Xray Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Jelentem sikeresen hazaértünk. :lol: Képeket majd linkelem,,,, az eseménydús hétvége még feldolgozás alatt van ha ülepedett mesélek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Nagyon nagyon, nagyon nagyon jó volt! Örülök, hogy sok régi és új baráttal is találkozhattam (pl Hening család és Xray). És végre én is megkóstolhattam a Mediterrániában és Nyugat-Magyaroszágon is méltán híres kókusztekercset. :lol: :lol: Ja, és a mindenkinek köszönöm a sok-sok ajándék hideg söröket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat. :lol: Heminek,Bkorinak,Gelkónak és a többi szervezőnek köszönünk szépen mindent. A Magyar Veterán Opel Klub részéről eredményesnek és nagyon jónak értékeltük a találkozót. Reméljük,hogy ez a gyümölcsöző kapcsolat a két klub között továbbra is megállja majd a helyét. :lol: Akivel nem sikerült beszélni vagy akitől nem köszöntem el annak bocsi. Jó pihenést mindenkinek. Üdv. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Sziasztok. Én is hazaértem. Gratulálok Tgabikának a Corsáért. Biztos jó kezekbe került, és gyakran fogom látni itt a városban.:lol: Köszönöm én is Hening és Áfonya klubtársnak az ablakemelő beszerelését. Épp most küzdök a kábelekkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hellóka! Hékások, nem jöttetek a lagziba! No de szemet hunyok (ott nem volt sztriptíz:D), hiszen a péntek este fergeteges volt Veletek! Szuper volt a buli, a tánc, örülök h ott lehettem! Külön Kékségesnek akivel sajnos csak ritkásan találkoztunk... Jó regenerálódást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hát, sztriptíz a Blitzen sem volt... Viszont volt eső, szél, és még ígyis jó hangulat, kis perpatvar és rendőrség. Szóval jó volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hát, sztriptíz a Blitzen sem volt... Viszont volt eső, szél, és még ígyis jó hangulat, kis perpatvar és rendőrség. Szóval jó volt! :lol: Micsoda???? Kijöttek Friciék? Miért? Csak nem csendháborítás miatt? Befele minket is elkapott egy nő és magyarázta, hogy ez mennyire nem jó, hogy ők pihenni akarnak, mi meg bulizunk.. Csak a társaság miatt nem magyaráztam el neki, hogy rohadtul nem érdekel az "egyéni szociális problémája" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hellóka! Hékások, nem jöttetek a lagziba! No de szemet hunyok (ott nem volt sztriptíz:D), hiszen a péntek este fergeteges volt Veletek! Szuper volt a buli, a tánc, örülök h ott lehettem! Külön Kékségesnek akivel sajnos csak ritkásan találkoztunk... Jó regenerálódást! :D Hohoho azért láttam ám hogy tudsz te a 90's Muzikra is táncolni! :D :D :D KÁR HOGY A KÖCSÖGÖK LELŐTTÉK fél 2 kor a buli! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hazaértünk mi is és nem volt gond az úton. Köszönjük a szervezőknek a hosszúhétvégét, nem zavart, hogy a kempingesek mindenbe beleszóltak mert a társaság nálunk teljesen jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Az eggyikkkk legkeményebb klubtag! :lol: :lol: És egy villanás szombatból: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Az eggyikkkk legkeményebb klubtag! :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/080824/100_4687_www.kepfeltoltes.hu_.jpg És lehet tudni kik ők? :D De biztos jó arcok lehetnek mert lámpással járnak :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 na mi is hazaértünk, nagy nehézségek árán. Eleve szombaton, pihizni akartunk a sátrunkban az esti buli előtt.arra keltünk, hogy esik és marha nagy vihar van. és senki nincs körülöttünk. :D kissé magányosnak éreztük magunkat és elkezdtünk opeleseket keresni. Kacsero mondta,hogy a bulit elfújta a szél és ráadásul az eső is elmosta. a szomszédaink addigra mind elköltöztek. és jobb hijján mi is hazaindultunk este fél 10 körül. bazi lassan haladtunk, mert szar a világításom, de egy astrás clubtárs felajánlotta a segítségét és soltig vezetett minket. jó volt úgy 100-al menni ,hogy semmit nem láttam a hátsó világításán kívül :D . Aztán kiskunmittoménhol elszállt az ablaktörlőm(mikor jobbkor) :lol: de hajnali 2-re otthon voltunk, kissé vizesen, kissé fáradtan és fázva. de a saját ágyunkban aludhattunk. most meg épp sütni tanítom Sanyit és ünnepeljük a Blitzen elmaradt szülinapot. :D (ja és a mélynyomó itthon várt, rögtön be is építettük és szétrepeszti a hang a kocsimat) :lol: mindenkinek köszönjük ,hogy ez a Blitz jól sikerült, a pénteki bulit xray-nek és a szervezőknek a szombatot. és külön köszönet a kemping vezetőségének ,hogy nyugalmat és megértést sugároztak felénk!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 na mi is hazaértünk, nagy nehézségek árán. Eleve szombaton, pihizni akartunk a sátrunkban az esti buli előtt.arra keltünk, hogy esik és marha nagy vihar van. és senki nincs körülöttünk. :D kissé magányosnak éreztük magunkat és elkezdtünk opeleseket keresni. Kacsero mondta,hogy a bulit elfújta a szél és ráadásul az eső is elmosta. a szomszédaink addigra mind elköltöztek. és jobb hijján mi is hazaindultunk este fél 10 körül. bazi lassan haladtunk, mert szar a világításom, de egy astrás clubtárs felajánlotta a segítségét és soltig vezetett minket. jó volt úgy 100-al menni ,hogy semmit nem láttam a hátsó világításán kívül :D . Aztán kiskunmittoménhol elszállt az ablaktörlőm(mikor jobbkor) :lol: de hajnali 2-re otthon voltunk, kissé vizesen, kissé fáradtan és fázva. de a saját ágyunkban aludhattunk. most meg épp sütni tanítom Sanyit és ünnepeljük a Blitzen elmaradt szülinapot. :D (ja és a mélynyomó itthon várt, rögtön be is építettük és szétrepeszti a hang a kocsimat) :lol: mindenkinek köszönjük ,hogy ez a Blitz jól sikerült, a pénteki bulit xray-nek és a szervezőknek a szombatot. és külön köszönet a kemping vezetőségének ,hogy nyugalmat és megértést sugároztak felénk!!!! :lol: jaja, el is felejtettem mondani, hogy X-ray Pötyösnek nagyon köszönjük a zenét, :D :D és sajnálom, hogy szombaton nem volt ráadás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Üdv mindenkinek! :D Hazaértem én is még az éjjel, de csak most sikerült gép közelbe kerülnöm :lol: Jó volt ez a 7vége, kisebb nehézségek azért voltak, de személy szerint jól éreztem magam... :lol: Köszönet a szervezőknek, sajnos az idő beleszólt a tegnap esti programba, de erről nem tehetett senki. A társaság szintén jó volt. Nagyon sokan jöttek el, örülök, hogy megint megismerhettem olyan embereket személyesen is, akiket eddig csak a fórumról ismertem,és jó volt újra találkozni a régi arcokkal is. :lol: Köszönöm a részvételt, és a szlalom versenyen 2.helyért járó kupát! :D A képeim itt találhatóak: BW. IV. Ui: MANTABABY-nek SOK BOLDOG SZÜLINAPOT! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Félelem és rettegés a CBA parkolóban: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Félelem és rettegés a CBA parkolóban: http://gallery.site.hu/d/5930755-1/Kep_089.jpg :lol: Szegény kojak mindíg szerel a bliccen, neki ez a pihenés, de mindíg elámítja az embereket :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hazaértem én is... Nem volt egyszerű a találkozó az biztos de szerintem a lehetőségekhez mérten sikerült jól megoldani a dolgokat.A kemping hülyeségeiről nem tehettünk sajnos, igyekeztünk úgy intézni a dolgokat hogy gond nélkül lemehessen a szombati nap. Köszönöm hogy segítőkészek voltatok az ügy megoldásában-autóval kiállás stb- és végül be is jött a terv h estére visszaengednek minket. Ne is ragozzuk a témát. Köszönjük a Magyar Veterán Opel Klubnak hogy eljöttek és ezzel is emelték a találkozó színvonalát én biztos vagyok benne hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat lesz. Köszönöm mindenkinek ki segített a találkozó lebonyolításában, külön kiemelném BKorit éss Hemit kik megint emberfelettit nyújtottak. Egyre jobban motoszkál bennem a gondolat hogy Kornél valójában robot. :lol: Sokan segítettek csak azért nem szeretnék neveket írni hogy nehogy kimaradjon valaki. A szombat esti vihar sajnos elmosta az esti programokat, de kénytelenek voltunk felhúzni a sátor oldalát hogy átfújjon rajta a szél és ne kapjon bele. A szakadó eső már csak hab volt a tortán. Nem akartunk kockáztatni hogy bármi történik miközben tele a sátor. most hirtelen csak ennyi jutott eszembe, összesen 5 órát sikerült aludnom péntek óta és nem állt még össze a kép, de szerintem eredményes és jó hangulatú, színvonalas találkozó volt. Gratulálok Tgabikának a corsához, nagyon örültem neki h klubbon belül marad és ha jól hallottam meg is tartja az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 A következő tali esetleg lehetne ott ahol a manta klubé szokott lenni. Ott nem zavarnánk senkit és a balcsi ott is ott lenne. ott nincsenek faházak ha jól tudom és az mindenképp kell. Asszem az én autócskámat nem értékelte a zsűri, csak az előttem álló két csoda corsa-t. Biztos rossz helyen álltam. Majd jövőre. Pedig külön meg is néztük a kocsidat is és az OPC-bikeodat is...csak nem találtunk nevezési lapot és azt hittük nem akartál indulni a versenyen. Körbejártuk az egész területet és midnen autót megnéztünk ahol volt papír.Sajnos nem tudtunk külön parkoltatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ...Köszönjük a Magyar Veterán Opel Klubnak hogy eljöttek és ezzel is emelték a találkozó színvonalát én biztos vagyok benne hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat lesz... Az biztos! A sátor mögött a C Rekordok és A Commodore-ok sora gyönyörű volt! Akárcsak a B és C Kadettek, nomeg minden más csodaszép ócskavas. Természetesen a szó legszebb értelmében! Szóval kösz veterán klub! :lol: Ja, és Bogi megjegyeztem!!!! Fiú! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Újrahasznosítottuk az akatrészfelismerő versenyen használt dobozt. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Hehe!Pont GAbi? :lol: De kár,hogy nem láttam a fejét,amikor megnyerte! :lol: Kiváncsi leszek mit kezd vele.Szerintem Demó már küldött neki pü-t! :lol: 1., Pont én. :D 2., Állítólag készült róla kép is meg videó is, úgyhogy még pótolhatod. Azt sajna nem tudom kinél keresd a bizonyítékot. 3., Én is kíváncsi leszek, még mindig nem döntöttem el. 4., Nem küldött, de amíg az autó nálam van, tuti nem lesz benne C20XE. Se semmilyen másik motor a sajátján kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 2., Állítólag készült róla kép is meg videó is, úgyhogy még pótolhatod. Azt sajna nem tudom kinél keresd a bizonyítékot. én láttam a fejed :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 ...köszönjük a zenét... .... és sajnálom, hogy szombaton nem volt ráadás :lol: Pedig volt, csak új helyszínen. Hamar híre ment, még kékruhás emberek is jöttek látogatóba, bár azt nem tudom hogy ők is "orbékolni" akartak-e... (azóta se tudom mit jelent, de a messziről jött idegenek ezt a szót használták (feltehetően) a bulira. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Félelem és rettegés a CBA parkolóban Melyikőtök melyik? Te a félelem vagy, vagy a rettegés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2008 Pedig volt, csak új helyszínen... YMCA :lol: :lol: :lol: Melyikőtök melyik? Te a félelem vagy, vagy a rettegés? :D Hirtelen erről a képről ez a kép jutott eszembe. Abban a kadettben nem volt sem félelem, sem reszketés, csak jókedv és röhögés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts