manta Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hiába minden: a nő az oka mindennek :D Azt meg sose tudhatjuk, hogy kivel, hogyan van megelégedve a párja. A haverok ezt előbb tudják meg általában, mint az érintettek :D Mi otthon is sok gyerek között vagyunk - és sokszor úgy van nálunk party, hogy 3 évestől a 15 évesig is vannak kiskorúak :lol: nem biztos, hogy egészséges (:D), de az tény, hogy az ember egyik szeme mindig rajtuk van, és hát azért a kölyköcskék is meg tudják ám érezni a feelinget, és akkor jön a bepörgés :D Hozzáteszem: szombaton azért én is aludni küldtem a tiniket. :lol: Kori meg jól látja a helyzetet :D csak valahogy a nők nehezebben állnak szóba egymással így... lehet, hogy köze van ennek a sörhöz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hiába minden: a nő az oka mindennek :D Azt meg sose tudhatjuk, hogy kivel, hogyan van megelégedve a párja. A haverok ezt előbb tudják meg általában, mint az érintettek :D Kori meg jól látja a helyzetet :D csak valahogy a nők nehezebben állnak szóba egymással így... lehet, hogy köze van ennek a sörhöz... :lol: Igen ez ígyvan,, remélem majd javul a helyzet :D Bár az énpáromnak nincs ilyen gondja hála isten Ő TÖKÉLETES NŐ számomra,,, legalább ellensúlyozza az én tökéletlenségemet. Ugyan is Xray komp akart lenni de NEM KOMPLETT! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 legalább ellensúlyozza az én tökéletlenségemet. :lol: na, ott a szó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 legalább ellensúlyozza az én tökéletlenségemet. mit, töketlenséget? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 ebben az a lényeg, hogy bevallja, hogy tökéletlen, és elismeri,hoyg ellentétben vele az asszonya viszont tökéletes. (mint a többi nő is - ezért kell a pasiknak nő) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 mit, töketlenséget? :lol: :lol: :lol: :D nemlehet hogy pixelhibás a monitorod??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 ebben az a lényeg, hogy bevallja, hogy tökéletlen, és elismeri,hoyg ellentétben vele az asszonya viszont tökéletes. (mint a többi nő is - ezért kell a pasiknak nő) :lol: Egyetértek, kell is a nő a férfiaknak... :D Még jó hogy nem vagyok tökéletes,,, mert aki aztmondja az már a diliházból kifelé a kerítést rázva kiabálja :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 :lol: :lol: nemlehet hogy pixelhibás a monitorod??? :lol: :D :D Inkább az agyam - szokták mondani :D Nem tehetek róla, én sem vagyok tökéletes, mert nem nő vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Inkább az agyam - szokták mondani :D Nem tehetek róla, én sem vagyok tökéletes, mert nem nő vagyok :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Inkább az agyam - szokták mondani :D Nem tehetek róla, én sem vagyok tökéletes, mert nem nő vagyok :lol: :lol: de szar lehet neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 :lol: de szar lehet neked :lol: De én legalább bárhol tudok sárgát dobni... :D :D Volt egy mondás, miszerint ha egy hónap össze lenne zsugorítva egy napba, akkor a nők kivérzésbe elhalnának, valamint minden nap fizetés lenne :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 De én legalább bárhol tudok sárgát dobni... :D :D És nem dugn@k meg minden nap :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 És nem dugn@k meg minden nap :lol: :lol: :lol: Ez is egyfajta megközelítése a dolgoknak. :D Viszont abban asszem nem különbözik a két nem, hogy mindenkinek van bőven mivel/mit szopnia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Hiába minden: a nő az oka mindennek :D Azt meg sose tudhatjuk, hogy kivel, hogyan van megelégedve a párja. A haverok ezt előbb tudják meg általában, mint az érintettek :D Mi otthon is sok gyerek között vagyunk - és sokszor úgy van nálunk party, hogy 3 évestől a 15 évesig is vannak kiskorúak :D nem biztos, hogy egészséges ( :P ), de az tény, hogy az ember egyik szeme mindig rajtuk van, és hát azért a kölyköcskék is meg tudják ám érezni a feelinget, és akkor jön a bepörgés :D Hozzáteszem: szombaton azért én is aludni küldtem a tiniket. :D Kori meg jól látja a helyzetet :D csak valahogy a nők nehezebben állnak szóba egymással így... lehet, hogy köze van ennek a sörhöz... :lol: Hajni!!! jövőre mi is leülünk egy jó pofa sör mellé és elmélkedünk a ..................mittoménmiről :lol: . én amúgy szóba állok lányokkal is, de világ életemben az volt,hogy a fiúkkal sokkal jobban szót értettem. több a közös téma és szinte bármihez hozzá tudok fűzni valami mondandót.szinte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Vazzeg olvasgatok a fórumon, hogy asszogyja.: Hungarian Blitz Weekend, na ebbe belelesünk! Aztán meg csak nézek, hogy miiivaaan? Meg mirőőlvaaan szó? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyerek a sör hideg, a táj szép van net és félig részeg és mindjárt horgászok! Képek nemsokára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Vazzeg olvasgatok a fórumon, hogy asszogyja.: Hungarian Blitz Weekend, na ebbe belelesünk! Aztán meg csak nézek, hogy miiivaaan? Meg mirőőlvaaan szó? :lol: :lol: Így jár, aki hengerfejre szórja el a lóvét. :D :D Sokkal jobb lett volna Blitzen sörözni, de tudom, hogy ez nem a te döntésed volt. :D :D És azt is tudom, hogy undok és gonosz vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Így jár, aki hengerfejre szórja el a lóvét. :lol: :D Sokkal jobb lett volna Blitzen sörözni, de tudom, hogy ez nem a te döntésed volt. :D :D És azt is tudom, hogy undok és gonosz vagyok. :lol: Nem iszom alkoholt, pedig jobban tenném, mert legalább lenne mire fogni a hülyeséget. És igen undok és gonosz vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus29, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2008 Gyerek a sör hideg, a táj szép van net és félig részeg és mindjárt horgászok! Képek nemsokára! :lol: Sör hideg, sok van még a hűtőben, táj a nappalim, horogra itt nem akadna semmi, hát iszom tovább :lol: Képeket inkább nem rakok fel, mert csúnya világ lesz itt nemsokára :lol: Nem iszom alkoholt Pedig jó is az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Nem iszom alkoholt, pedig jobban tenném, mert legalább lenne mire fogni a hülyeséget. És igen undok és gonosz vagy! :lol: Habos tea? :lol: Csak a látszat kedvéért. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Habos tea? :lol: Csak a látszat kedvéért. :lol: :lol: Jöhet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Vazzeg olvasgatok a fórumon, hogy asszogyja.: Hungarian Blitz Weekend, na ebbe belelesünk! Aztán meg csak nézek, hogy miiivaaan? Meg mirőőlvaaan szó? :lol: :lol: Át kéne nevezni össznépi offtopicra. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 Blitz Hit's Na mondom letöltöm és meghallgatom már miket is "tartalmazott". A letöltés %-osan sikerált is csak nem tudom miért nem szedte le az összeset. Na a lényeg, hogy emlékszek rá -ezek szerint csak nem lehettem olyan totalcaros hogy álmodjam az egészet. :lol: :lol: :lol: Valahogy megmaradt mint Albertnek Melodie Mc... :D Télleg, nem filmezte le véletlenül valaki, hogy mit alkotott a színpadon??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 :lol: :lol: nemlehet hogy pixelhibás a monitorod??? :lol: :D :D Hát elsőre én is töketlent olvastam. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2008 A női témához visszakanyarodva csakhogy a topik nevéhez fűzödjön, ahogy mondani szokták, én olyan embernek nem hiszek aki 4 napig vérzik és nem hal bele :lol: Amúgymeg szerencsére az én asszonykám is feltalálja magáta talikon. Már csüt se én kérdem hogy megyünk e a lurdyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts