Gelko Elküldve Augusztus25, 2008 Elküldve Augusztus25, 2008 Gelko, Laci éppen most veszi át azt a fényképnyomatos pólót, vigyázz! :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 ...Tényleg a Péntek felűlmúlhatatlan volt ... Mér van a fejemben azóta ez? http://www.youtube.com/watch?v=4oaVTkzliOs
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Mér van a fejemben azóta ez? http://www.youtube.com/watch?v=4oaVTkzliOs :lol: Iszonyat jólnyomtad erre a Denszet..... :lol: Mondjuk táncoltam én is veletek :lol: fojt is rólam a víz... :D Eza music iszonyat fülbemászós amúgy :D
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 senki sem csinált videókat a szlalomról stb ?????????? :lol: Nekem megvan kábé az egész (az érdem mondjuk Tiv. cartársé mert ő kezelte a kamerát) meg asszem az utána jövő gumiégetés is, csak idő hiányában még mindig a kamerán figyel, és nem is várható hogy hétvége előtt lesz belőle valami nézhető.
Xray Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Nekem megvan kábé az egész (az érdem mondjuk Tiv. cartársé mert ő kezelte a kamerát) meg asszem az utána jövő gumiégetés is, csak idő hiányában még mindig a kamerán figyel, és nem is várható hogy hétvége előtt lesz belőle valami nézhető. GRATULA A NYEREMÉNYHEZ!!!! :lol:
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: Iszonyat jólnyomtad erre a Denszet..... :lol: Eza music iszonyat fülbemászós amúgy :lol: Nem kő nyalni :D Eléggé alig bírom techno4everrel kicsapatni a fülemből.
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 de gyorsan rájöttünk h azért megy neked az ascona vezetése mert manta ülés van benne nekem volt megtiszteltetés h 9 év után az én autómban vesztetted el szüzességed :D huvazze :D micsoda egy ribanc vagyok ... elkurvultam ... :lol: :lol: de tényleg! Valami nem stimmelhet velem... az addig oké, hogy szerintem is a manta ülések miatt ment a dolog (és bocs, hogy az összes létező elállítható dolgot elállítottam - és bunó módonmég kísérletet sem tettem arra, hogy nagyjából visszaállítsam) - de van itt még egy dolog... Köztudott, hogy én nem nagyon prögök-forgok, füstölök - hiába áll minden eszköz a rendelkezésemre a mantában (jó, most nem megy, de erre ma egymondat erejéig még visszatérnék), de az első látványos pörgésemet sem mantával csináltam, hanem a Tas kétpedálos (!!!!) kétszázakárhány (!) lóerős omegájával - az esküvőnkön (!). Szerintem ez volt az elkurvulás első szakasza. MrMantától azóta azt hallgatom, hogy az esküvőnk éjszakáján csaltam meg először. Most meg ez a második... :D nem lesz ennek jó vége... Bár azt hiszem, hogy a vég az lesz, amikor a kétpedálos autót is vezetem. Ma már nagyon gondolkodtam rajta... Mert ugye a manta azóta csak áll... és én ma is elsírtam magam, amikor ez a bébi dzsúzzz villamos az orrom előtt elment.... meg tegnap is kétszer... nem az én idegrendszeremnek való a bkv. Pedig időben indultam meg minden... baj lesz ebből... talán még válás is... :lol: Főleg, ha MrMantának ledereng, hogy én a Gelko asconájában... huh... a szüzességem!!! :D
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Figyu mán! :lol: Kicsit off, de most valami kibökte a szemem :D egy: mi az a bunó? kettő: csipkebokor vessző három: össze vissza csapkodom a billentyűt, és értelmetlen szavak jönnek ki négy: de azért le a kalappal a nagyszerű rejtett meglepetések előtt, meg az ótómata moderálás előtt :D a g*ci ből bébi dzsúzzz lett! :lol: ez tök jó :lol:
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 nekem volt megtiszteltetés h 9 év után az én autómban vesztetted el szüzességed :lol: :D :D Te figyu! :lol: remélem a Makett meg nem a tombola corsában! :lol:
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Te figyu! :lol: remélem a Makett meg nem a tombola corsában! :lol: :lol: hosszú volt az út és valamivel el kellett tölteni az időt...de ez persze azután volt miután felvettük Sanyit fehérváron :D :D :D mondtam h vigyázok rá és vigyáztam is :D
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: hosszú volt az út és valamivel el kellett tölteni az időt...de ez persze azután volt miután felvettük Sanyit fehérváron :lol: :D mondtam h vigyázok rá és vigyáztam is :D :lol: helyes :D Makett is ezt mondta :D remélem ő sem nyúlkált :D
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 jah aki esetleg volt olyan hülye mint én h Szemesről Szántódra a pályán ment -át akartam menni a völgyhíd alatt is - és a Kőröshegy tábla utáni trafidobozt nem vette volna észre, várható h kap egy levelet. Egy barátom kiknek ott van nyaralójuk azt mondta h működik....ha ez így van én nagyon csúnyán benéztem.......
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: helyes :lol: Makett is ezt mondta :D remélem ő sem nyúlkált :lol: egyszer bepróbálkozott de mikor látta h remegő térdekkel sírok akkor abbahagyta :D
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 jah aki esetleg volt olyan hülye mint én h Szemesről Szántódra a pályán ment -át akartam menni a völgyhíd alatt is - és a Kőröshegy tábla utáni trafidobozt nem vette volna észre, várható h kap egy levelet. Egy barátom kiknek ott van nyaralójuk azt mondta h működik....ha ez így van én nagyon csúnyán benéztem....... a pályán a völgyhídnál volt doboz? Akkor kb 6an kapunk is sorozatképet
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 a pályán a völgyhídnál volt doboz? Akkor kb 6an kapunk is sorozatképet akkor el kell kérni klubbos képnek :lol:
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 a pályán a völgyhídnál volt doboz? Akkor kb 6an kapunk is sorozatképet de ő most nem a pályáról beszél? :lol: vagy igen?
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 de ő most nem a pályáról beszél? :lol: vagy igen? hát azt írta hogy át akart menni a híd alatt, nem azt hogy ott ment át Csoportos kedvezmény van egyébként? Most jönne asszem a legrosszabbkor
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Trafiinfó Somogy megye augusztus... "Újabb, úgynevezett stabil telepítésű traffipax fogadóhelyet adtak át a 7-es főúton. A Balatonföldváron felállított dobozban nem lesz állandóan sebességmérő. A traffipaxot a kőröshegyi, a szárszói és az új, földvári mérőhelyek között cserélgetik majd a rendőrök."
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 hát azt írta hogy át akart menni a híd alatt, nem azt hogy ott ment át Csoportos kedvezmény van egyébként? Most jönne asszem a legrosszabbkor fellebezzél, plusz 2 honap :lol:
Lanti Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Trafiinfó Somogy megye augusztus... de ebbe a fix nincs benne :lol:
Pehi Csabi Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 Trafiinfó Somogy megye augusztus... "Újabb, úgynevezett stabil telepítésű traffipax fogadóhelyet adtak át a 7-es főúton. A Balatonföldváron felállított dobozban nem lesz állandóan sebességmérő. A traffipaxot a kőröshegyi, a szárszói és az új, földvári mérőhelyek között cserélgetik majd a rendőrök." akkor ezek szerint a pályán nem volt, főleg hogy ez a 7es útra telepítettről vartyog.
Gelko Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 ez nem a pálya és nem is a 70es...völgyhídon át, szántódi lehajtónál le, nagyon fasza kis kanyargós út lefele, majd egyenes és a Kőröshegy tábla mögött kb 5m -re....
manta Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 :lol: csoportos kedvezmény, mi? :lol: klubbos kép, mi? :lol:
Albert Elküldve Augusztus26, 2008 Elküldve Augusztus26, 2008 a pályán a völgyhídnál volt doboz? Akkor kb 6an kapunk is sorozatképet Igen Csabi a pályán a Kőröshegy tábla után a viadukt alatt :lol: Na. Ahol tavalyelőtt fényképeztük az épülő völgyhidat lentről ott utána megyünk észak felé be Kőröshegyre, ott van egy doboz, valamint utána a kereszteződésnél a templomnál is. Ez utóbbi működik csak, a táblánál lévő az nem. Amúgy marha nagy kerülő a pályán menni, a viadukt a balcsitól 5 kilcsire van.
Recommended Posts