Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem programozni lehetne menet közben, hanem váltani a különböző előre beállított

programok között :D

Az ugyanaz, csak nem kell bepötyögni, hanem csak load :D :D

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Opel16V!

Ha lesz működőképes kütyüd szívesen tesztelném...addig is kipróbálom amit Laller javasolt kiegészítem egy időrelével :D

SPM fokozat az tetszik.... :D

Elküldve
Akarok most én is csinálni egy ilyen saját flex kütyüt, persze jobbat, mint a mostaniak :D

TPS (folytószelep állás) és RPM (fordulatszám) szerint lesz kezelve egy tábla, ami alapján

%-os formában növeli az injektor nyitvatartási idejét az ecu vezérlőjeléhez képest.

Továbbá az ICT (motorhő jeladó) is befolyásolná az injektorok nyitvatartási idejét, így

könnyen megoldódik a hidegindítási problem ;)

A táblák PC-ről egyszerűen programozhatóak lennének, és a flex kütyühöz lehetne csatolni

egy olyan kis irányító kütyüt, amivel akár menet közben is választani lehet több program

közül. :D

Mindezt a mostani flex termékek árában...

Jól hangzik? :D

Hallotunk már indításgátlóról is pár éve oszt semmi nem lett belőle :D :D

Olcsóbban akarod csinálni, ugye azt akartad írni ? :D :D

Elküldve
Na igen. Ez egy G Astránál gondot jelenthet, de láttál már Senator Caravant? :D Elvész benne. :D Nekem E/2 Rekordban volt gáztartály, és simán volt még így is egy b@szott nagy csomagterem (pedig az Sedan volt).

És gondolom a bárzongorista is befért a szokásos helyére :D

Elküldve
Hallotunk már indításgátlóról is pár éve oszt semmi nem lett belőle :D :D

Olcsóbban akarod csinálni, ugye azt akartad írni ? :D :D

Lesz az is még a nyáron :D

A koncepció az, hogy ugyanannyiért jobbat :D

Elküldve
És gondolom a bárzongorista is befért a szokásos helyére :D

és még az 5 fős vokált is be lehetett súvasztani.......... :D :D :D

nekem a caravanban nem venni észre a pótkerék tartályt.

Elküldve
hallod haver sztem horgáássz kis fa halakat a vidámparkba ha kiröhögtem elmondom mé....

Nem igazán tudok elmenni a táblázaton amit belinkeltél, de mentségenre szolgáljon, hogy ritkán látok ilyesmit.Viszont ha jól értelmezem, akkor a gyári vezérlőprogit felül lehet írni olyanra, hogy le tudja kezelni az E85-t?Tehát nincs vagy nem lenne szükség a kiegészítő elektronikára?

Elküldve

ez igy van persze megcsináltuk már a kapcsolható verziót egy 512 es eprom két felén más más program fut és kapcsolásnál lehet választani a két tábla közt

Elküldve
ez igy van persze megcsináltuk már a kapcsolható verziót egy 512 es eprom két felén más más program fut és kapcsolásnál lehet választani a két tábla közt

Költségileg hogyan néz ki a dolog?

Elküldve

Hi mindenki!

Ma szereltettem be Kecskeméten a Hunflexemet, de sajnos még nem tudok e85-öt tankolni :D . Tegnap Kalocsán rákérdeztem 3 kútnál is, hogy hallottak tervet egyáltalán a piacradobásáról. Természetesen semmit, de nézzünk már rá a térképre.... Egész dél Mo. üres, nem lehetne megkeresni ezzel valakit, aki mondjuk a Tesco-nál illetékes, mert állítólag minden ilyen kútra ki akarják rakni, de mikor? Ha valaki hall valamit, szóljon, mert így nem üzlet nekem a szerkezet. Sz.fehérváron 250 Ft, ami durva kicsit... Nem hiszem el, hogy nem érné meg egy maszek kútnak, hogy monopol helyzetben ekkora területen értékesítsen. Sajnos addig csak a ti tapasztalataitokat tudom olvasni, én csak álmodok a cefreszagról. Ja, Astra G 1.4 16v :D

Elküldve

Nekem is lenne ötletem, de ha valaki nyitna egy etanol üzemet, állítólag Szabadszálláson lesz és egy másik helyen teljes magyar tulajdonú feldolgozó, ami az árakat garantált 100 Ft különbséggel tartja a benyához képest. :D

Elküldve
Nekem is lenne ötletem, de ha valaki nyitna egy etanol üzemet, állítólag Szabadszálláson lesz és egy másik helyen teljes magyar tulajdonú feldolgozó, ami az árakat garantált 100 Ft különbséggel tartja a benyához képest. :D

Sajnos még ki kell alakulnia a piacnak, ez idő... különböző nehézségek miatt eddig stagnált, de remélem

most már kicsit gyorsabban fog haladni a fejlődése.

Elküldve

Sajnos azért drágább mert ők kintről hozzák be az üzemanyagot (240-250 Ft), pedig van 2 magyar üzem a Tesco velük szerződött ha jól tudom (215 Ft). :D

Elküldve
Sajnos azért drágább mert ők kintről hozzák be az üzemanyagot (240-250 Ft), pedig van 2 magyar üzem a Tesco velük szerződött ha jól tudom (215 Ft). :D

Ebként éppen ma szaglásztam kicsit a gépet míg hidegen járt én meg bagóztam, hogy tök jó cefreszaga volt a kipuffgáznak, pedig csak keverve használom jelenleg! :D

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.