kojakarettenetes Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Képek, videók Mediterrán találkozókról. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mediterrán szekció alakuló tali 2008.02.10. Mohács Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jó ötlet ez a topik :), reméljük lesz téma! :lol: Pl: kecskelegeltetés :) :D :lol: (Zsolti? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jó ötlet ez a topik :), reméljük lesz téma! :lol: Pl: kecskelegeltetés :) :D :lol: (Zsolti? :) ) Tényleg jó ötlet, de nem csak találkozós képeket lehetne ide feltölteni. Pl.: holnap feldobom, hogy milyen lett a kocsi, az autókozmetika után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha valakinek van hozzá türelme, akkor jó lenne ha fórum képtárába lennének feltöltögetve a képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha valakinek van hozzá türelme, akkor jó lenne ha fórum képtárába lennének feltöltögetve a képek. Az merre van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Az merre van? Itt lenne úgy általában : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...eq=sc&cat=7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Itt lenne úgy általában : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...eq=sc&cat=7 Akkor kéne nyitni 1 Mediterrán részt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha valakinek van hozzá türelme, akkor jó lenne ha fórum képtárába lennének feltöltögetve a képek. De nincs mediterrán része. :) Meg nem is tudtam, hogy van ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha valakinek van hozzá türelme, akkor jó lenne ha fórum képtárába lennének feltöltögetve a képek. Három képig jutottam, de tele lett a ... számomra fenntartott hely. :) :) Valamit nem jól csinálok? :) Így most csak 3 db kép van a Galériában, Mediterrán_1 néven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 De nincs mediterrán része. :) Meg nem is tudtam, hogy van ilyen. Erre ne vegyél mérget szerintem :) Tehát a kérésem mégegyszer az, hogy akinek van ideje türelme az a saját képtárába legyen oly kedves felpakolni a képeit egy xy címszó alá. Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Három képig jutottam, de tele lett a ... számomra fenntartott hely. :) :) Valamit nem jól csinálok? :) Így most csak 3 db kép van a Galériában, Mediterrán_1 néven. Nem tudnád optimalzálni a feltöltött képeket ? Fejből meg nem mondom különben, hogy mekkora tárhely áll rendelkezésre 1-1 galériához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Nekem is 3 ment fel első nekifutásra. Optimalizálni most nincs kedvem :), talán majd később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok!Hogy tudok én ilyen szarul kinézni ezeken a képeken? :) Kojak, te erre a kérdésre nem válaszolhatsz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Sziasztok!Hogy tudok én ilyen szarul kinézni ezeken a képeken? :) Kojak, te erre a kérdésre nem válaszolhatsz... :) Biztos megviselt a hétvége! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Biztos megviselt a hétvége! :) Hát volt baj bőven! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát volt baj bőven! :) És még van olyan is amit nem tettem fel. :):D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 És még van olyan is amit nem tettem fel. :):D:D:D Tudom, láttam párat valahol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Hát volt baj bőven! :) Pedig ha jól láttam még aludtál is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ja ja kecske legeltetés igen ! opelosfater ebben profi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nem tudnád optimalzálni a feltöltött képeket ? Fejből meg nem mondom különben, hogy mekkora tárhely áll rendelkezésre 1-1 galériához. Megnéztem, a saját galériában össz. 5MB tárhely van. Az optimalizálás mit jelent? A fórum képtárába (Mediterrán, már van ilyen :) :D :) ) próbáltam feltenni, de nem engedi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Megnéztem, a saját galériában össz. 5MB tárhely van. Az optimalizálás mit jelent? A fórum képtárába (Mediterrán, már van ilyen :) :D :) ) próbáltam feltenni, de nem engedi. :) Képek méretének jelentős csökkentése, jelentős minőségromlás nélkül. Én korábban Gimp-el csináltam, de felpakol egy csomó, számunkra felesleges bővítményt is. Ott van mondjuk az IrfanView. Azért nem tudsz oda feltölteni, mert az a szekció hivatalos "képtára". Ezért kértem azt, hogy akinek van kedve vele foglalatoskodni az legyen oly kedves sajátjába feltölteni és én utánna majd átrakom. Egyenlőre így kerülhet oda kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Képek méretének jelentős csökkentése, jelentős minőségromlás nélkül. Én korábban Gimp-el csináltam, de felpakol egy csomó, számunkra felesleges bővítményt is. Ott van mondjuk az IrfanView. Azért nem tudsz oda feltölteni, mert az a szekció hivatalos "képtára". Ezért kértem azt, hogy akinek van kedve vele foglalatoskodni az legyen oly kedves sajátjába feltölteni és én utánna majd átrakom. Egyenlőre így kerülhet oda kép. Elkészült az optimálizélés, a képek itt vannak: Tali 2008.02.10. Remélem, nem romlott nagyon a minőségük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Elkészült az optimálizélés, a képek itt vannak: Tali 2008.02.10. Remélem, nem romlott nagyon a minőségük. :) Szuper :) Ide raktam át : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...=sc&cat=200 "Találkozók" szintjén van egy kis jogosultsági keveredés, majd megcsinálom, de most el kell osonnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Szuper :) Ide raktam át : http://www.opelforum.hu/index.php?automodu...=sc&cat=200 "Találkozók" szintjén van egy kis jogosultsági keveredés, majd megcsinálom, de most el kell osonnom. Ezeket is fel lehet tenni a mediterran.opel.club.hu / képtár / Megalakulás képekben... oldalra? Ez az egy kép még hiányzik az alapítók közül a weboldalon: 20080210_10.jpg , és egy van vissza, amit Norbi ígért. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts