Korzika Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kezdésnek! Magyarország Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kezdésnek! Magyarország Folytathatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Pont tegnap este ,melóban ,az egyik kollégával a Twistedet hallgattuk! nekem ez a kedvencem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Pont tegnap este ,melóban ,az egyik kollégával a Twistedet hallgattuk! nekem ez a kedvencem Akkor ez biztos ismerős.:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Először csak lestem,hogy miért linkelted ugyanazt a számot amit én! Utána rájöttem,hogy én a WASP-et illesztettem be(pedig a TS-t akartam) :) A WASP-et egy régi cimborámnak küldtem közben,akivel sok ilyen zenét hallgattunk anno.... meg koncertekre jártunk: P.Mobil,P.Box,Karthago,Pokolgép,Lord,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Először csak lestem,hogy miért linkelted ugyanazt a számot amit én! Utána rájöttem,hogy én a WASP-et illesztettem be(pedig a TS-t akartam) :) A WASP-et egy régi cimborámnak küldtem közben,akivel sok ilyen zenét hallgattunk anno.... meg koncertekre jártunk: P.Mobil,P.Box,Karthago,Pokolgép,Lord,... Hát én nem voltam nagy koncertre járó tipus, és ma se vagyok. Bár azt elismerem, hogy azt a légkört nem lehet pótolni mással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2008 Sajna nagyon rég volt már ,mikor ezek a koncertek voltak,de nem lehet elfelejteni... :) Én még most is bármikor elmennék(remélem megyek is-Kárpátiára-nemsokára). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sajna nagyon rég volt már ,mikor ezek a koncertek voltak,de nem lehet elfelejteni... :) Én még most is bármikor elmennék(remélem megyek is-Kárpátiára-nemsokára). Egy kis Britt metal, kb ugyanabból az időből. Gondolom nem kell bemutatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2008 Közben más stílus is megfogott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Közben más stílus is megfogott! :).. Na én ezt inkább kihagytam, ez a fajta zene nekem nem jön be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sajna nagyon rég volt már ,mikor ezek a koncertek voltak,de nem lehet elfelejteni... :D Én még most is bármikor elmennék(remélem megyek is-Kárpátiára-nemsokára). Én megyek is ugynézki, főleg hogy ladányban is lesz nemsoká :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lehet találkozunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Akkor lehet találkozunk! jösz itt ladányban a koncertre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen,tervben van!Remélem nem jön közbe semmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen,tervben van!Remélem nem jön közbe semmi! :D Helyess :D Bár még nekünk is csak 90%, de csak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 1800- elővételben, 2000- a helyszinen aszondják. hát nemolcsó de evan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2008 Majd legközelebb!(Törökszentmiklós,Karcag) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Coder Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Majd legközelebb!(Törökszentmiklós,Karcag) :D én messzebb nemigazán akarok menni most, meg elég volt ez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 Fáj a torkom és ittam egy "kis "forralt bort,ettől csudajó kedvem kerekedett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Egy kis zene a füleknek: Visit the website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Sziasztok! Aki debreceni attól kérdezném, hogy FM-transmitterrel szerintetek melyik frekvenciát érdemes befognom, hogy minél kevesebb zavaró hatással találkozzak? Vagy ez nem is helyfüggő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Helyfüggő bizonyos szinten mert pl 92,3 97,5 stb kerülendő de bekapcsolod és megnézed ;) Nekem is volt egy ilyen ketyerém (távirányító, lcd, usb, aux, sd) és az vagy 91 vagy 92 mhz-en ment de inkább 92 és nem volt semmi gond vele B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya85 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Akik szeretik a Techno, Tech-House stílust, azoknak ajánlanám :D http://soundcloud.com/peter-static/peter-s...drostatic-black :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2011 Akik szeretik a Techno, Tech-House stílust, azoknak ajánlanám :D http://soundcloud.com/peter-static/peter-s...drostatic-black :lol: :D Te csinálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts