Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az Xray disco-t nagyon sajnálom, hogy kimaradt, mert "fiatal korunkban" ezekre a zenékre buliztunk mi is..... :lol: Hát igen,,, elmúlt fiatalságom látom én is a zenébe,,, amikor még a danceflor hódított! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ... amikor még a danceflor hódított! :lol: Mééé, mikóóó ment ki a divatból??? Valamiről lemaradtam? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Mééé, mikóóó ment ki a divatból??? Valamiről lemaradtam? :lol: :lol: Nem ment az ki hála..... csak nemforgatják... SAJNOS de ha lenne pénzem akkor csinálnék egy RETRO Discot... És csak 25 év felett lehetne belépni! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ...csinálnék egy RETRO Discot... És csak 25 év felett lehetne belépni! :lol: :lol: Olyan pisiseket is beengednél? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Mééé, mikóóó ment ki a divatból??? Valamiről lemaradtam? :D :D Te, mizu, vidéki vagy? :D Ki ne fejeld apu BMW-jének az üvegét!!!!! :lol: :lol: :lol: ...csinálnék egy RETRO Discot... Na igen, és no koksz.... akkoriban még az alkohol is elég volt ha hangulatba akart az ember kerülni..... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Képek még: http://picasaweb.google.com/tarmangabor/BlitzWeekend2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Itthon vagyok, én is feltettem az a pár képet amit sikerült készíteni. Nem sok de legalább valami :lol: http://picasaweb.google.com/fefeastra/BlitzWeekendIV Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Szívesen! :lol: Milyen vassal voltál? Ezzel: http://picasaweb.google.com/fefeastra/Blit...272749917786978 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Az enyém is jól érezte magát, amíg nem kezdett el unatkozni :lol: :lol: Hm, én még kismacskát is vittem a bnőmnek, de azzal se foglalta le magát, bár sikere az volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nekünk inkább a gyermek volt akadály az önfeledt autócsodálásban. Szerencsére párom legalább annyira szereti az autókat mint én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nekünk inkább a gyermek volt akadály az önfeledt autócsodálásban. Szerencsére párom legalább annyira szereti az autókat mint én :lol: Kori! Nem veled beszélgettem a bejáratnál, amíg sorban álltunk a jegyért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sok-sok hozzászólás után én is szeretnék írni. Szóval: Nagyon jól éreztem magam, sok ismerőssel találkoztam (még Egomiakkal is), váltottunk pár szót. Jót röhögtünk Sörös Sanyi futásán a CBA parkolóban, és persze láttunk rögtönzött chippendale sót is német módra (vicces volt). :lol: Sem a pénteki, sem a szombati buliból nem hallottam a faházban semmit, viszont minden vonatelrobogásra felriadtam. Nekünk nem volt problémánk az őrbácsival, mindig átengedett a kapun, csak megkért, hogy a teniszpálya előtt kanyarodjunk el, hogy ne lássák a kocsit a recepciónál lévők. Mindent egybevetve jó volt a tali részemről, jövőre már hármasban megyünk, akárhol is kerül megrendezésre. :lol: Te meg főleg kitettél férjuraddal, és leendő fiaddal együtt! Sajnos nem beszélgettünk valami sokat, de mindenképp bepótoljuk még - szerintem. Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Hm, én még kismacskát is vittem a bnőmnek, de azzal se foglalta le magát, bár sikere az volt :lol: Kismacsát borotválni kell nem vinni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Te, mizu, vidéki vagy? :D Ki ne fejeld apu BMW-jének az üvegét!!!!! :lol: :lol: :D Na igen, és no koksz.... akkoriban még az alkohol is elég volt ha hangulatba akart az ember kerülni..... :S Ha jó azene nekem még pia sem kell :D :lol: Józan bolonbd vagyok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ha jó azene nekem még pia sem kell :lol: :lol: Józan bolonbd vagyok :D :lol: Na Na, csak jobb söritallal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Hm, én még kismacskát is vittem a bnőmnek, de azzal se foglalta le magát, bár sikere az volt :lol: Ha vittük volna Zolimacsekot, lett volna játszótárs, de sajnáltuk, és hát kellett itthon a házőrző. :lol: Te meg főleg kitettél férjuraddal, és leendő fiaddal együtt! Sajnos nem beszélgettünk valami sokat, de mindenképp bepótoljuk még - szerintem. Jók legyetek, és vigyázzatok magatokra! Nem volt megerőltető semmi, sőőt, pénteken és szombaton is át akartunk menni a sátorba bulizni, de aztán elmaradt a vihar és a késői sátorállítás miatt. Szombat este a helyi "bárban" benyomtunk egy-egy forrócsokit, meg én egy fél sültkolbászt, aztán mire visszaértünk a faházba sz@rrááztunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Na igen, és no koksz.... akkoriban még az alkohol is elég volt ha hangulatba akart az ember kerülni..... :S Ezht azért pontosítanám azzal, hogy a velem egykorúak, meg én is, nem igazán piáztunk még tizenpárévesen. És anélkül is hangultba jöttünk. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Nem ment az ki hála..... csak nemforgatják... SAJNOS de ha lenne pénzem akkor csinálnék egy RETRO Discot... És csak 25 év felett lehetne belépni! :D :lol: Hékás, és a páromat akkómánemis? :lol: :D Fiatalok vagyunk még, nem tehetünk róla... :D Te, mizu, vidéki vagy? :P Ki ne fejeld apu BMW-jének az üvegét!!!!! :lol: :D :D Te fogtad meg a seggem??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ezht azért pontosítanám azzal, hogy a velem egykorúak, meg én is, nem igazán piáztunk még tizenpárévesen. És anélkül is hangultba jöttünk. :D :D :lol: Jajjjnemkellatereléééés! :lol: :lol: Volt ott azért piálás már 15-16 évesen rendesen! :D :D Tudom, mi mutattuk be osztálykiránduláson, hogy is kell azt keményen :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Kösziiiiiii :lol: Én viszont nem láttam a te produkciódaaaaaaaaaaaaaaaaaaat :lol: Kérünk videóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóót :lol: :D :D Avagy hol a vonal b*szod!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Kori! Nem veled beszélgettem a bejáratnál, amíg sorban álltunk a jegyért? Kojak mellett én vaok. Bocsi de elég sok mindenkivel dumcsiztam, és öregszem :lol: De ha dobsz egy képet szerénységedről bizt beugrik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Kojak mellett én vaok. Bocsi de elég sok mindenkivel dumcsiztam, és öregszem :lol: De ha dobsz egy képet szerénységedről bizt beugrik. Ööööö, nem te voltál, de így elnézve már bánom, hogy nem úgy mentem a BW-re, hogy legalább fórumról "ismerlek". Nagy móka lett volna. Még mindig lábadoznék :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Avagy hol a vonal b*szod!!! Melyik vonal? :lol: Jól nyomtad. :lol: Kár, hogy nem tudtunk menni pénteken, de azért ültünk az autódban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Avagy hol a vonal b*szod!!! Gratula, jól nyomod :lol: Mondjuk az autómat nem adnám kölcsön, de azért jó volt :lol: Egyébként jól láttam, hogy a vízcső durrant el a "menet" végén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Na akkor 90'S Blitz-Wekkend MIx Part Two! Ez nem lett lejátszva sajnos! :lol: Ez is jó. :D Ha eljutunk a Part_Sex-ig kiírjuk CD-re. :lol: Igaz így is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts