A.G.S. Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Végre sikerült időt szakítanom rá, és feltöltöttem pár képet a Blitz-ről: http://picasaweb.google.com/ags.asconaclub/IVBlitzWeekend jó böngészést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Horkolsz vazz! :D :D Mondjuk azé tudtam aludni, erősen megfáradtam a buláj végére :lol: Érdekes, én nem vettem észre :lol: Azért a reggelt 3 KVval kellett kezdeni, meg némi melegszendóval, de semmi gáz nem volt :lol: Jah, Antiék persze aludtak 13:00-ig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 Érdekes, én nem vettem észre :lol: Azért a reggelt 3 KVval kellett kezdeni, meg némi melegszendóval, de semmi gáz nem volt :lol: Jah, Antiék persze aludtak 13:00-ig :D lefizettem a recepcióst... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 lefizettem a recepcióst... :lol: :lol: :lol: :D :D Hagassatok musicot ottvan alul a aláírásomban csak is inyenceknek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2008 :lol: :lol: :lol: Hagassatok musicot ottvan alul a aláírásomban csak is inyenceknek! :D Rajta vagyok. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 sajni nem túl sok képet csináltam, és azok se lettek valami hű de extrák, de azért akad közte pár jó: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...itzWeekend4.zip jó szórakozást! :lol: mint kívülálló el szeretném mondani, hogy nekem ez a mostani blicccc nem volt annyira szimpatikus. nem szeretnék senkit se megbántani, mert tisztában vagyok vele, hogy mekkora meló egy ilyet megszervezni. kevés volt a kocsi és kevés a különlegesség (nem volt mindenkiében LET motor meg 20" colos kerék :lol: :lol: - jót virultunk ezen a beszóláson), meg szerintem a programok is elég lapik voltak. a kocsi sorsolás nagyon jó ötlet volt. remélem jövőre picit jobb lesz. azért gondoltam leírom, mert a kívülállók véleménye is jól jöhet. nem szeretnék anyázós topicot nyitni, meg vitatkozni ezen azokkal, akik kitették a lelküket, hogy legyen ez a rendezvény. de nekünk ez jött le. azt se tudom megmondani hogyan kéne jobban csinálni, szóval a szám nagy, de... de mindenképpen érdemes rajta gondolkodni. abban tudok segíteni, a kivitelezésben sajnos továbbra sem (nincs rá időm). Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 Na végre itt vannak a szlalom és burnout videók amik a bliccen készültek :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 sajni nem túl sok képet csináltam, és azok se lettek valami hű de extrák, de azért akad közte pár jó: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...itzWeekend4.zip jó szórakozást! :lol: mint kívülálló el szeretném mondani, hogy nekem ez a mostani blicccc nem volt annyira szimpatikus. nem szeretnék senkit se megbántani, mert tisztában vagyok vele, hogy mekkora meló egy ilyet megszervezni. kevés volt a kocsi és kevés a különlegesség (nem volt mindenkiében LET motor meg 20" colos kerék :lol: :lol: - jót virultunk ezen a beszóláson), meg szerintem a programok is elég lapik voltak. a kocsi sorsolás nagyon jó ötlet volt. remélem jövőre picit jobb lesz. azért gondoltam leírom, mert a kívülállók véleménye is jól jöhet. nem szeretnék anyázós topicot nyitni, meg vitatkozni ezen azokkal, akik kitették a lelküket, hogy legyen ez a rendezvény. de nekünk ez jött le. azt se tudom megmondani hogyan kéne jobban csinálni, szóval a szám nagy, de... de mindenképpen érdemes rajta gondolkodni. abban tudok segíteni, a kivitelezésben sajnos továbbra sem (nincs rá időm). ÁÁ! Hency az érdeklődő, Solymi a durci, Voszinak meg elmásztak a megapixelek a fényképezőjéből. Nekem a bicaj MEGAPIXEL képeket elküldhetnéd legalább privibe, emailbe. Köcke! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember3, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2008 minden fotó létezik 10MP-es változatban is. akinek kell szóljon, nálam van a nóta búkomon, onnan lurdy-ban leveheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 :lol: :lol: :lol: Hagassatok musicot.... Jjjóóóóóóó!!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 minden fotó létezik 10MP-es változatban is. akinek kell szóljon, nálam van a nóta búkomon, onnan lurdy-ban leveheti. Az jóóó. Viszek adathordozót. Te legalább lefényképezted párszor az autómat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember4, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2008 kb. 4x ennyi kép van, de nem volt kedvem se időm többet összeszedni. a 93-ast javítottam, az a kép rossz volt. :D a zip-ben is kicseréltem. mi elmentünk a kaszi-hoz (az egyik fekete OPC) Letenyére pusztítani, 1/8 mérföldes futamokat futni a 311LE-s 1400Nm-es trakijával a réten, stb.. az volt a blitz fénypontja (nekünk). pár fotót ide tettem abból is okulásképp... :lol: :lol: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...kaszi-tanya.zip a traki 22mp@52km/h-t futott 1/8-on, és ezt aszfalton, és a domboldalon, méteres sárban, felfelé is megcsinálta :lol: :D úgyhogy anti szedd össze magad!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veselko Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Some picture of IV. Hungarian Blitz Weekend 2008 => KLIK <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Some picture of IV. Hungarian Blitz Weekend 2008 => KLIK <_< Very good pictures, we say thank you for it! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Feltettem a képeket az oldalunkra úgyhogy érdemes felnézni ide is! <_< (minden kép megjelenik nagyban is egy külön ablakban csak katt a galériás kis kép után megjelenő nagyobbra) http://www.tuning-magazin.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Feltettem a képeket az oldalunkra úgyhogy érdemes felnézni ide is! :huh: (minden kép megjelenik nagyban is egy külön ablakban csak katt a galériás kis kép után megjelenő nagyobbra) http://www.tuning-magazin.hu/ hát igen nagyon jók a képek jó annak aki tud fényképezni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Na, a Fogyasztóvédelmi Hatóság lezárta az ügyet. Okoztunk egy kis fejfájást a luvnyának. A bélyegzőbe nem kötöttek bele, gondolom kimagyarázták, hogy frissiben szoktak bélyegezni, ha beírás volt. Remélem, azért korrumpálniuk is kellett. Azonban, amire nem számítottam, viszont jót röhögtem rajta - idézet a NFH leveléből: "A hatósági ellenőrzés során elismerték, hogy a kemping biztonsági őreinek valóban nem volt fényképpel ellátott kitűzőjük. A panasz ezen részével kapcsolatban az ügy áttételre kerül a területileg illetékes rendőrkapitányságának." He-he-he-he-he :) Oszt a rendőrség majd szépen kivizsgálja, hogy kik is dirigáltak és milyen alapon ott... aztán ha nincs engedély, akkor jön a bazdmeg :lol: sok sikert kívánok neki, hogy sikerüljön összeszednie pár embert, akik igazolt biztonsági őrök, és alátámasztják, hogy ők voltak a zergebaszó biciklihuszárok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenthunder Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Manta Luvnya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Na, a Fogyasztóvédelmi Hatóság lezárta az ügyet. Okoztunk egy kis fejfájást a luvnyának. Akkor tulajdonképp a következő Blitz már nem ott lesz ha jól értelmezem? :lol: A nénire meg ráfér egy kis eligazítás ha már nekünk nem sikerült előtte szerdán... :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nem szeretném ha erről szólna a topic :lol: emlékezzünk a jóra és a szépre :) a topicot lezárom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Sziasztok, tudom kicsit off, de lezárták már a IV.Blitz topicot. Most készültem el a beszámolóval.. :huh: sok-sok kép a http://lightning.fw.hu/blitz4.html oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts