opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 El fogjátok veszteni a fejeteket.(de komolyan) B) Én vigyázok rá, azzal keresem a kenyerem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Én vigyázok rá, azzal keresem a kenyerem B) Jól teszed. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 El fogjátok veszteni a fejeteket.(de komolyan) B) Nem a középkorban vagyunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem a középkorban vagyunk. B) Én néha ott érzem magam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem a középkorban vagyunk. B) Pedig a bunkók már megvannak hozzá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Én vagyok a főbunkó!!! ;) ;) De tényleg! Vannak már kb. árak? Lehet majd úgy kérni faházat, hogy ne kelljen gyalogtúra jelleggel visszabotorkálni a fősátortól a bokrokkal álcázott faházig? A tavaly előtti Blitzen mi csak az éjszakai séta során éreztük az alkoholos befolyásoltságo súllyosságát B) Egész addig tök jól voltunk, amíg vége nem lett a partynak, és visszafele jöttünk rá, hogy a házunk messzebb van, mint gondoltuk, és nem az út rossz minősége miatt megyünk mandínerből egymás mellett B) Olyanokat ütköztünk norvégmintát leírva, hogy még! Ráadásul a mi pecónk volt az egyetlen, amin nem volt se szám, se külső világítás... Több ártatlan lakó közelébe osontunk, hogy pontosan meg tudjuk határozni, hogy ott lakunk e vagy sem. A sokadik tippünk jött csak be... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Lehet majd úgy kérni faházat, hogy ne kelljen gyalogtúra jelleggel visszabotorkálni a fősátortól a bokrokkal álcázott faházig? Szerintem majd azt csináljuk, hogy mindenki a buli elején kap egy vekni kenyeret, amit a faháztól méterenként lepottyant a sátor felé menet, majd a buli végén ezen a nyomon visszatalál. Csak arra kell figyelni, hogy ne egyforma darabokat törjön mindenki, mert akkor összekeveredik a dolog. Ha ez így müködik akkor ez meg is van oldva szerintem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 Árak nem kb lesznek:) Június első hetében közzéteszük, még egyeztetés alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szerintem majd azt csináljuk, hogy mindenki a buli elején kap egy vekni kenyeret, amit a faháztól méterenként lepottyant a sátor felé menet, majd a buli végén ezen a nyomon visszatalál. Csak arra kell figyelni, hogy ne egyforma darabokat törjön mindenki, mert akkor összekeveredik a dolog. Ha ez így müködik akkor ez meg is van oldva szerintem. B) Ez azért nem jó,mert a sok "józan" ember felszedi és megeszi. :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Az se biztos, hogy meg tudják határozni "pár korty" után, hogy mekkora is volt az a kenyérdarab amit még józanul tört... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Az se biztos, hogy meg tudják határozni "pár korty" után, hogy mekkora is volt az a kenyérdarab amit még józanul tört... :D A répától meglehet különböztetni a kenyér darabokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A répától meglehet különböztetni a kenyér darabokat... :D Szerinted... B) Annyi pia után... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Szerinted... B) Annyi pia után... :D :D :P Nem akkor perpill,hanem másnap reggel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Ha minden igaz és kapok szabadságot akkor én is leruccanok min két napra. :D Csak kapjak szabit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Én ellőném rá az Üdülési csekkemet... Ezzel a felvetéssel én is előhuzakodnék, A teljes Klán kivonulna Bliz -re, amennyiben lehett cskkel fizetni, és van még faházban szállás öt fő részére, 4 napra. Lehet csak az én figyelmemet kerülte el a válasz, de nem láttam konkrétumot az ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Ezzel a felvetéssel én is előhuzakodnék, A teljes Klán kivonulna Bliz -re, amennyiben lehett cskkel fizetni, és van még faházban szállás öt fő részére, 4 napra. Lehet csak az én figyelmemet kerülte el a válasz, de nem láttam konkrétumot az ügyben. Nem kaptam rá választ, ha csak azt nem, hogy ebből már volt probléma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mivel még árak sincsenek,gondolom még erről is tárgyalnak...Türelem.....minden ki fog derülni időben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Mivel még árak sincsenek,gondolom még erről is tárgyalnak...Türelem.....minden ki fog derülni időben :D És mi van ha én lefoglalom előre a szállásomat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 És mi van ha én lefoglalom előre a szállásomat? :D és hol foglalod le,ha még árakat szem tudsz???????Nem lesz gond biztos lesz faház.....Hova siettek????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 és hol foglalod le,ha még árakat szem tudsz???????Nem lesz gond biztos lesz faház.....Hova siettek????? A honlapjukon gondoltam. :D De ha azt mondod, hogy lesz faház, és üdülési csekkel is lehet fizetni, akkor megnyugszom. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 A honlapjukon gondoltam. :D De ha azt mondod, hogy lesz faház, és üdülési csekkel is lehet fizetni, akkor megnyugszom. :P :D Ha ott foglalsz szállást akkor a BW programjaihoz nem járulsz hozzá,mert úgye a szállás árába van bele kalkulálva....ha időben foglalsz szállást akkor biztos lesz ház,az üdülési csekk meg majd kiderül...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 Én is várom már az árakat, utánna pedig házatfoglalunk :D Egyszer én is szerettem volna üdülési csekkel menni, akkor kicsit nehézkesen bár, de megoldódott volna a probléma, de aztán sikerült beváltanom. Igaz sajnos ottalvósra akkor nem jutottam el, csak egy napra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 ... Egyszer én is szerettem volna üdülési csekkel menni, akkor kicsit nehézkesen bár, de megoldódott volna a probléma, de aztán sikerült beváltanom. ... De hát ilyet nem szabad!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június2, 2008 Megoszt Elküldve Június2, 2008 De hát ilyet nem szabad!!! :D :D Ilyen nemszabadosban tudok segíteni ha valakinek gondot okoz dobjon egy püt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 IV Blitz Weekend információk. Szállás és árak: Faház: Csak elővételben váltható. Foglalás érvényes, ha július 20-ig beérkezik a teljes összeg, 20 ház van. Jelentkezés On-line : http://www.blitz-weekend.hu . Csak 1 ház bérelhető egyben. I. osztály, 4 fős, Nappali / konyha, 2 hálószoba, fürdő, WC. Terasz: 16 m2 Alapterület: 42 m2 MOTE vagy MVOK tagnak: 19.600.-Ft. / ház 4 fő két éjszaka (2450/fő/éj) Látogatóknak: 26.400.-Ft. /ház 4 fő két éjszaka (3300/fő/éj) Sátor: MOTE vagy MVOK tagnak: 2.000.-Ft. /fő /éjszaka Látogatónak: 2.800.-Ft. /fő /éjszaka Napijegy csak szombat: MOTE vagy MVOK tagnak: 500.-Ft. /fő Látogatónak: 1.500.-Ft. /fő Programok 2008. 08. 22. péntek 10:00 - 16:00 Szabadprogram, strandolás stb. 18:00 - 20:00 Szlalom verseny, Szántód 20:00 - 20:30 Burnout Show, Szántód 21:15 - 21:30 Szlalom verseny díjátadás 21:30 - 22:30 Koncert 23:00 - 03:00 Disco 2008. 08. 23. szombat 10:00 - 12:00 Szabad program 12:00 - 13:00 Felvonulás a Balatonszemesen 10:00 - 18:00 Vegyes programok: Veterán Opel Klub programok, hengerfejhajító verseny, alkatrész felismerő verseny, testfestett lányok fotóznak, 17:00 - 17:30 Tombola húzás, nyereményautó átadása 10:00 - 16:00 Autós szépségverseny nevezés, zsűrizés 16:00 - 19:00. Koncert, Neon Együttes (Magyar rock slágerek) 19:30 - 20:30 Autós szépségverseny döntő a sátorban 21:00 - 22:30 Díjátadás, tombolahúzás 22:45 - 23:00 Sztriptíz show 23:00 - 03.00 Disco 2008.08.24. vasárnap 09:00 - 10:00 Kávézás, reggelizés, beszélgetés 11:00 - 12:00 Nyilvános fórum a sátorban 12:00 - 16:00 Szabad program 16:00 - 18:00 Táborbontás, indulás haza. Program változás jogát fenntartjuk. Üdülési csekk infó: Ahogy tavaly is, csak a szívás van a nekünk evvel:). Megoldható, de nem szívesen. Tehát, ha kérhetném csak az fizessen így, aki másképp nem tudna jönni. Sajnos picit nehéz számunkra így az elszámolás a kempingel. KÉREM ELŐRE jelezni, ha valaki csak így tudna részvenni. PÜ (vagy mail) Heminek vagy Bkorinak. NEHOGY VALAKI UTALJON PÉNZT A MOTE SZÁMLÁRA BW-vel kapcsolatban.!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts