mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ezeket is fel lehet tenni a mediterran.opel.club.hu / képtár / Megalakulás képekben... oldalra? Ez az egy kép még hiányzik az alapítók közül a weboldalon: 20080210_10.jpg , és egy van vissza, amit Norbi ígért. Köszi. Természtesen. Viszont ehhez nekem nincs hozzárésem. Kedvies Xray, akkor vállallod a szekció oladalának karbantartását ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Természtesen. Viszont ehhez nekem nincs hozzárésem. Kedvies Xray, akkor vállallod a szekció oladalának karbantartását ? Természetesen tartom amit mondtam igen részemről rendben ha,mindenkinek okés így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát jóhogy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hát jóhogy! :D Oké akkor senki többet 3. szor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2008 Kiemelt kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ismerős! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2008 Babus fényképcsata erősen érezhető a végeredményen. De azért ide oda más is felfért. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Babus fényképcsata erősen érezhető a végeredményen. De azért ide oda más is felfért. :D :D :D Jól elvoltatok a Babu-val :D Olyan képed nincs, amikor eszik? Ha jól emlékszem olyat is csináltatok egymásról :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2008 Jól elvoltatok a Babu-val :D Olyan képed nincs, amikor eszik? Ha jól emlékszem olyat is csináltatok egymásról :D :D :D Első oldalon a nyolcadik kép. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Babus fényképcsata erősen érezhető a végeredményen. De azért ide oda más is felfért. :D :D :D Majd lécci rakd MSN-re a megosztási mappánkba az összes képet!Köcce :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 úristen ! miről maradtam lee ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 úristen ! miről maradtam lee ?? :D Hát bánhatod is! :D De úgy beszéltünk, hogy a legközelebbi tali Pécsen lesz(nem tudom, hogy ez már hivatalos e, majd az Elnök Úr megmondja), remélem oda majd jössz.Ja és holnap lehet, hogy megkereslek F16 váltó ügyben, ha van eladód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 B@cccc@ meg, kár, hogy korán el kellett jönnünk. :D Akkorra már biztos "emelkedettebb" volt a hangulat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hát bánhatod is! :D De úgy beszéltünk, hogy a legközelebbi tali Pécsen lesz(nem tudom, hogy ez már hivatalos e, majd az Elnök Úr megmondja), remélem oda majd jössz.Ja és holnap lehet, hogy megkereslek F16 váltó ügyben, ha van eladód. nem azért nem jöttem mert messze van :D áá,,, dehogy ... csak időileg voltak némi gondok . sokkk lett volna az napra . F16 ?? minek az neked ? ott kocsidba nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2008 F16 ?? minek az neked ? ott kocsidba nem ? Csak kicsit romos neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 nem azért nem jöttem mert messze van :D áá,,, dehogy ... csak időileg voltak némi gondok . sokkk lett volna az napra . F16 ?? minek az neked ? ott kocsidba nem ? Tudtam, hogy nem azért nem jössz, csak tájékoztató jelleggel írtam a kövi tali helyét. :D Nem nekem kellett volna a váltó, de már tárgytalan is.Amúgy van?Mert nekem is kéne, ahogy Kojak mondta, kicsit romos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Tudtam, hogy nem azért nem jössz, csak tájékoztató jelleggel írtam a kövi tali helyét. :D Nem nekem kellett volna a váltó, de már tárgytalan is.Amúgy van?Mert nekem is kéne, ahogy Kojak mondta, kicsit romos. :D szokott lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ma voltam a Ring mozi Opeltalin, ime néhány kép. http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0083...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0084...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0084...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0084...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0084...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080315/DSC0085...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Ma voltam a Ring mozi Opeltalin... :D :D :D De hisz akkor a Mediterrán szekció is képviseltetve volt! :D Hát, azért volt egy pár ótó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 :D :D :D De hisz akkor a Mediterrán szekció is képviseltetve volt! :D Hát, azért volt egy pár ótó! :D Csak egy töredéke látszik ezen a képen. :D Király volt, mondjuk szinte senkit nem ismertem, kivéve azt a pár győri cartársat akik jelen voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Csak egy töredéke látszik ezen a képen. :D Király volt, mondjuk szinte senkit nem ismertem, kivéve azt a pár győri cartársat akik jelen voltak. Mi is majdnem odaértünk, de Siófoknál elakadtunk. Megálltunk a hugoméknál, és ottragadtunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 hening!Biztosítottak számodra Mediterrános parkolót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 hening!Biztosítottak számodra Mediterrános parkolót? :D Egy kupacon voltam a Győriekkel, sztem nem is volt régiónkénti elosztás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Egy kupacon voltam a Győriekkel, sztem nem is volt régiónkénti elosztás. :D Mire "odértem" Kavics kartárs jelezte, hogy már elmentél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts