Tiv. Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 A linken jobb egérgomb és célmentése másként! :lol: Ha másképp nem megy! ez explolerben ha Firefox akkor nem megnyitás hanem mentés! Ok köszi. Tényleg én voltam a béna. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Mna akor a Blitzen lejátszott 90'S ZENEI BLOKK!!!! egybehúzva ugyanúgy ahogy ott halottátok! Közkívánatra! :lol: Laci! Tényleg jó a mix. Köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Laci! Tényleg jó a mix. Köszi. :lol: vanmég , hamár ott nemtudttátok meghalgatni akkor majd otthon meghalgatjátok :lol: holnap felteszem azokat is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Aztkelett volna csinálni amit dumátunk: besz@rni az ajtó elé telszurkálni fogpiszkálóval és megmondani a górénak hogy márpedíg a süni marad! :lol: :lol: :lol: :D Hát barátom, Te sem mész a szomszédba hüleségért. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 te állat :lol: :lol: :lol: :D Ezmég hagyján Morral dumázunk és kigyütt a szemközti házból valami nyanya ,,,, iylen tenyertalpas görög tipusú szőrös tudod! Úgynéztek ki a mellei mint a zokniba dobott csapágygolyó... és azonygya: Mé hangoskodunk ő pihenne Mor elnézést kért én meg további jó pihenést kívántam oylan cinikus mód! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hát barátom, Te sem mész a szomszédba hüleségért. :lol: :lol: :D kell is vegyek pár db 100-as izzót kezd eluralkodni a hülyeség itthon! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 kell is vegyek pár db 100-as izzót kezd eluralkodni a hülyeség itthon! :lol: :lol: :lol: Vigyázz, nehogy fekete fényű legyen. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greenthunder Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Felraktam néhány képet ( cenzúrázva ) ... :lol: Kellemes böngészést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 ... inkább Sanyika után eredtem (asszem ő volt :D ), Az az igazság, hogy Sanyika még maradt pár percig, mert le kellett hugyoznia az asztalt és a teraszt :lol: Megígértük neki, hogy nem áruljuk el ezt a botlást senkikek :lol: Aki olvas CS fórumot az meg is érdemli :lol: Oda csak átollózták egy másik fórumról, amit itt nem neveznék meg... Mivel ez tarthatatlan állapot a későbbi talikra nézve kicsit komolyabb mennyiségű eszközzel kell készülnöm... :D No problemo... Behringer cuccot tudok intézni - a hangnyomás versenyek hangosításához használjuk. Csak ezen a hétvégén a kollégák Máriapócsra vitték :D Amúgy volt róla szó, hogy lejön az egyik demo gépjármű, csak Niki szombat reggel sz@rul volt, így elnézést kért, és inkább otthon maradt... ez olyan 150dB mínusz volt - csak az autó hangtechnikájának tekintetében :D Racce elvtársék VW-jéről nem is beszélve, az még tudna meglepetéseket okozni -csak hát OFF gépjármű Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Bazz... mekkora mák, hogy a JackDaniel's nem romlik meg... plusz mélyhűtőben 30 perc alatt "fogyaszthatóvá" lehet tenni... :lol: mellesleg itt jegyezném meg, hogy születésnapomra ilyet szeretnék - talán elkezdek sportolni :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Bazz... mekkora mák, hogy a JackDaniel's nem romlik meg... plusz mélyhűtőben 30 perc alatt "fogyaszthatóvá" lehet tenni... :lol: mellesleg itt jegyezném meg, hogy születésnapomra ilyet szeretnék - talán elkezdek sportolni :lol: : http://www.coolbrandedgoods.com/images/products/JD_390.jpg Fogadni merek csak is a sakk szelleme miatt! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 képek Külön ezeket kiemelve, mivel erről még nem láttam: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Ezeket csak magamnak válogattam: :lol: :lol: :lol: pár kép a sedanról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 raktam fel képet a Blitzről, az alábbi linkre kattintva megtekinthetők http://www.carstyling.hu/user_galeria.php?id=4121 még kb. ugyan ennyit fogok feltenni, ha fent lesznek akkor írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 :lol: Pénteken volt,de máris hiányzik az égett gumiszag.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Felraktam néhány képet ( cenzúrázva ) ... :lol: Kellemes böngészést! Húúúú vazzzeeeeeee! Gondolom a cenzor sokat melózhatott, ha sikerült ennyi (viszonylag publikusnak mondható) képet hagynia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a szombati díjkiosztón készült képeket hol lehet megnézni? A fényképező csóka partyponty névjegykártyát osztogatott, de ott eddig a percig nincs semmi a blitz-ről. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a szombati díjkiosztón készült képeket hol lehet megnézni? A fényképező csóka partyponty névjegykártyát osztogatott, de ott eddig a percig nincs semmi a blitz-ről. Köszi! Néztem már én is...de még sehol semmi...türelem tornaterem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Sziasztok! Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a szombati díjkiosztón készült képeket hol lehet megnézni? A fényképező csóka partyponty névjegykártyát osztogatott, de ott eddig a percig nincs semmi a blitz-ről. Köszi! Lőtték már el máshol is hülye f*szok, hogy itt a kártya, aztán csak kerestük a képeket. Nem is egyszer. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 ....képek Külön ezeket kiemelve, mivel erről még nem láttam: :D :D :D.... Kösziiiiii-kösziiiiii :lol: Az a gond, hogy bentről nem látom annyira :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Kösziiiiii-kösziiiiii :lol: Az a gond, hogy bentről nem látom annyira :lol: :lol: Szívesen. Kívülről szép volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 hát,, ha el tudtam felejteni a bal lábam, akkor gyakorlatilag bármit megoldok :lol: Melyik balt? Legközelebb kipróbálhtod a Rekordot úgy,hogy sportkormány van benne. :D Csak szólj,ha elfelejteném. :lol: Sziasztok! Nem tudjátok egészen véletlenül, hogy a szombati díjkiosztón készült képeket hol lehet megnézni? A fényképező csóka partyponty névjegykártyát osztogatott, de ott eddig a percig nincs semmi a blitz-ről. Köszi! A csákó a Veterán Opel Klub hivatalos fotósa volt. Amint meglesznek valahol a képek beteszem ide az elérhetőséget. Nyugalom a hosszú élet ritka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Melyik balt? Legközelebb kipróbálhtod a Rekordot úgy,hogy sportkormány van benne. Csak szólj,ha elfelejteném. :lol: hát a balfelöli balt :lol: rossz vége lesz ennek a 'nem csak mantát vezetek' dolognak... nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi van, ha rákapokk másra is, és mondjuk igényem támad egy szervókormányra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 rossz vége lesz ennek a 'nem csak mantát vezetek' dolognak... nagyon meg vagyok ijedve, hogy mi van, ha rákapokk másra is, és mondjuk igényem támad egy szervókormányra :lol: Mondjuk Lacit ráizgatod a "hogyan applikáljunk omega szervós kormányművet a mantába" témára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
A.G.S. Elküldve Augusztus27, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2008 Melyik balt? Legközelebb kipróbálhtod a Rekordot úgy,hogy sportkormány van benne. :lol: Csak szólj,ha elfelejteném. :lol: A csákó a Veterán Opel Klub hivatalos fotósa volt. Amint meglesznek valahol a képek beteszem ide az elérhetőséget. Nyugalom a hosszú élet ritka. :lol: Oké, Köszi! Várok türelemmel. De azért érdekes, hogy akkor miért osztogatta a kártyát. Ez így egy picit félreérthető volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts