FBalazs Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 :lol: du. 3tól, és 10ig kell elhagyni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 nem feledni, hozni big footot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 :lol: du. 3tól, és 10ig kell elhagyni :lol: 10-ig nem maradhatok mert anyukám azt mondta, hogy 9-re otthon kell lennem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 10-ig nem maradhatok mert anyukám azt mondta, hogy 9-re otthon kell lennem :lol: A jókislánynak amúgy is 8-kor az ágyban a helye, hogy 10-re hazaérjen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 transport needed: bp-blitz transzportálandók: -én -hátizsák (sátor, hálózsák) péntek kb17után Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Tisztelt szervezők! Azt szeretném kérdezni, hogy nem lesz-e baj ha csütörtök helyett pénteken érkezünk öten a négy fős faházba? (A Bárol Indián, a nővére, a bátya, az anyukájuk, meg én) (A Glófi Hintajtot nem szémolom melt a galázsbélletet nem fogadják el.) Nem kell pótágyazni? Az Indián elalszik a fotelban is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Szerintem pont, hogy pénteken kell menni inkább (ha már indián: két inka áll a sziklaszirten. Odamegy a cowboy, és megkérdezi: maga inka? Mire az indián rámutat a mellette állóra: ja, de az méginkább) A kiskorúnak meg lehet pótágy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Szerintem pont, hogy pénteken kell menni inkább (ha már indián: két inka áll a sziklaszirten. Odamegy a cowboy, és megkérdezi: maga inka? Mire az indián rámutat a mellette állóra: ja, de az méginkább) A kiskorúnak meg lehet pótágy. Péntek érteni, Mr Robinson. :lol: Csütörtök rossz, Péntek jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Tisztelt szervezők! Azt szeretném kérdezni, hogy nem lesz-e baj ha csütörtök helyett pénteken érkezünk öten a négy fős faházba? (A Bárol Indián, a nővére, a bátya, az anyukájuk, meg én) (A Glófi Hintajtot nem szémolom melt a galázsbélletet nem fogadják el.) Nem kell pótágyazni? Az Indián elalszik a fotelban is. :lol: Pénteken gyere le. Írtam PÜ-t is. Híjjál fel,:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Pénteken gyere le. Írtam PÜ-t is. Híjjál fel,:lol: Meg beszéltük! Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Fel is koncollak,ha oda nem jösz.Vadkert miatt is örök a harag! :lol: Ki a tökömmel fogok nekiülni megint egy hütőtáskányi sörnek? :lol: Ez akkor most hogy is lesz? Ki fog kit felkoncolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ez akkor most hogy is lesz? Ki fog kit felkoncolni? Én a fönökömet és a citibank agyasát,aki kitalálta a melót hétvégére! :lol: Nem tudok mit csinálni!Ez van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Én a fönökömet és a citibank agyasát,aki kitalálta a melót hétvégére! :lol: Nem tudok mit csinálni!Ez van! :lol: Vasárnap is melózol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Vasárnap is melózol ? Nem.Legalább is remélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nem.Legalább is remélem! Akkó szombaton amikor végeztél, akkor irány a Balcsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Akkó szombaton amikor végeztél, akkor irány a Balcsi :lol: Majd meglátjuk! Ha időben végzek csak akkor,de ez 1%! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 jejeeeeeee,holap után ilyenkor már nagyon ott lesz feeling :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 jejeeeeeee,holap után ilyenkor már nagyon ott lesz feeling :D :lol: :lol: Még annál is jobban! :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Még annál is jobban! :D :D :D :lol: Annál is vagy anális jobban? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Annál is vagy anális jobban? :lol: :lol: :lol: :D wehehehe meglássuk mit hoz ki a pia belőlem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Annál is vagy anális jobban? :lol: :lol: :lol: :D A perverz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 A perverz :lol: :D Csak kreatív... :D Lehet hogy most Antival együtt nekem is füves lesz az arcom... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Csak kreatív... :D Lehet hogy most Antival együtt nekem is füves lesz az arcom... :lol: :lol: Na akkor viszem a brutális fotógépemet :D Minden egyes kép iwiw gyanús lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 travel issue already solved ready for livetest thanks Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Csak kreatív... :lol: Lehet hogy most Antival együtt nekem is füves lesz az arcom... :lol: :lol: Lehet homokos is lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts