hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Mire "odértem" Kavics kartárs jelezte, hogy már elmentél :D Bocsi, de a gyerekek miatt időben el kellett indulni. Mondjuk délelőtt egyedül voltam, de déután beugrottunk még egy fél órára a családdal. A kölköknek tetszett a füstölés nagyon, csak a zaj nem. :D Hiába még szokni kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Bocsi, de a gyerekek miatt időben el kellett indulni. Mondjuk délelőtt egyedül voltam, de déután beugrottunk még egy fél órára a családdal. A kölköknek tetszett a füstölés nagyon, csak a zaj nem. :D Hiába még szokni kell. :D Mééén kérsz bocsánatot ? :D Későn értem oda + leragadtam szinte mindenhol. Majd belejönnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Mééén kérsz bocsánatot ? :D Későn értem oda + leragadtam szinte mindenhol. Majd belejönnek :D Azért mert már fél 2-kor eltüntem, aztán megint megjelentem a családdal, de akkor sem maradtunk túl sokáig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Kaposújlak gumifüst :D :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 Csúnya környezetszennyezők! :D :D Jó a vidi, csak kár, hogy a céges gépen nincs hang :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Csúnya környezetszennyezők! :D :D Jó a vidi, csak kár, hogy a céges gépen nincs hang :D . Este teszek fel képeket. Van pár durva. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2008 Este teszek fel képeket. Van pár durva. :D :D :D többi képek és pár kiemelt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2008 Megoszt Elküldve Április7, 2008 többi képek és pár kiemelt: http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/34221784.jpg http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/34221786.jpg http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/34221787.jpg http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/34221792.jpg http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/34221868.jpg Te egy állat vagy!De ez nem újdonság. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 Te egy állat vagy!De ez nem újdonság. :D :D Köszönöm az elismerést. Alapítottak nekem külön "Kojak" kategóriát a gyorsulás, szlalom és gumifüstölés mellé. :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Köszönöm az elismerést. Alapítottak nekem külön "Kojak" kategóriát a gyorsulás, szlalom és gumifüstölés mellé. :D :D :D :lol: :D És abban csak Te indulhatsz? Vagy bizonyos feltételeknek megfelelő állatok szintén nevezhetnek? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 És abban csak Te indulhatsz? Vagy bizonyos feltételeknek megfelelő állatok szintén nevezhetnek? :D :D Gondolom a hasonlóan bomlott elméjűek viadala lesz az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2008 És abban csak Te indulhatsz? Vagy bizonyos feltételeknek megfelelő állatok szintén nevezhetnek? :D :D Hát a kategória pontos meghatározása még nincs meg. :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szép felirat. Talán a klub nevét is írjuk át hángérien opel clubra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Szép felirat. Talán a klub nevét is írjuk át hángérien opel clubra. Aki nem jött el, az ne hőbölögjön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Aki nem jött el, az ne hőbörögjön! :D Pontosan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 szevasztok nép ! ki hőbölög itt ? :D :D Kojak ,,? hőbölögsz ? :D ménem jöttél ? ott laksz a szomszédban vazzze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Április15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2008 szevasztok nép ! ki hőbölög itt ? Kojak ,,? hőbölögsz ? ménem jöttél ? ott laksz a szomszédban vazzze :P Azéé bazmeg me nem vót időőőőőőőőőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg mert 2 órát aludtam éjjel. ÉS meló helyett a kocsi mellett aludtam. Mellesleg hőböRgök. :D :D :D Mert minek kell az ilyen angol ######fejkedős felirat??? CS-n vagyunk, vagy itt is az übermályer pestiek az urak?? Akkor beszélhetünk angolul, meg mondhatunk olyanokat is, hogy köszcsi, meg telcsi, meg tarcsi, meg seggbe pacsi. :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Akkor is ide teszem, mert mindenkivel találkoztam, aki ott volt, úgyhogy találkozó!!!! Jó volt, csak a pálinka sok volt. :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 :rolleyes: nem mondod ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 Nem találkozós kép de: :lol: :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 Nem találkozós kép de: http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/35220933.jpg :lol: :rolleyes: ;) ;) :lol: Bár biztos sokan nem tudják mi ez, vagyis mi volt ez. :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Olyan kadett formája van...vagy volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Olyan kadett formája van...vagy volt. Bizony, ez Kojak kollegának volt a szebb napokat(és versenyeket) látott gépe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Sztem ez legalább 3 Kadett alkatrészei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts