Demó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hát a Kojak meg ha jól látom a Demó. Vagy tévednék? Én tuti nem. :lol: Fel se mentem a szlalompályára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Kojakékkal pénteken az éj leple alatt bevásárolni voltam. :lol: (ui.: vasárnapra nem maradt belőle semmi) A képért köszönet Melindának! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Letöltöttem a telefonomról a képeket... nem is emlékeztem egy csomóra... :lol: :lol: A nagy része nem igazán publikus, de pár szolidabb: Hússütés csütörtök este: Píístát éppen felcsinálják egy hatalmas fagyival :D Píísta megfáradt a vasárnapi kerékcsere közben :D Bocs a rossz minőségért, telefon csak ennyit tud :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Akkor már tudom kik fagyiztak hajnalban az ablakunk alatt. :lol: :lol: De mitől merült le az aksi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Gabika! A képek durvák, de te valóban gazdag ember leszel egyszer! :D Szomorú bejelentésem van: Teljesen elkurvultam :lol: most öt perce végső kétségbeesésemben kétpedálos omegát vezettem :D nincs igazság a földön :lol: apám vállán sírtam, aki csak annyit mondott: itt van ez a kormányváltós kisbusz: az a következő :lol: Néha nem tudom eldönteni, hogy az öreg szeret, és azért engedett kiskoromban bekapcsolt hajszárítóval játszani a kádban, vagy egyszerűen bölcs ember, akinek igaza lett abban, hogyha "a mantát megtanulod vezetni, akkor egy tannkot is elvezetsz bármikor". Ha így van, akkor holnap egy T34-esel nyomom. :D szomorú vagyok... iszom egy üveg bort... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ....Píístát.... ....Píísta.... Bocs a rossz minőségért, telefon csak ennyit tud :lol: Nem a telefon, hanem a téma gyenge :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Akkor már tudom kik fagyiztak hajnalban az ablakunk alatt. :lol: :lol: De mitől merült le az aksi? Még korábban megadta magát, lemerült és azóta már csak döglődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Én tuti nem. :lol: Fel se mentem a szlalompályára. :lol: Akkor inkább Dark lesz, mert mintha piros lenne a másik gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Gabika! A képek durvák, de te valóban gazdag ember leszel egyszer! :D Szomorú bejelentésem van: Teljesen elkurvultam :lol: most öt perce végső kétségbeesésemben kétpedálos omegát vezettem :D nincs igazság a földön :lol: apám vállán sírtam, aki csak annyit mondott: itt van ez a kormányváltós kisbusz: az a következő :lol: Néha nem tudom eldönteni, hogy az öreg szeret, és azért engedett kiskoromban bekapcsolt hajszárítóval játszani a kádban, vagy egyszerűen bölcs ember, akinek igaza lett abban, hogyha "a mantát megtanulod vezetni, akkor egy tannkot is elvezetsz bármikor". Ha így van, akkor holnap egy T34-esel nyomom. :D szomorú vagyok... iszom egy üveg bort... :D Nem akarlak elkeseríteni, de asszem nehezen nyomnád ki a kuplungot, és sebességbe se tudnád rakni. :D Van némi elképzelésem a dologról hidd el. Már vezettem. :D ui. A bor pedig válljon egészségedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Így legalább Looori nem maradt le semmiről... :lol: :lol: :lol: Jaaaaj hagggyámá örültem, hogy megéltem a reggelt, reggel meg örültem, hogy megélem az első sör utáni pillanatokat, mert kegyetlen kukacos volt a dió :D :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 A szombati, ill. vasárnap hajnali, állítólagos Buli a hálóhelyem ablaka alatt zajlott. Ennek ellenére csak ködös emlékeim vannak, valami dudálásról, tán még zene is szólt, vonatok is jártak. Aztán hajnaltájt a kétbetűs kitérő alkalmával ki lestem az ablakon, és akkor láttam mozogni egy fagyit. :lol: Gyorsan vissza feküdtem, ha már álmodom, legalább fekve tegyem. :lol: A gyermekeim meg aludtak mint akiket egész nap kergetett volna valaki. Bár nekik még jó az alvókájuk, nekem már kevésbé. Arra is felébredek néha, ha valamelyik pislog egyet. :D Persze egész éjszaka pislognak. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nem akarlak elkeseríteni, de asszem nehezen nyomnád ki a kuplungot, és sebességbe se tudnád rakni. :lol: Van némi elképzelésem a dologról hidd el. Már vezettem. :lol: ui. A bor pedig válljon egészségedre. hát,, ha el tudtam felejteni a bal lábam, akkor gyakorlatilag bármit megoldok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Szegény csak állt a pódiumon mint egy szög! Mondom jólvagy tesó??? összeakadtt szemekkel rámnéz zsebretett kézzel dölöngél ... háát kissé eeefáradttam! :lol: :lol: :lol: :D Rosszul láttad pont egy új tánclépést mutattam :D :D :P Amúgy meg lesz ez még így se :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 akkor titeket sem zavart túlzottan semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 akkor titeket sem zavart túlzottan semmi :lol: De igen. Kemény volt a párna, és hangosan fújt a szél, és az ablakot sem lehetett rendesen becsukni, így túl meleg sem volt. Mindezek ellenére nagy nehezen tudtam aludni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ....Amúgy meg lesz ez még így se :lol: :D :D.... Ebben nem kételkedem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 De igen. Kemény volt a párna, és hangosan fújt a szél, és az ablakot sem lehetett rendesen becsukni, így túl meleg sem volt. Mindezek ellenére nagy nehezen tudtam aludni. :lol: :P Nekünk valmi bogarak mászkáltak a plafon fölött :D A barátnőm nem aludt semmit, de én péntek éjszaka mint a bunda, mondjuk szombaton is :D , nem is toom miért :D :D :D Az első házba lépéskor pedig olyan szag volt mint a pumaketrecben :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ...Az első házba lépéskor pedig olyan szag volt mint a pumaketrecben :lol: :lol: :D Oloszlátot akaltál ílni nem? :lol: :D (by Indián) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mna akor a Blitzen lejátszott 90'S ZENEI BLOKK!!!! egybehúzva ugyanúgy ahogy ott halottátok! Közkívánatra! :lol: Lehet hogy béna vagyok, de hogyan tudom letölteni? Nekem elkezdi lejátszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nekünk valmi bogarak mászkáltak a plafon fölött :lol: A barátnőm nem aludt semmit, de én péntek éjszaka mint a bunda, mondjuk szombaton is :D , nem is toom miért :D :D :D Az első házba lépéskor pedig olyan szag volt mint a pumaketrecben :lol: :lol: :D Nálunk meg befolyt a víz vazze,,,, meg a retyóra is csak félseggel lehtett ülni ahogy Mor mondta: ez nem jobbkezes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Lehet hogy béna vagyok, de hogyan tudom letölteni? Nekem elkezdi lejátszani. A linken jobb egérgomb és célmentése másként! :lol: Ha másképp nem megy! ez explolerben ha Firefox akkor nem megnyitás hanem mentés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nálunk meg befolyt a víz vazze,,,, meg a retyóra is csak félseggel lehtett ülni ahogy Mor mondta: ez nem jobbkezes! :lol: :lol: :lol: :D :D Én kirúgtam a kukát mikor barnával beszéltem :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Lehet hogy béna vagyok, de hogyan tudom letölteni? Nekem elkezdi lejátszani. Jobbgomb - cél mentése... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Én kirúgtam a kukát mikor barnával beszéltem Aztkelett volna csinálni amit dumátunk: besz@rni az ajtó elé telszurkálni fogpiszkálóval és megmondani a górénak hogy márpedíg a süni marad! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Aztkelett volna csinálni amit dumátunk: besz@rni az ajtó elé telszurkálni fogpiszkálóval és megmondani a górénak hogy márpedíg a süni marad! :lol: :lol: :lol: :D te állat :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts