mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :D :D Csabi ne tépjük fel a régi sebeket.... :D :D :lol: Nem kell a duma. Csak miattad nem lesz "frissen cserélt benzinszűrős gépsárkány" katagória a szlalomban :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :D :D :lol: :lol: :lol: :D "Frissen cserélt benzinszűrős gépsárkány amin lóg a bal lengőkar" kategória :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mivel jön hahópihe, így mindeki számára ajánlom sörének névreszóló címkézését :D TALÁN akkor nem végzi itókája tusfürdőként :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Haaaaaaaaaa, Haaaaaaa, Haaaaaaaaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080818/antimen_www....ltoltes.hu_.jpg Csak sárgára kéne a ruháját. Az S betű stimmel, csak kéne rá az a recézés is középre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 ÉS a DUCKY verzió! :lol: Anti remélem nincs harag! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Haaaaaaaaaaaa...Haaaaaaaaaaaa...Haaaaaaaaaaaaaa... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Milyen jó testem van... :lol: :lol: Na de most már leszállni rólam...vissza a BW témakörhöz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Assezm így a tökéletes :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080818/111_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Assezm így a tökéletes :lol: :D :D :lol: :lol: Most az ott fika vagy dzsodzso? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Milyen jó testem van... :D :D Na de most már leszállni rólam...vissza a BW témakörhöz... :D oké fönök , megkérdezhetem hogy akor a seatos supermen ruhádba jössz BW-re??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Most az ott fika vagy dzsodzso? :lol: sráááááááááááááááácok...az ott szimpla mezei fűűű...leszállás közben történt némi baki... :lol: :lol: :D Mondjuk annyit ittatok volna mint én ott akkor, rólatok már csak a ravatalozós képet rakosgatnánk itt... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 sráááááááááááááááácok...az ott szimpla mezei fűűű...leszállás közben történt némi baki... :D :D :D Mondjuk annyit ittatok volna mint én ott akkor, rólatok már csak a ravatalozós képet rakosgatnánk itt... :D :D :D Akkor azért vagy már zöldes-sárgás mert elittad a májad :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 sráááááááááááááááácok...az ott szimpla mezei fűűű...leszállás közben történt némi baki... :lol: :lol: :lol: Mondjuk annyit ittatok volna mint én ott akkor, rólatok már csak a ravatalozós képet rakosgatnánk itt... :D :D :D :D :D azaz :D vissssza! vissssza! vissssza! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nem tudtad lesz BW IV. mostanában valamikor :lol: :lol: :D Mi az a BW? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mi az a BW? :lol: :lol: business warehouse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 business warehouse :lol: Azthittem Bolond Wakáció! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy leugrana már csütörtökön...akkor mi a teendő szállás terén??? Esetleg lejönne más is??? Lényeg, hogy most előre szólj, hol alszol, nehogy rossz helyre "vigyünk" :lol: Vagy esetleg asszonyodat fel kelljen kelteni, hogy segítsen... :lol: Nekem mindegy...csak füves legyen a placc... Akkor az egyszerűség kedvéért veszünk egy 2x2m "pavilont", és azt rakjuk rád, ha már nyugodtan alszol... Bár aaaz elleeeen neeem véééd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Lényeg, hogy most előre szólj, hol alszol, nehogy rossz helyre "vigyünk" :lol: Én pedig mondtam, hogy jó helyen vagyok ott a fűben...de hát csak hurcibáltatok...meg is lett az eredménye...a gyomorideg... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 azok a képek:D síírok :lol: főleg amikor "támogatod" a többieket,mert nagyon el vannak csavarodva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 tenyerembe való hányás - saláta megrágatlanul, mégis gyomorból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nesztek...avatar... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Nesztek...avatar... :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ha jól toom a pecokat 10-től lehet átvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts