manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Amikor te hallottad, akkor be volt kapcsolva a mikrofon? :lol: :lol: :lol: :D Engem már nem lehet átverni ilyenekkel :D Tisztában vagyok vele, hogy valahol mindig van egy gomb, amivel le tudják venni a hangot a mikrofon kikapcsolása nélkül. Én általában két másodpercen belül meg szoktam találni ezt a gombot, és amikor senki nem néz oda, már vissza is nyomom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Amikor te hallottad, akkor be volt kapcsolva a mikrofon? :lol: :lol: :lol: Sanyi!Hogy te mekkora gecl vagy! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 akkor márcsak a Megasztár 5-be, mert a 4. előválogatása már lezárult...csak még a TV-be nem nyomják :D Áh! :lol: szombaton lesz... én kiestem a selejtezőn... :lol: már a portás sem engedett be... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Sanyi!Hogy te mekkora gecl vagy! :lol: :lol: :lol: Nevet változtatok. Sperma Sanyi. Ez is S.S.. :D Node szépen és lassan nem kanyarodunk elfele? Szóval Blitz. Ki mire emlékszik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Sanyi!Hogy te mekkora gecl vagy! :lol: :lol: :lol: Valahol mindannyian azok vagyunk... és hihetetlen, de tényleg mi voltunk a leggyorsabbak, és legalkalmasabbak :D milyen lehetett a többi...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Engem komolyan mondom az nyugtat meg, hogy a Boogie jól aludt :D azt biztos nem bocsájtottam volna meg magamnak, ha monjuk a Rtomi átjön a faházba, és közli, hogy a Boogie sír az ágy szélén miattunk, mert sem ő, sem a kis Tomi nem tud aludni :D hát ha ez megtörtént volna, akkor tuti önmagam kaparom el a Balatonparton. Hál Istennek nem így történt, innentől meg nem is érdekel, ki mit mond. Van itt a klubban egy csomó pár, akik nagyon összeillenek már első blikkre is Igen, kedves Xray, te és asszonyod pont ilyenek vagytok; szóval becsüld is meg azt a nőt! És még vallomással is tartozom: én inkább a '80as évek rajongója vagyok, a '90es annyira nem gyere be - de ez valószinüleg a koromból adódik. Azonban meghajlok a nép akarata előtt, és bármire elugrándozom - legfeljebb nem obégatok hozzá (de ez akár jól is jöhet másoknak) :D Én is ottvoltam közeletekben és engemsem zavart semmi , amikor meghalottam a Y.M.C.A-t mondom ez az adjatok nekiiiiii had szíjanak a köcsögök a kempingben!!!!! :lol: És ha a 80'S szereted megoldjuk összeütök neked egy olyat is nemgond abból is van archív bőven :D Mondjuk "Rikészli" -ben namvagyok bizti hogy szereted,,, de mondjuk egy ABC- Look for love azmár sztem bejövős :D Én szeretem Rick-et is! :P Igen mi is így érezzük , hogy egymás melett van mit keressnünk , kicsit hosszú volt a folyamat még összecsiszolódtunk de megcsináltuk. Régen úgyvoltunk mint két egész kör és egy közös részünk volt mint két halmaz metszései közti terület... mostmár 2 en 1 egészet alkotunk! :lol: És megbecsülöm mert nincs is más a számomra aki így elviselne és szeretne és tisztelne mint ő és ez kölcsönös! na ezt leírtam rendesen! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Én szeretem Rick-et is! :D Ebből nem biztos, hogy jól fogsz kijönni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 akkor márcsak a Megasztár 5-be, mert a 4. előválogatása már lezárult...csak még a TV-be nem nyomják :lol: Mondjuk kövi nagy talin lehetne egy ilyen vetélkedő: A találkozó hangja,,, aki akar nevez lekaraokiztatjuk és zsűrizni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ebből nem biztos, hogy jól fogsz kijönni... :D :lol: :lol: Most hogy így mondod! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Szóval Blitz. Ki mire emlékszik? :lol: Arra, hogy sokan fényképeztek, de eddig nem sok kép került fel... :lol: Érdekelne, hogy pl. a felvonuláson, kb. mennyi autó volt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 kölcsönös! Ez a lényeg :lol: ő tudja, hogy ilyen szépeket írsz róla? :lol: ha meglátja, tuti a szex estére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Régen úgy voltunk, mint két egész kör és egy közös részünk volt, mint két halmaz metszései közti terület... mostmár 2-en 1 egészet alkotunk! :lol: Fú, ez matekul van... Ez hányas tétel volt érettségin? Vagy a zöld könyvben volt valami példa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Mondjuk kövi nagy talin lehetne egy ilyen vetélkedő: A találkozó hangja,,, aki akar nevez lekaraokiztatjuk és zsűrizni! :lol: :D :lol: tíz karaoke dvd-vel (rendes zenével), és számítógépről nyomható (kissé polifónikus nekem, de vagy ötezer szám) változattal rendelkezésre állok tisztelettel!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Fú, ez matekul van... Ez hányas tétel volt érettségin? Vagy a zöld könyvben volt valami példa? :lol: Ez fiam az n+1 -es tétel :lol: tudod, ez az adu ász, amire minden nő ledobja a textilt! Még én is itt a melóhelyen, pedig nem is nekem/rólam írták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ez a lényeg :D ő tudja, hogy ilyen szépeket írsz róla? :D ha meglátja, tuti a szex estére :D Tudja ám hogy hogyálunk egymással mégha nem is mondom tudja hogy imádom a "máját" :P :lol: Mindíg tu ti , de így 1000% mert ugye az a fiatalság titka ezértvan az ha levágom azt a kis combkefét az államról... cigitvételkor egyből elkérik a személyim... :lol: Tudod mi jó ebben a korban? Réges rég valamikor így zajlott... 17 éves lánnyal (na nem a lány nyal :lol: ) : Disco Mese Sex Most : Nincs mese SEX! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ... És ha a 80'S szereted megoldjuk összeütök neked egy olyat is nemgond abból is van archív bőven :lol: ... Igazán denszelni a jó kis early 80's funkyra lehet jót!!!!!!!!! Ha valaki nem hiszi, gondolja végig milyen jó, amikor eccer csak bekevernek egy jó kis EWF-t... ...vagy akár Village People-t.... YMCA, mi? :D :lol: Az "In The Navy"-re két barátommal nyomtunk chippendale show-t 1999 szilveszterén!!! Nagyon komoly volt, bár a kisgatyó fenn maradt.... Azért így is volt a lyányok közt visítás! :D :lol: (kis sörhas nem gond, sőt!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Ez fiam az n+1 -es tétel :lol: tudod, ez az adu ász, amire minden nő ledobja a textilt! Még én is itt a melóhelyen, pedig nem is nekem/rólam írták :lol: Nincs ott egy webcam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 17 éves lánnyal (na nem a lány nyal :lol: ) : Disco Mese Sex Most : Nincs mese SEX! :lol: :lol: :D Aztán eljön az idő, amikor már csak mesélsz a szexről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Fú, ez matekul van... Ez hányas tétel volt érettségin? Vagy a zöld könyvben volt valami példa? :D Így tudttam igazán megfogalmazni! Amúgy a halmazok 5. osztály,, asszem! :lol: :lol: :lol: régen volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Aztán eljön az idő, amikor már csak mesélsz a szexről. :D Azé még 50 évesen nemszeretném huzni a bőrt a gatyámban és azon tűnödni hogy : gyerekek ez volt valamikor a pöcsöm! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Azé még 50 évesen nemszeretném huzni a bőrt a gatyámban és azon tűnödni hogy : gyerekek ez volt valamikor a pöcsöm! :lol: :lol: :lol: :D ez már most is vagy,ezen ne akadj fenn! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na jó, lassan tényleg fáradjunk át valami csetesebb helyre, ha megkérhetném a társaságot, csak úgy moderátorilag. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 ez már most is vagy,ezen ne akadj fenn! :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na jó, lassan tényleg fáradjunk át valami csetesebb helyre, ha megkérhetném a társaságot csak úgy moderátorilag. :D Oké, Szocpolitilag támogatod??? :lol: Vagy mennyek a polgárjenő hivatalba??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus28, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2008 Na jó, lassan tényleg fáradjunk át valami csetesebb helyre, ha megkérhetném a társaságot, csak úgy moderátorilag. :lol: Kemény vagy Csoki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts