kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 nem a fényképező szar, hanem a lejátszód, nálam jó a hangjuk:) Nem a te videodról beszélek annak már van hangja. Hanem ami a mi gépünkkel készült. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Loooooooori! Te viszont feltolhatnád a videjókat... :lol: Jutalmad két jäger... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Loooooooori! Te viszont feltolhatnád a videjókat... :D Jutalmad két jäger... :D :D Csak is a szines ásítás érdekében! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 826 opeles volt a BW-n???? :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 8-an voltunk ott a bemelegítésnél... Redi, Vktr, Loooooori, én, meg 4 Jäger... :D :D :D Nekem már az nem a bemelegítés volt sajnos, hanem a vég :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Na a kövin te+én hányunk! :lol: :lol: :lol: Viccces naon :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nekem már az nem a bemelegítés volt sajnos, hanem a vég :lol: :lol: :lol: Redi spárgázott, Te pedig cigánykereket "hánytál"... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 én meg láttam egy supermant, akit levideóztak. :lol: Hehehehehehe, azt én is :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mér van a fejemben azóta ez? http://www.youtube.com/watch?v=4oaVTkzliOs nemááááá, nekemis ez jár a fejembe azóta tényleg. :D Köcce X-ray Pötyi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 nemááááá, nekemis ez jár a fejembe azóta tényleg. :D Köcce X-ray Pötyi :lol: :lol: :lol: Xray, adj ki egy válogatás lemezt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Xray, adj ki egy válogatás lemezt! :lol: Most komoly mondom megvana BW-s zene egyben :lol: Lehet publikálni kéne??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Most komoly mondom megvana BW-s zene egyben :lol: Lehet publikálni kéne??? :lol: :lol: tojjad fel valahova Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Na majd Linkelem megy fel.... 100Mb! Hossza 70Perc majdnem 7 másodperc híján! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Loooooooori! Te viszont feltolhatnád a videjókat... :D Jutalmad két jäger... :lol: :lol: Tééényleg, haveromnak szólok aki velem volt (VTI-s), hogy adja ide, vagy rakja fel mert ő csinált sokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Redi spárgázott, Te pedig cigánykereket "hánytál"... :D :D :D A roma nem volt de amásik igen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Tééényleg, haveromnak szólok aki velem volt (VTI-s), hogy adja ide, vagy rakja fel mert ő csinált sokat :lol: Ő mondta, hogy majd Te ideadod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ő mondta, hogy majd Te ideadod... :D Jah, lehet, mert én már nem voltam képben igazán mert reggel 5-kor keltem, meg már nagyon szomjas voltam és csak nagyokat nyeltem míg mások a szlalomon söröztek. De aztán nagyon bepótoltam, és rájöttem, hogy korai kelésnek és fáráadságnak köszönhető az esti bagolyköpet :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ő mondta, hogy majd Te ideadod... :lol: Lehet csütörtökön leviszem a lurgyihoz, ha lesztek. Asszonynak nem kell kétszer mondani az ilyet csak mekibe mehessen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Lehet csütörtökön leviszem a lurgyihoz, ha lesztek. Asszonynak nem kell kétszer mondani az ilyet csak mekibe mehessen :lol: Sirály...ki is írod DVD-re??? Vagy kazettás verzióban hozod??? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Sirály...ki is írod DVD-re??? Vagy kazettás verzióban hozod??? :lol: :lol: :lol: Sajnos csak szalagos tekercs van, addig is szerezz be egy lejátszót :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mondjuk elképzelem Kodak Gabit, meg Piiistát bőrszerkóban egymás mellett... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: :lol: :lol: wááááááááááááááááááááááááálooooooolllllllllllllllllllwááááááááááááááá :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.bazsi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 hello. én sajnálom hogy nem voltam ott pénteken,biztos jó buli volt.... a szombat jól indult,mármint pia ügyben :lol: este sajnos vihar ,sátor be ázott kocsiban alvás reggel tipli haza. a régi 7esen remélem nincs trafi mert én egy gázon mentem át minden településen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 kb ennyi amit én készítettem a bw-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 kb ennyi amit én készítettem a bw-n :lol: Jó szar...itt még azt hittük, hogy jó a 360 fokos karika... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts