , kb 20 liter benzinre. Régen tankoltam már 234 -ért.. :rolleyes:
landers Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 Teljesen hozzá nem értő vagyok, ezért inkább kérdezek: közel 20 éves omegámba ("korának megfelelő" állapot, de motorja rendben) érdemes bármennyi e85-öt is tankolnom? és átalakítás? vagy ilyen öreg srácokkal már nem szabad kísérletezni? előre is kösz
J0hnny Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 Teljesen hozzá nem értő vagyok, ezért inkább kérdezek: közel 20 éves omegámba ("korának megfelelő" állapot, de motorja rendben) érdemes bármennyi e85-öt is tankolnom? és átalakítás? vagy ilyen öreg srácokkal már nem szabad kísérletezni? előre is kösz Szerintem te is megpróbálhatod először keverni 70%-30%-ban,de nem olyan drága hozzá egy elektronika(50EFt) és akkor tisztán is mehet bele.
warwolf Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 Teljesen hozzá nem értő vagyok, ezért inkább kérdezek: közel 20 éves omegámba ("korának megfelelő" állapot, de motorja rendben) érdemes bármennyi e85-öt is tankolnom? és átalakítás? vagy ilyen öreg srácokkal már nem szabad kísérletezni? előre is kösz Első körből csak 50%!!Fölöttem ár lehet, hogy szólni fog a gépsas, hogy nem volt jó 5let....... :rolleyes:
Gonczgabi Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 A mostani flexeket már nem kell kapcsolgatni, ha nem etanolt tankoltál. A fogyasztás is visszaáll a gyári értékre ilyen esetben. Hidegindításról csak annyit, hogy mi ezt a problémát nagyobb hőértékű gyertyával oldottuk meg. pl golf4 5-ös hőérék helyett 7-essel pöccre indul, vagy saab 95 2.3t 6-os gyertya helyett ha jól emlékszem 8-ast kapott és szépen indul az is. Bár télire nem árt, ha némi brenya is megy a tankba, vagy hűlégfúvózni kell a blokkot 5-6 percig, akkor nem csapódik ki a falára :rolleyes: Én továbbra is elégedett vagyok a saját kocsimmal amióta etanollal járok max 12Eft-ért telerakom és mosolygok a mellettem állókon aki 16-17ezret hagy ott ;)
laller Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 az ecu meg biztos önnáloan gondolkodik helyette mi....az üzemanyagkompenzáció max a fele annak amire szüksék lenne ....
Gonczgabi Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 az ecu meg biztos önnáloan gondolkodik helyette mi....az üzemanyagkompenzáció max a fele annak amire szüksék lenne .... az ecu hoz nem kell nyúlnia :rolleyes: vagy Te nem a hunflex rendszerre gondoltál?
warwolf Elküldve Június28, 2008 Elküldve Június28, 2008 az ecu meg biztos önnáloan gondolkodik helyette mi....az üzemanyagkompenzáció max a fele annak amire szüksék lenne .... A helyzet az, hogy tényleg van már fejlettebb verzió a régi kapcsolgatósnál ami felismeri az üza.-t.HunFlex esetében is. Én továbbra is elégedett vagyok a saját kocsimmal amióta etanollal járok max 12Eft-ért telerakom és mosolygok a mellettem állókon aki 16-17ezret hagy ott ;) Ezt én is megerősítem! :rolleyes: 11740ft-ból toltam tele legutóbb.
laller Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 ahogy antit ismerem durr bele a tankba parasztba majd utána megy az ecu ....ra céloztam dik. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 ahogy antit ismerem durr bele a tankba parasztba majd utána megy az ecu ....ra céloztam dik. ;) Jóóó cézóóó...de nem talált...nem mertem még kipróbálni... :rolleyes:
mackosajt Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Jóóó cézóóó...de nem talált...nem mertem még kipróbálni... :rolleyes: pudiiing! ;) 10-20-30%-ban sem mered?
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 pudiiing! :rolleyes: 10-20-30%-ban sem mered? Annak meg nem látom igazán értelmét... 1. 5 liciért nem megyek el külön másik qtra tankolni... 2. csipkebokor vessző... 3. sem teljesítménynövöekedés sem spórolás nem lépne fel igazán...így csak ha pici is de a kockázat lenne a legnagyobb...
mackosajt Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 1. előnyben a kecskemétiek. 1 kúton van minden 2. a fűzfa jobb :rolleyes: 3. teszt lehetőség. na jó. -tény és való, a túrós taliga más. ;)
Kacsero Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 1. előnyben a kecskemétiek. 1 kúton van minden ez így van ;) én 50-50-%-ba tankolok a gsibe... :rolleyes: eddig semmi gondom nem volt vele...és érezhetően jobban megy a gép... a költségcsökkentés meg plusz dolog... ;)
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 ez így van ;) én 50-50-%-ba tankolok a gsibe... :rolleyes: eddig semmi gondom nem volt vele...és érezhetően jobban megy a gép... a költségcsökkentés meg plusz dolog... :lol: Persze...csak nálam ha valami bibi lenne az kicsivel a többszörösébe kerülne ha zsebbe kéne nyúlni mert valami megadta magát (Túl jó állapotban van a mocim ahhoz, hogy kisérletezgessek vele...)...és erre én már nem vágyok...lehet spórolnék vele rövidtávon...aztán hosszútávon a többszörösét kellene kifizetnem...elöbb inkább megvárom, hogy valaki kipróbálja... ;)
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 1. előnyben a kecskemétiek. 1 kúton van minden 2. a fűzfa jobb :rolleyes: 3. teszt lehetőség. na jó. -tény és való, a túrós taliga más. ;) Ja nálunk is van olyan kút ahol minden van...de én spec nem ott szoktam tanlkolni...mondjuk pár percre van onnan ahol lakok...szal nem lenne gond átszokni oda...de mégis... ;)
mackosajt Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Jah, nálad majdnem háznál van a kút. :rolleyes: Másikra járnál tankolni, mit szólnának a "garázsban"? ;) Kiégtél Anti! Nem szereted már a kihívásokat? ;)
Atommanó Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Jah, nálad majdnem háznál van a kút. :lol: Másikra járnál tankolni, mit szólnának a "garázsban"? :lol: Kiégtél Anti! Nem szereted már a kihívásokat? :lol: Nem-nem nem...nem égtem ki...tegnap is megpróbáltam kiini az Aréna plaza tetején lévő bár készletét...de győzték a mocskok...Viktor meg bazi lassan iszik... ;) Szal most is izgatja a fantáziám, hogy E85 és esetleg húzni a mocin...de már annyit sz.ptam az autóimmal, hogy reggel ilyen szájjal kelek fel -> O B) Jó ez így most...kopp-kopp...taposom, használom, kényelmes, jól megy stb...és 1 hónap alatt beleszórtam gyorsban 5.000 Km-t amióta meg megvan 7.000-ret...és csak meg-megy és megy... :rolleyes: jó lenne ha ez így maradna... :D ;)
Recommended Posts