hening Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Van x mennyiségű faház,ezért nem árt a legelején lefoglalni.....A blitz weekend oldalon kell szállást foglalni,tehát nem kell külön intézni....Elutalod a pénzt a klubnak és ők intézik a többit....Ugyanez a sátorhely is B) Én ellőném rá az Üdülési csekkemet, azért kérdeztem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Én ellőném rá az Üdülési csekkemet, azért kérdeztem. B) Lehet hogy jó az is,bár tavaly volt belöle kavarás B) Erre majd a nagyok tudnak válaszolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Lehet hogy jó az is,bár tavaly volt belöle kavarás B) Erre majd a nagyok tudnak válaszolni :D Ha problémás a dolog akkor lefoglalom/rendezem sajátmagam a szállást. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Igaz, hogy még újonc vok, de én és a barátnőm is megyünk a hétvégére. Még nem voltam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Írtátok, hogy lesz majd matrica. Arra én is igényt tartanék, kitől lehet majd kérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Írtátok, hogy lesz majd matrica. Arra én is igényt tartanék, kitől lehet majd kérni? figyeld a fórumot, itt lesz majd minden info... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Még nem voltam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Áhhh! Nagyon sz@r szokott lenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Áhhh! Nagyon sz@r szokott lenni :D Az olvasottak alapján én nem hinném. B) De majd meglátjuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Áhhh! Nagyon sz@r szokott lenni B) Már aki emléxik valamire! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Áhhh! Nagyon sz@r szokott lenni :D Linkeljünk képeket, hogy milyen szarul szoktad magad érezni ott? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 a Blitz meg nem rajtam áll.. ;) én mennék szívesen...fűzzétek meg az ősöket! ;) (nagy erőfeszítéseket igényel... minimum 3 ember turbó gázzal kezdje el :lol:) 1. opel16v 2. 3. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Hol van Tomi023? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 1. opel16v 2. Tiv. 3. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 1. opel16v 2. Tiv. 3. Gelko téma lezárva B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Szimpátia tüntetés is lesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Mikor lesznek árak? És matrinya B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Mikor lesznek árak? És matrinya B) Matrinca engem fog érdekelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Nekem csak a szöveg kellene, mert a logók megvannak még a tavalyiról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Ha zenekart terveztek idénre is lenne 2 tippem: Road - felvilágosítottak, hogy ők szóltak tavaly a gyorsuláson...nem volt rossz és van pár autós témájú zenéjük is B) The Killing Screens - őket hallottam egyszer, jól és lelkesen nyomják a zenéjük lendületes, dinamikus tehát valszeg senki nem fog magába fordulni és felvágni az ereit B) (ők gondolom olcsóért lejönnének) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ha zenekart terveztek idénre is lenne 2 tippem: Road - felvilágosítottak, hogy ők szóltak tavaly a gyorsuláson...nem volt rossz és van pár autós témájú zenéjük is B) nemhittem volna h tetszeni fog neked B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Árakat tudunk már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 1. opel16v 2. Tiv. 3. Gelko téma lezárva B) ohh okééé B) máris úgy néz ki, hogy megyek :D köszii ;) ügyesek vagytok :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ohh okééé :D máris úgy néz ki, hogy megyek ;) köszii ;) ügyesek vagytok :P :lol: OFF anyád igazi demokrata B) a nép szava, isten szava B) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Alig várom már a BW-t. B) Bár remélem nem fog gyorsan telni az idő, sokáig tartson a nyár!!!!!!! Megyünk is csapadostul B) . Hurrá hálidéj!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 OFF anyád igazi demokrata B) a nép szava, isten szava B) ON éljen a demokrácia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 1. opel16v 2. Tiv. 3. Gelko téma lezárva B) El fogjátok veszteni a fejeteket.(de komolyan) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts