coupe Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hemi!!!!!! Nem lesz kevés a 20 faház??????Szerintem nagyon hamar el fog fogyni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Ennyit tudnak biztosítani számunkra, de olcsóbb min. Igazad lehet,legyen igazad:) Bár eddig sem ment el több (80 személy, eddig 70 ember volt a rekord). Sátor hely amennyit csak szeretnénk. Idén teljesen elkerített részen lesz maga a rendezvény. Átjárás a szálláshoz biztosítva lesz, de biztonságiőr fogja ellenőrizni azt aki átmehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Viszont remélem értékelitek, hogy olcsóbb lett a tali! Az első két BW MOTE tagoknak 3300 Ft/fő/éj (faházban) volt. Igaz akkor lehetett egyénenként regisztrálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Szerintem nem lesz rossz...egyenlőre olyan érzésem van mint BW1 illetve 2...az meg már rossz nem lehet...mert az utolsótól felfodult a gyomrom is... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 És ha egy faházban 2 fő klubtag, és 2 fő külsős van akkor veszem a klubbosár felét, és a nem klubbos ár felét, összeadom, és az lesz a fizetendő? Gyerekek meddig nem számítanak főnek? Pl a lányaink akkorra lesznek 20 hónaposak, és nem hinném , hogy teljes árral kell számolni. Hirtelen ennyi. Tényleg naon jók az árak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nekemtecik :D . Az üdülési csekkel kapcsolatban a privát kincstárnok nyilatkozata megmésíthatatlannak látszik. Magyarul, vagy csekk, vagy nem megyünk sehova. Aszongya azé' kértök, hogy nyaraljunk, me' különben nem kértök vóna. A nehéz gazdasági helyzet, és az építőanyagok magas világpiaci ára, meg a nagas népességi ráta, .... megazis. B) :D OFF. vége De bármikor felsorolok még néhány indokot. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Nekemtecik :D . Az üdülési csekkel kapcsolatban a privát kincstárnok nyilatkozata megmésíthatatlannak látszik. Magyarul, vagy csekk, vagy nem megyünk sehova. Aszongya azé' kértök, hogy nyaraljunk, me' különben nem kértök vóna. A nehéz gazdasági helyzet, és az építőanyagok magas világpiaci ára, meg a nagas népességi ráta, .... megazis. B) :D OFF. vége De bármikor felsorolok még néhány indokot. :P ;) Nálunk is ez a helyzet. Úgyhogy csak így megyünk mi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Ha jól eml, akkor Atommanó tett egy felajánlást. Sztem érdemes beszélni vele, hátha neki egyszerűbb, mint hogy Hemiék szívjanak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Naggggyon értékelem a naggggyon jó árakat! :D Mi tuti, hogy megyünk, és visszük a Makettet is! Viszont a burn out show elgondolkodtatott... :D oda bárki benevezhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 És ha egy faházban 2 fő klubtag, és 2 fő külsős van akkor veszem a klubbosár felét, és a nem klubbos ár felét, összeadom, és az lesz a fizetendő? Gyerekek meddig nem számítanak főnek? Pl a lányaink akkorra lesznek 20 hónaposak, és nem hinném , hogy teljes árral kell számolni. Hirtelen ennyi. Tényleg naon jók az árak :D Komplett faházat lehet bérelni. Ezek 4 személyesek, de nem érdekel ki, hogy tölti fel. Akik 2 -an akarnak lenni, vagy 3 -an az sem érdekel. Csak annyi, max 4 fő. Ha MOTE/MVOK-s foglalja az kap-e kedvezményt a faházra. Gyerekkérdés: Egyeztetek a kempingel, hogy ki számít nekik 1 főnek (tehát 1 ágynak). Szerintem 3-4 éves korig simán elalszanak utazóágyban, így nem kell pótágy nekik. Tehát a te esetben 6 -an is lehetek, ez nem lehet akadály. Az összes szállással rendelkező karszalagot fog kapni, ami alapján be tud lépni majd a buli területére. Idén el lesz különítve a bulihelyszín a szállástól. Vissza felé ugyan úgy ellenőrizve lesz. AKi meg csak napi jegyes lesz, az nem tudod majd ott csicsikálni, havernál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 Viszont a burn out show elgondolkodtatott... :D oda bárki benevezhet? A helyszínen csak 30 perc áll a rendelkezésünkre. Persze, lehet a szlalom hamarabb lemegy. Aki szeretne Burn Out-ni kérem jeleze felém Pü vagy email. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Óke. Majd meglátjuk, hogy hogyan lesz, mert ha jön a Makett, akkor a 400as marad, mert abban csak két ülés van. Így marad az omi, vagy az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Óke. Majd meglátjuk, hogy hogyan lesz, mert ha jön a Makett, akkor a 400as marad, mert abban csak két ülés van. Így marad az omi, vagy az enyém. Még mindig nem játszik, hogy makett beszáll valakihez? :D Mondjuk Tomihoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Még mindig nem játszik, hogy makett beszáll valakihez? :P Mondjuk Tomihoz? :D :D NEM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2008 Még mindig nem játszik, hogy makett beszáll valakihez? :D Mondjuk Tomihoz? :D Magadat nem merted ajánlani:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Magadat nem merted ajánlani:) Tomit direkt írtam, nem ok nélkül :D Velem meg semmi baja nem lehet Hajninak, nem pályázok Laci papucsára :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Tomit direkt írtam, nem ok nélkül :D Velem meg semmi baja nem lehet Hajninak, nem pályázok Laci papucsára :D Papucsban Redi a bajnok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenthunder Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Óke. Majd meglátjuk, hogy hogyan lesz, mert ha jön a Makett, akkor a 400as marad, mert abban csak két ülés van. Így marad az omi, vagy az enyém. Pedigénisjózanéletűgátlásosmegbízhatóvagyok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Greenthunder! Én csak ennyit mondok: Makett fényképről már ismer téged :D Sőt hallomásból is, mert minden hepaj során megemlékezünk rólad, a Nagy Adományozóról, akinek köszönhetjük a Kalasnyikov című számot, mely zenemű a tavalyi Blitz óta baráti összejöveteleink rituális elemévé vált, amit minden ilyen alkalommal kötelező jelleggel lejátszunk (többször is). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2008 Áthelyeztem pár hozzászolást. Ház foglalással kapcsolatban, itt kellene írni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Bocsi de el van írva a Blitz időpontja.nem 22-25ig hanem csak 24ig tart nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Blitz-weekendes matrica mikor lesz? Mert igényt tartanék rá.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Én már kb egy hónapja érdeklődök, de eddig nem kaptam választ. Ráadásul nekem a tavalyi fenn van, így csak aktualizálni kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 eddig is ott helyben volt matrinya osztás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 eddig is ott helyben volt matrinya osztás Reklámmatricára gondolnak Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts