Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 De ez a szám már örökre a tied és Xrayé marad - Vadkert emlékére :D de anniyra, hogy a rádióban ha megszólal, akkor is ti juttok az eszembe :lol: a baj csak az, hogy viszonylag sűrün nyomják - és ez már beteges kezd lenni :lol: Ekkora "traumát" okoztunk Csabival hogy ha meghalod a rádióban egyből mi jutunk eszedbe?? :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ekkora "traumát" okoztunk Csabival hogy ha meghalod a rádióban egyből mi jutunk eszedbe?? :lol: :D :lol: :lol: :D mondjuk, elég emlékezetes nekem is az a buli... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: :lol: mondjuk, elég emlékezetes nekem is az a buli... :D nekem is hidd el , az első nagy közös buli!!! :D Készülök a Kövire kár hogy csak jövöre lessz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ebben nem a traumát kell látni, hanem azt a végtelen szeretetet, amit irányotokban táplálok :lol: Egyébként rájöttem, hogy Mélykék Pistáról csinálták a 'Földön, vizen, levegőben' című műsort :lol: Vadkert: földön Blitz: vizen / földön Verdanapok: levegőben :lol: mekkora császár már ez a aPista gyerek, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 nekem is hidd el , az első nagy közös buli!!! :lol: Készülök a Kövire kár hogy csak jövöre lessz! :lol: Kell egyet csinálni közben is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Kell egyet csinálni közben is :lol: nekem okés mondjátok hol és mikor honom alá verema laptopom és mehet a buli :lol: Vadkert nagyon szimpi hely volt!!!!!! Komolyan a kutyasem zavart mindket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Ebben nem a traumát kell látni, hanem azt a végtelen szeretetet, amit irányotokban táplálok :lol: Egyébként rájöttem, hogy Mélykék Pistáról csinálták a 'Földön, vizen, levegőben' című műsort :D Vadkert: földön Blitz: vizen / földön Verdanapok: levegőben :lol: mekkora császár már ez a aPista gyerek, mi? :D Pista egy egyéniség és rajta kívül még iszonyat sokan a klubon belül.... szal mindenki! :D Ennél jobb leosztás nem is lehetne komolyan mindenkinek megvana helye a kluban,,, asszem én is megtaláltam :D Az autókhoz nemértek annyira de találtam mást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hallottam a rádioban, hogy hétégén a Vadvirág kempingben motorostalálkozó lesz. Hmm. Olyan Danubisus őrjöngős buli, mindenféle hangos fellépőkkel. Mit fog szólni a vezetőség? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hallottam a rádioban, hogy hétégén a Vadvirág kempingben motorostalálkozó lesz. Hmm. Olyan Danubisus őrjöngős buli, mindenféle hangos fellépőkkel. Mit fog szólni a vezetőség? :lol: :lol: Azért kivi leszek, hogy Őket is csendre fogják-e utasítani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azért kivi leszek, hogy Őket is csendre fogják-e utasítani... :lol: Le kéne menni rendet bontani... :lol: :lol: :D bár nem féltem a mocisokat... Mondjuk elképzelem Kodak Gabit, meg Piiistát bőrszerkóban egymás mellett... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Le kéne menni rendet bontani... :lol: :lol: :lol: bár nem féltem a mocisokat... Mondjuk elképzelem Kodak Gabit, meg Piiistát bőrszerkóban egymás mellett... :D :D :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Hallottam a rádioban, hogy hétégén a Vadvirág kempingben motorostalálkozó lesz. Hmm. Olyan Danubisus őrjöngős buli, mindenféle hangos fellépőkkel. Mit fog szólni a vezetőség? :lol: :lol: Ez most komoly? :lol: mert akkor azonnal indul a riadólánc! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Menjünk már le! Csak úgy köszönni a klimaxos luvnyának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Menjünk már le! Csak úgy köszönni a klimaxos luvnyának :lol: És leviszed a 24 szelepes mocit a Laci hátán...mondván mocis tali... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Azért kivi leszek, hogy Őket is csendre fogják-e utasítani... :lol: Mimár előkészítettüka terepet :D :D :D Aki tudott menekült! :D :D Külömben is Leszíhatnak a vadvirágosok elbaxták a buli! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 mondjuk, elég emlékezetes nekem is az a buli... :D Nekem is :lol: Mondjuk elképzelem Kodak Gabit, meg Piiistát bőrszerkóban egymás mellett... :D :D :D Ne álmodozz... nem vagyunk mi a czupák ikrek... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 konkrétan Harley találkozó lesz,mennek a Búza Sándorék de állítólag csak csendesen pókerezgetnek...ezt a zergésbrignás mondta :lol: Kőröshegyi dobozoknak örülök bárhol voltak, asszem lesz egy kis fizetnivalóm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 És leviszed a 24 szelepes mocit a Laci hátán...mondván mocis tali... :lol: :D :D :lol: :lol: az hagyán! Még meglehet, hogy kitépem a 2,4et is sk a helyéről, és azt vonszolom le gyalog magam után, majd ott elfáradván azon üldögélek majd. Kicsit beiszok, még berregek is hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Kőröshegyi dobozoknak örülök bárhol voltak, asszem lesz egy kis fizetnivalóm :lol: na most ez arrafelé is játszik, ahol én vittem az asconát? :lol: csak azért mert úgyse hiszi el senki már, hogy más vezetett helyetted - és egyébként is utánnad mentem, és kilóméter óra sem volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 na most ez arrafelé is játszik, ahol én vittem az asconát? :lol: csak azért mert úgyse hiszi el senki már, hogy más vezetett helyetted - és egyébként is utánnad mentem, és kilóméter óra sem volt :lol: arra nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Konkrétan Kőröshegyen belül vannak ezek, a viadukt alatt átmenő úton, ami Kaposvár felé megy. Szal nem a 7esen. Bár arról a földváriról még én sem hallottam, nemtom az üzemelt-e már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Csak kitekerték egymásnak..... :lol: :lol: De tudod semmi buzulás! :lol: :D :D Úgy-úgy semmi buzulás. Rossz az aki rosszra gondol. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 senki sem csinált videókat a szlalomról stb ?????????? :lol: Nálam van pár, de a szar fényképező miatt csak hang nélkül. Viszont csak rólam. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 Nálam van pár, de a szar fényképező miatt csak hang nélkül. Viszont csak rólam. :lol: :lol: :lol: :D nem a fényképező szar, hanem a lejátszód, nálam jó a hangjuk:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 jah aki esetleg volt olyan hülye mint én h Szemesről Szántódra a pályán ment -át akartam menni a völgyhíd alatt is - és a Kőröshegy tábla utáni trafidobozt nem vette volna észre, várható h kap egy levelet. Egy barátom kiknek ott van nyaralójuk azt mondta h működik....ha ez így van én nagyon csúnyán benéztem....... Csak időszakonként működik a doboz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts