Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Először csak lestem,hogy miért linkelted ugyanazt a számot amit én!

Utána rájöttem,hogy én a WASP-et illesztettem be(pedig a TS-t akartam) :)

A WASP-et egy régi cimborámnak küldtem közben,akivel sok ilyen zenét hallgattunk anno....

meg koncertekre jártunk: P.Mobil,P.Box,Karthago,Pokolgép,Lord,...

Elküldve
Először csak lestem,hogy miért linkelted ugyanazt a számot amit én!

Utána rájöttem,hogy én a WASP-et illesztettem be(pedig a TS-t akartam) :)

A WASP-et egy régi cimborámnak küldtem közben,akivel sok ilyen zenét hallgattunk anno....

meg koncertekre jártunk: P.Mobil,P.Box,Karthago,Pokolgép,Lord,...

Hát én nem voltam nagy koncertre járó tipus, és ma se vagyok. Bár azt elismerem, hogy azt a légkört nem lehet pótolni mással.

Elküldve

Sajna nagyon rég volt már ,mikor ezek a koncertek voltak,de nem lehet elfelejteni... :)

Én még most is bármikor elmennék(remélem megyek is-Kárpátiára-nemsokára).

Elküldve
Sajna nagyon rég volt már ,mikor ezek a koncertek voltak,de nem lehet elfelejteni... :D

Én még most is bármikor elmennék(remélem megyek is-Kárpátiára-nemsokára).

Én megyek is ugynézki, főleg hogy ladányban is lesz nemsoká :D

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Aki debreceni attól kérdezném, hogy FM-transmitterrel szerintetek melyik frekvenciát érdemes befognom, hogy minél kevesebb zavaró hatással találkozzak? Vagy ez nem is helyfüggő?

Elküldve

Helyfüggő bizonyos szinten mert pl 92,3 97,5 stb kerülendő de bekapcsolod és megnézed ;) Nekem is volt egy ilyen ketyerém (távirányító, lcd, usb, aux, sd) és az vagy 91 vagy 92 mhz-en ment de inkább 92 és nem volt semmi gond vele B)

• 2 years later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.