A.G.S. Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Végre sikerült időt szakítanom rá, és feltöltöttem pár képet a Blitz-ről: http://picasaweb.google.com/ags.asconaclub/IVBlitzWeekend jó böngészést!
FBalazs Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Horkolsz vazz! :D :D Mondjuk azé tudtam aludni, erősen megfáradtam a buláj végére :lol: Érdekes, én nem vettem észre :lol: Azért a reggelt 3 KVval kellett kezdeni, meg némi melegszendóval, de semmi gáz nem volt :lol: Jah, Antiék persze aludtak 13:00-ig :D
Atommanó Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 Érdekes, én nem vettem észre :lol: Azért a reggelt 3 KVval kellett kezdeni, meg némi melegszendóval, de semmi gáz nem volt :lol: Jah, Antiék persze aludtak 13:00-ig :D lefizettem a recepcióst... :lol: :D
Xray Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 lefizettem a recepcióst... :lol: :lol: :lol: :D :D Hagassatok musicot ottvan alul a aláírásomban csak is inyenceknek! :D
kojakarettenetes Elküldve Szeptember2, 2008 Elküldve Szeptember2, 2008 :lol: :lol: :lol: Hagassatok musicot ottvan alul a aláírásomban csak is inyenceknek! :D Rajta vagyok. :D :D :D
voszi Elküldve Szeptember3, 2008 Elküldve Szeptember3, 2008 sajni nem túl sok képet csináltam, és azok se lettek valami hű de extrák, de azért akad közte pár jó: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...itzWeekend4.zip jó szórakozást! :lol: mint kívülálló el szeretném mondani, hogy nekem ez a mostani blicccc nem volt annyira szimpatikus. nem szeretnék senkit se megbántani, mert tisztában vagyok vele, hogy mekkora meló egy ilyet megszervezni. kevés volt a kocsi és kevés a különlegesség (nem volt mindenkiében LET motor meg 20" colos kerék :lol: :lol: - jót virultunk ezen a beszóláson), meg szerintem a programok is elég lapik voltak. a kocsi sorsolás nagyon jó ötlet volt. remélem jövőre picit jobb lesz. azért gondoltam leírom, mert a kívülállók véleménye is jól jöhet. nem szeretnék anyázós topicot nyitni, meg vitatkozni ezen azokkal, akik kitették a lelküket, hogy legyen ez a rendezvény. de nekünk ez jött le. azt se tudom megmondani hogyan kéne jobban csinálni, szóval a szám nagy, de... de mindenképpen érdemes rajta gondolkodni. abban tudok segíteni, a kivitelezésben sajnos továbbra sem (nincs rá időm).
loree_gsi16v Elküldve Szeptember3, 2008 Elküldve Szeptember3, 2008 Na végre itt vannak a szlalom és burnout videók amik a bliccen készültek :lol: :lol: :lol:
NeedForSpeed Elküldve Szeptember3, 2008 Elküldve Szeptember3, 2008 sajni nem túl sok képet csináltam, és azok se lettek valami hű de extrák, de azért akad közte pár jó: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...itzWeekend4.zip jó szórakozást! :lol: mint kívülálló el szeretném mondani, hogy nekem ez a mostani blicccc nem volt annyira szimpatikus. nem szeretnék senkit se megbántani, mert tisztában vagyok vele, hogy mekkora meló egy ilyet megszervezni. kevés volt a kocsi és kevés a különlegesség (nem volt mindenkiében LET motor meg 20" colos kerék :lol: :lol: - jót virultunk ezen a beszóláson), meg szerintem a programok is elég lapik voltak. a kocsi sorsolás nagyon jó ötlet volt. remélem jövőre picit jobb lesz. azért gondoltam leírom, mert a kívülállók véleménye is jól jöhet. nem szeretnék anyázós topicot nyitni, meg vitatkozni ezen azokkal, akik kitették a lelküket, hogy legyen ez a rendezvény. de nekünk ez jött le. azt se tudom megmondani hogyan kéne jobban csinálni, szóval a szám nagy, de... de mindenképpen érdemes rajta gondolkodni. abban tudok segíteni, a kivitelezésben sajnos továbbra sem (nincs rá időm). ÁÁ! Hency az érdeklődő, Solymi a durci, Voszinak meg elmásztak a megapixelek a fényképezőjéből. Nekem a bicaj MEGAPIXEL képeket elküldhetnéd legalább privibe, emailbe. Köcke!
voszi Elküldve Szeptember3, 2008 Elküldve Szeptember3, 2008 minden fotó létezik 10MP-es változatban is. akinek kell szóljon, nálam van a nóta búkomon, onnan lurdy-ban leveheti.
Guest Sanci Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 :lol: :lol: :lol: Hagassatok musicot.... Jjjóóóóóóó!!! :D :D
rtomi Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 minden fotó létezik 10MP-es változatban is. akinek kell szóljon, nálam van a nóta búkomon, onnan lurdy-ban leveheti. Az jóóó. Viszek adathordozót. Te legalább lefényképezted párszor az autómat. :lol:
voszi Elküldve Szeptember4, 2008 Elküldve Szeptember4, 2008 kb. 4x ennyi kép van, de nem volt kedvem se időm többet összeszedni. a 93-ast javítottam, az a kép rossz volt. :D a zip-ben is kicseréltem. mi elmentünk a kaszi-hoz (az egyik fekete OPC) Letenyére pusztítani, 1/8 mérföldes futamokat futni a 311LE-s 1400Nm-es trakijával a réten, stb.. az volt a blitz fénypontja (nekünk). pár fotót ide tettem abból is okulásképp... :lol: :lol: http://www.adeptnet.hu/images/misc/blitz-i...kaszi-tanya.zip a traki 22mp@52km/h-t futott 1/8-on, és ezt aszfalton, és a domboldalon, méteres sárban, felfelé is megcsinálta :lol: :D úgyhogy anti szedd össze magad!!
Veselko Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Some picture of IV. Hungarian Blitz Weekend 2008 => KLIK <_<
Xray Elküldve Szeptember12, 2008 Elküldve Szeptember12, 2008 Some picture of IV. Hungarian Blitz Weekend 2008 => KLIK <_< Very good pictures, we say thank you for it! :D :huh:
gsi.tamás Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Feltettem a képeket az oldalunkra úgyhogy érdemes felnézni ide is! <_< (minden kép megjelenik nagyban is egy külön ablakban csak katt a galériás kis kép után megjelenő nagyobbra) http://www.tuning-magazin.hu/
Xray Elküldve Szeptember23, 2008 Elküldve Szeptember23, 2008 Feltettem a képeket az oldalunkra úgyhogy érdemes felnézni ide is! :huh: (minden kép megjelenik nagyban is egy külön ablakban csak katt a galériás kis kép után megjelenő nagyobbra) http://www.tuning-magazin.hu/ hát igen nagyon jók a képek jó annak aki tud fényképezni! <_<
manta Elküldve November11, 2008 Elküldve November11, 2008 Na, a Fogyasztóvédelmi Hatóság lezárta az ügyet. Okoztunk egy kis fejfájást a luvnyának. A bélyegzőbe nem kötöttek bele, gondolom kimagyarázták, hogy frissiben szoktak bélyegezni, ha beírás volt. Remélem, azért korrumpálniuk is kellett. Azonban, amire nem számítottam, viszont jót röhögtem rajta - idézet a NFH leveléből: "A hatósági ellenőrzés során elismerték, hogy a kemping biztonsági őreinek valóban nem volt fényképpel ellátott kitűzőjük. A panasz ezen részével kapcsolatban az ügy áttételre kerül a területileg illetékes rendőrkapitányságának." He-he-he-he-he :) Oszt a rendőrség majd szépen kivizsgálja, hogy kik is dirigáltak és milyen alapon ott... aztán ha nincs engedély, akkor jön a bazdmeg :lol: sok sikert kívánok neki, hogy sikerüljön összeszednie pár embert, akik igazolt biztonsági őrök, és alátámasztják, hogy ők voltak a zergebaszó biciklihuszárok :lol:
Guest Sanci Elküldve December6, 2008 Elküldve December6, 2008 Na, a Fogyasztóvédelmi Hatóság lezárta az ügyet. Okoztunk egy kis fejfájást a luvnyának. Akkor tulajdonképp a következő Blitz már nem ott lesz ha jól értelmezem? :lol: A nénire meg ráfér egy kis eligazítás ha már nekünk nem sikerült előtte szerdán... :lol: :) :P
Gelko Elküldve December6, 2008 Elküldve December6, 2008 Nem szeretném ha erről szólna a topic :lol: emlékezzünk a jóra és a szépre :) a topicot lezárom :lol:
lightning Elküldve Augusztus21, 2009 Elküldve Augusztus21, 2009 Sziasztok, tudom kicsit off, de lezárták már a IV.Blitz topicot. Most készültem el a beszámolóval.. :huh: sok-sok kép a http://lightning.fw.hu/blitz4.html oldalon.
Recommended Posts