hemi Elküldve Június12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2008 tomi023 -tól függ. Ha Ő készít, lesz:) Megkérjük írjon ide erről némi infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Én szoktam tervezni matrinyákat, ha gondoljátok, kitalálok egy új összetételt, felteszem ide és ha vkinek teccik, viszek párat, és ha ott élőben is teccik, lehet utólagosan rendelni. Lent van a honlapom, ott vannak referenciák. Az ízlés dolgában irányadó lehet. Nekünk Keszthelyen van szállásunk arra a hétre, 10 napra, de lehet, hogy nem lenne gazdaságos, ha mindennap odafurikáznánk. Úgyhogy vagy kiszúrunk egy napot, vagy faházbérlés. Egyébként a matrinyák árai kb. 800ft lenne, átlagosan, én qnnyiért nyomatom, karcálló, UV-álló Vinyl átteccő matrinyára. Ha vkinek úgy jobb, akkor mehet fehérre is, de jobban néz ki, ha nem öli meg az autót, hanem szépen beleolvad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zeticorsa Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 mi a helyzet a matricával? már van, láttam egy corsa-n... reklámoznánk sokan az eseményt, de nincs rá lehetőség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 mi a helyzet a matricával? már van, láttam egy corsa-n... reklámoznánk sokan az eseményt, de nincs rá lehetőség :lol: Nekem és még pár klubtagnak már fent van, Tomi023 nevű user csinálta őket, ha nem lesz máshol is csináltatva, akkor vele kellene beszélni szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tomi023 mostanában már Don Tom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nekem ott vigyorog a csomiajtó ablakán de nem hiszem, hogy a környéken sokaknak kiszúrta volna a szemét. Azért addig csapok még pár kört meg a környékbeli opelosoknak felnyitom a szemét hátha érdekel valakiket a dolog, ha már én is ott leszek. Ne aggódj Endlos, én meg Ajkáról cígolok le de lehet viszem a jófajta tecsós sátram, hátha széttépi a vihar, csak a drágámat ne bántsa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Tomi023 mostanában már Don Tom. :lol: Most már megint Tomi023. A fene se tudja ezt már követni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2008 IV Blitz Weekend reklám matrica készítő: Végel Tamás - vegeltamas@opelklub.hu (www.sztarreklam.hu) Így egyszerűbb:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2008 Több ember szájából hangzott el a következő mondat eddig szóban: "ugye én értelmezem jól, hogy aki sátrazik, annak nem kell szombatra pluszba napijegyet vennie? Ugye így van?" Válasz: Jól értelmezed! Tehát a sátras jegy tartalmazza a belépőt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 Egy kis problémám van a bejelentőlappal. Küldtem mail-t. Ui. Közben megoldottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Aki rendelt tőlem BW-t hírdető matricát a hátsó szélvédőre és még nem kapta meg, az SOS jelezze, Aki pedig még nem kért de szeretne az is SOS jelezze! sztarreklam.tamas@t-online.hu vagy pü. Fontos, hogy postázási címet írjatok! és küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 kérdés! Ha már "sátrazásra jutottunk" akkor azt a helyszínen lehet fizetni vagy előre kell valami számlaszámra -mint a faházas rendelést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Helyszínen fizetendő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Helyszínen fizetendő. Köszönöm az infót, néhány kadett-klubos nevében is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Partner klubok figyelem. Várok bannert és felrakom ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Szlovéniából és Szerbiából is jönnek az idei talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem hoznak Sljigovicát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Remélem hoznak Sljigovicát :lol: Az a Szlovákoknál van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Az a Szlovákoknál van. :lol: meg ott van Becher is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Úgy eml, hogy a szerbek szilvapáleszének is ilyesmi neve van. Megpróbálok hozni mutatóba. Esetleg kóstolóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus2, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2008 Szlovéniából és Szerbiából is jönnek az idei talira. Ez nem annyira meglepő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Ez nem annyira meglepő. Küldtél már nekik hivatalos meghívó levelet, hogy azzal vízumot igényelhessenek? :lol: Mert akkor hétfőn nekem már nem kell elmennem a közjegyzőhöz intézni a papírjaikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 mi a helyzet a matricával? már van, láttam egy corsa-n... reklámoznánk sokan az eseményt, de nincs rá lehetőség :lol: Jelenleg 1 garnitúra van nálam még. Lurdy ? Vagy előbb szeretnéd megkapni ? Valaki még igényt tart matricára ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiwi Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Nézegetem a forumot lelkesen, és boldogan olvasom hogy a sátorhelyet akkor is meg lehet venni amikor oda megyünk? Nem kell elöre lefoglalni? Valaki erösitse meg a feltételezéseimet légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Nézegetem a forumot lelkesen, és boldogan olvasom hogy a sátorhelyet akkor is meg lehet venni amikor oda megyünk? Nem kell elöre lefoglalni? Valaki erösitse meg a feltételezéseimet légyszi. Helszínen fizetendő a sátoros megoldás, nem kell előre utalni semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts