hemi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No elkészült a weboldal alapjai. Mediterrán Opel Club Ha nem tetszene a középső kép lehet erre is cserélni: KLIKK hemi@opelklub.hu -ra jöhet még info amit kirakhatunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2008 Csapat logo péntekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 No elkészült a weboldal alapjai. Mediterrán Opel Club Ha nem tetszene a középső kép lehet erre is cserélni: KLIKK hemi@opelklub.hu -ra jöhet még info amit kirakhatunk. Most már működik !!! Ez valami gyönyörűűűű !!! :lol: :lol: :) Részemről nem cserélünk. Bár lehet, lesz aki megkérdi, hol a néni és a Nap? :D :) Az asszony :) kérdi, hogy hol ez a hely? Oda akar vinni nyaralni. :D (majd felküldöm a fára :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem tetszik az autókról a kép de azon sajnos nincs rajta mindenki autója.(pl.egyhapsi + még két fő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Bár lehet, lesz aki megkérdi, hol a néni és a Nap? :) :) A nénit már kérdeztem, a nap ki is ment a fejemből! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem tetszik az autókról a kép de azon sajnos nincs rajta mindenki autója.(pl.egyhapsi + még két fő) A későbbiek folyamán majd teszünk fel autós képet is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem nagyon bejön a pálmafa érzés, én arra szavazok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem nagyon bejön a pálmafa érzés, én arra szavazok! :) Jó az, nekem is tetszik, de majd kell az oldalra egy autós csoportkép is, ilyen panoráma típusú. Pl: a lap aljára zárásként! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Jó az, nekem is tetszik, de majd kell az oldalra egy autós csoportkép is, ilyen panoráma típusú. Pl: a lap aljára zárásként! Nekem mindegy, csak a pálma maradjon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 De azért egy néni még melléállhat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 De azért egy néni még melléállhat? :) Ha legalább olyan karcsú mint a körbezárt villám akkor igen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kadettklubon már mindenki megszokta, hogy semmi nem tetszik, de szerintem ne pálmafás legyen. Olyan nincs Magyarországon. Vannak szép magyar tájak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ....de szerintem ne pálmafás legyen. Olyan nincs Magyarországon.... http://www.zoobudapest.com/news/2001febr/palmahaz/index.htm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kadettklubon már mindenki megszokta, hogy semmi nem tetszik, de szerintem ne pálmafás legyen. Olyan nincs Magyarországon. Vannak szép magyar tájak is. Már megint bajod van. :) Magyarországon csak a Tenkesalja mediterrán jellegű, fényképezzem le a hegyoldalt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 http://www.zoobudapest.com/news/2001febr/palmahaz/index.htm :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Kadettklubon már mindenki megszokta, hogy semmi nem tetszik, de szerintem ne pálmafás legyen. Olyan nincs Magyarországon. Vannak szép magyar tájak is. Akkor maradnak a csajok! Azok viszont vannak! :) :) :D :lol: Tucc jobbat, ami mediterrán jellegű? Esetleg a Villányi hegység déli fekvésű, sziklás-köves lankái? Mert nálunk kb. ez a legmediterránabb jellegű terület. Ez csak egy szimbólikus dolog. De várjuk az építő jellegű ötleteket! :lol: Mecsek a TV-toronnyal (elég sablonos), esetleg a lokátorral? Az még nincs kész. Lehetne még egy cabrio opel a napsütésben, persze csakis ledér csajok társaságában :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 A castingot vállalnád a Cabrios képhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Jóhogy! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Akkor az életben nem mosnánk le magunkról, hogy a "mediterrán" név a klub langyos jellege miatt van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Akkor az életben nem mosnánk le magunkról, hogy a "mediterrán" név a klub langyos jellege miatt van. :) Na várjunk csak! Én úgy értelmeztem a casting-ot, hogy én válogatom a csajokat!!! Nem pedig én leszek a képen, Te bibás! :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Na várjunk csak! Én úgy értelmeztem a casting-ot, hogy én válogatom a csajokat!!! Nem pedig én leszek a képen, Te bibás! :) :) :) :lol: Tudom, de akkor nem szólhattam volna be, és akkor lehet nem tudtam volna aludni az éjjel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ne szójjjáá beee! Wazzzee! Mert ha én leszek a moderátor, akkor véged! :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ne szójjjáá beee! Wazzzee! Mert ha én leszek a moderátor, akkor véged! :) :) :) :lol: MIVANMIVANMIVAN???Az egyenruha mögé bújsz? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Maradjatok légyszi a weboldal témánál. :) :) Kezd nagyon langyi lenni a topik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts