Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sztem ez legalább 3 Kadett alkatrészei.

Egész pontosan 5. De a lényeget Lomha kollegina találta el. Sajnos ide jutott... :rolleyes: ;) ;)

De lesz másik. Egyébként ez az első autó, ami kihúzott 2 évet nálam. :lol: :lol:

• Hozzászólások 96
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

35304025.jpg

35304028.jpg

35304062.jpg

35304063.jpg

35304064.jpg

35304065.jpg

35304066.jpg

Külön kedvencem a kuplungpedálon keresztülhúzott vezeték.

D kadettban még nem láttam merevítést enyire lerohadni (ami műszerfal alatt megy végig a szélvédnél.)

Fél délutánom ráment, mire rendett tettem a kábelek között... :rolleyes: ;) ;)

Jelige: desszertet valaki??? :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Én anyum rekijében már láttam hasonló lyukakat. Kedden megy műszakira a gép. Nagyon szép lett, igaz még az ajtók alját meg kell mejd csinálni, de kicsit várunk vele, mert nem veszélyes még.

Aranyos a kutyus. Sztem segítene rendezni a kábeleket :rolleyes:

Elküldve
Én anyum rekijében már láttam hasonló lyukakat. Kedden megy műszakira a gép. Nagyon szép lett, igaz még az ajtók alját meg kell mejd csinálni, de kicsit várunk vele, mert nem veszélyes még.

Aranyos a kutyus. Sztem segítene rendezni a kábeleket :lol:

A billentyűzetet, meg az egeret már leszedte. És segít reggel is a takaró lehúzásban. :rolleyes: ;) ;)

• 1 month later...
  • 1 year later...
Elküldve
Mi lesz ezzel? Úthenger?

Kojak barátunk rájött, hogy a felni égetéskor sokkal lassabban megy szét mint a gumi! Ennek az eredményét láthatod itt! :D

• 2 months later...
Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.