Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azé még 50 évesen nemszeretném huzni a bőrt a gatyámban és azon tűnödni hogy : gyerekek ez volt valamikor a pöcsöm! :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 gyerekek ez volt valamikor a pöcsöm! :lol: :D :D :D :D :D ööööööö :lol: A Blitz pedig király volt, még egy köcsög kempingvezetővel is a nyakunkon :lol: (Írtam, hogy Blitz, tehát nem vagyok off :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jaja tényleg jó volt na...,de lehetett volna jobb is és ez nem rajtunk múlt,se a szervezőkön! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jaja tényleg jó volt na...,de lehetett volna jobb is és ez nem rajtunk múlt,se a szervezőkön! :lol: jövőre adunk a manikűrnak nefélj az 5. BW emlékezetes lessz és nem a köcsögök miatt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jövőre adunk a manikűrnak nefélj az 5. BW elékezetes lessz és nema köcsögök miatt! :lol: :lol: Jók a pogramok,minden jó...csak sok itt a kötsög! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 jövőre adunk a manikűrnak nefélj az 5. BW emlékezetes lessz és nem a köcsögök miatt! :lol: :lol: Ez a beszéd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Jók a pogramok,minden jó...csak sok itt a kötsög! :lol: .....amilyen infláció van itt a rendszerben....... :D :lol: jajaj Xrax báttya jól mondod térdeltetés lesz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 .....amilyen infláció van itt a rendszerben....... :D :lol: jajaj Xrax báttya jól mondod térdeltetés lesz :D :lol: Az infláció is , de ha megen sök lessz a kötsög akkor kukoricán lessz térdelés... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Jövőre a hangcuccona potméter fixen lesz rögzítve vagy pillanatragasztóval vagy rájzer csavarral a skála 10 álásában! :lol: Szana meg szét lessz küdve a sátor úgy zeneügyileg! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szana meg szét lessz küdve a sátor úgy zeneügyileg! :lol: :lol: jeah! jupijupijéj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Egy győri veterános klubtagunk képei. Egy esztergomi Opeles ismerős képei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Miért?? Hogyhogy?? Te 8 év alatt tetted le az érettségit? :D Én 82-ben születtem, 96-ban kezdtem a gimit és így érettségiztem 2000-ben. Egyébkén is miből jött a 8 év??? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szóval, kép a következő: Hajni gyökkettővel halad a mantával, melynek tetején hangszórók találhatók. Hajni kezében egy mikrofon, és végig énekli a terepet :D Ha valaki meg próbálna gáncsot vetni, vagy megállítani, akkor szépen gázt adok. Jó móka lesz :D sose kaptok el, és szenvedhettek egész nap :D Ebédszünetben, meg Green nyomja a YMCA-t:D Ennek egyenlőre feltétele egy jó gyors és erős tréler. :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Amikor te hallottad, akkor be volt kapcsolva a mikrofon? :lol: :D :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Kojak! Nincs valami sűrgős dolgod? Valahol máshol....? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Kojak! Nincs valami sűrgős dolgod? Valahol máshol....? Dedededede: visszaolvasok pár oldalt, hogy hol kötöttél még belém és visszaadom. :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na jó, lassan tényleg fáradjunk át valami csetesebb helyre, ha megkérhetném a társaságot, csak úgy moderátorilag. :D Nekem csak egy hatalmas VW jel lebeg a szemeim előtt két kanna GM olaj között. :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Olyan pisiseket is beengednél? :lol: :lol: :D he he he he :lol: akkor 4 napja én is betehetném a lábam abba a discoba :D ez az egy előnye lehetne a 26. évemnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szerintem ilyen helyen a zasszony és a gyerek csak zavaró tényező, hacsak nem a társasághoz tartoznak ők is (de akkor is korlátozó tényező). Jobb helyen vannak otthon! Így nem utolsó sorban több jut sörre is :lol: :D (Ezt úgy írtam, mintha olyan qrvára kirúgtam volna a hámból :lol: ) hmmmmmmmm :lol: :D még sosem voltam korlátozó tényezőnek titulálva :D mégha a társasághoz tartozok is. Nameg páromat is én hoztam a klubba, így örüljön,hogy veletek sörözhet évi 2 alkalommal :D . na megha én otthon maradnék Bw alatt, asszem depis lennék és a kocsim sem mehetne nélkülem ,ami azt vonja maga után,hogy mehet busszal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Abban azért csak egyet értünk, hogy egy 10 év alatti gyerek egy ilyen helyen korlátozó tényező. És ha a párod nem egy bulizós típus, és a társaságot sem ismeri, akkor valószínűleg ő is az lesz. Nem hiszem, hogy túl jól érezné magát, ha én iszogatok, és nem Vele foglalkozok, hanem inkább a haverokkal. Ha meg nem vele foglalkozok, akkor inkább maradjon otthon, és találkozzon a saját barátaival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Dedededede: visszaolvasok pár oldalt, hogy hol kötöttél még belém és visszaadom. Hajni, avagy üssél, hogy fájon: :lol: :lol: :lol: Párban: És a bónusz: Cro-Magnoni Barbie: Barbie bajban: ÉS az öngyilkos (Jihad)-Barbie: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Na, ez a kemény :lol: van itt egy ember, aki már húszon felül van, állítólag nem 8 év alatt tette le az érettségit, és mégis barbie babák képeit gyűjtögeti a netről :lol: ezt nem bírom mentálisan feldolgozni... :lol: a legtutibb azonban az öngyilkos merénylő barbie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Abban azért csak egyet értünk, hogy egy 10 év alatti gyerek egy ilyen helyen korlátozó tényező. És ha a párod nem egy bulizós típus, és a társaságot sem ismeri, akkor valószínűleg ő is az lesz. Nem hiszem, hogy túl jól érezné magát, ha én iszogatok, és nem Vele foglalkozok, hanem inkább a haverokkal. Ha meg nem vele foglalkozok, akkor inkább maradjon otthon, és találkozzon a saját barátaival. csak azért válaszoltam,mert nem jó általánosítani :lol: , sokan vagyunk itt élő példák, hogy oldalborda lévén is beilleszkedünk, és élvezzük a verdás bulikat. gyerekekről azért nem ejtettem szót mert abban igazad lehet, bár én ezt még nem tudhatom :lol: . dehát ki így ki úgy bulizik. szerintem a párom meg lehet elégedve velem opelesbulizás terén, sőt szerintem néha ő többet pihizne, csak én nem hagyom :lol: . és még a sört is meghagyom neki, mert én borozok. Mondjuk Bw-n ő is borozott az utsó napon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Sztem nem csak az autókat ell nézegetni, hanem kokettálni is a cartátrsakkal. Ez hatványozottan igaz az oldalkocsikra. Ha mi tudunk haverkodni egymással ők miért nem tudnak? Nem muszály velünk lógniuk egész nap. Egymással is el tudnak beszélgetni az élet gondos-bajos dolgairól. Megjegyzem én a szerencsések özé tartozom, mert párom mindig feltalálja magát. Jöhet ám a BW part 3. válogatás :lol: A munkahelyemen nagy népszerűségnek örvend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Sztem nem csak az autókat ell nézegetni, hanem kokettálni is a cartátrsakkal. Ez hatványozottan igaz az oldalkocsikra. Ha mi tudunk haverkodni egymással ők miért nem tudnak? Nem muszáj velünk lógniuk egész nap. Egymással is el tudnak beszélgetni az élet gondos-bajos dolgairól. Megjegyzem én a szerencsések özé tartozom, mert párom mindig feltalálja magát. Jöhet ám a BW part 3. válogatás :lol: A munkahelyemen nagy népszerűségnek örvend. KORI!!!! Leszetted a MIXEKET??? :D Mert KÖTELEŐ !!!! :lol: Megsem köszöntem a Mediterrán szekciónak hogy ti voltatok akik megindítottátok a bulit ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts