Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

IV. Blitz Weekend 2008.08.22.-24

hemi

Recommended Posts

• Hozzászólások 945
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Mi volt szombaton?! :lol:

Meséljetek! Este 10 után, amikor visszaértem a kempingbe tök kihalt volt minden. Le is feküdtem, párszor felébredtem a piros Caravan-ra, ahogy elment a kocsim mögött. Amikor meg egyszer kinéztem, és egy rendőrkocsit láttam nem messze tőlem. Azt hittem, csak a szemem káprázik :lol: :lol:

Megosztás:

szeretném megköszönni a szervezőknek a rendezést !!!

külön jó ötletnek tartottam a közös veterános és opelklubbos talit :lol: szombat esti rossz idő ellenére én, és még jó páran akikkel közösen töltöttük az estét jól éreztük magunkat !

klassz volt tényleg danke !

(péntek estéről nem is beszélnék :lol: :lol: )

Megosztás:

Meséljetek! Este 10 után, amikor visszaértem a kempingbe tök kihalt volt minden. Le is feküdtem, párszor felébredtem a piros Caravan-ra, ahogy elment a kocsim mögött. Amikor meg egyszer kinéztem, és egy rendőrkocsit láttam nem messze tőlem. Azt hittem, csak a szemem káprázik :lol: :D

sokkot kaptááá ! :lol:

te a kocsiban voltál ? mié nem jötté beee?? 145 ös kecóba?

Megosztás:

Most értem haza mert OpelZsoltival a sok pudinggal ellentétben lent maradtunk 5ig. Délelőtt elfújta a szél a felhőket és egy körülre csodálatos idő lett amit a Balcsi partján töltöttünk. Sajna a körforgalomnál a büfés csajt nem sikerült befűznünk, pedig voltunk nála párszor. A találkozó nagyon tetszett, páran csak erre az eseményre készítették egész evben a kocsit (legalábbis Szabi biztos a vilikék D Kadettot).

Pénteki Szántód faja volt, talán a szlalom pálya túl gyorsan le lett bontva ahhoz képest hogy hányan szerettek volna gumit füstölni. Esti bulit nagyon élveztem, sajnáltam én is hogy lelőtték de mi időben kezdtük a párét - nem fél kettőkor kezdtünk bemelegedni.

Szombaton jó szél volt és gyönyörű idő, ritkán van ilyen faja szél a Balcsin napsütéssel. Este jött a kasza de az első széllökésre felébredtem, felkeltem és összecsuktam a sátrat. Ment be minden a vasba így nem ázott el semmim. Este le akartam lécelni de befogadott pár jóember egy faházba így tudtam maradni. Én is szerettem volna bulizni, a sátor azonban nem volt alkalmas rá, ez érthető. A YMCA-nél ott voltam 15 méterre de csatlakozni nem volt kedvem, túlzásnak éreztem.

Nagyon sok mindenkivel tudtam beszélgetni, és szuperül éreztem magam, aki szeretne hasonló élményeket, jöjjön el minél több találkozóra!

Megosztás:

Ja, ott. :lol: 22:30-kor már aludni mentem :lol:

Mondom, hogy nem hallottam sehol semmit, kopogtam volna be mindenhova? Később se hallottam semmi különöset, meg akkor már lusta voltam kimászni. :lol:

hm.. simán be kell kopogni máskor ! vóót bor meg minden okés innike :D kár...

Megosztás:

Meséljetek! Este 10 után, amikor visszaértem a kempingbe tök kihalt volt minden. Le is feküdtem, párszor felébredtem a piros Caravan-ra, ahogy elment a kocsim mögött. Amikor meg egyszer kinéztem, és egy rendőrkocsit láttam nem messze tőlem. Azt hittem, csak a szemem káprázik :lol: :D

Jöttek beszélgetni, vagy megnézni a szép otókat, esetleg valami hűsítőért, jégkrémért. :lol: De nem néztek az órára?

Megosztás:

... talán a szlalom pálya túl gyorsan le lett bontva ahhoz képest hogy hányan szerettek volna gumit füstölni....

Az utolsó 10 percben amikor még lehetett nem volt fent senki...így lekaptuk a pályát...19:20-tól már lehetett hepajkodni...ezek ellenére nem volt tolongás...

kb 15 autó indult a szlalomon, gumifüstön pedig Kojak, Piiista, Dark jelentősebb produkciója, és még 3-4 autó...mielőtt leszedtük a szallagokat 20:00-kor már 10 perce nem ment fel senki...mikor leszedtük a pályát megint mindenkire rájött az ötperc...bezzeg amíg lehetett volna nem volt senki sehol...de hát ez már csak ilyen...

Az biztos, hogy a kategorizálást jövőre máshogy kell kitalálni...bár ahhoz nagyobb számú résztvevő is kéne...

Megosztás:

Az utolsó 10 percben amikor még lehetett nem volt fent senki...így lekaptuk a pályát...19:20-tól már lehetett hepajkodni...ezek ellenére nem volt tolongás...

kb 15 autó indult a szlalomon, gumifüstön pedig Kojak, Piiista, Dark jelentősebb produkciója, és még 3-4 autó...mielőtt leszedtük a szallagokat 20:00-kor már 10 perce nem ment fel senki...mikor leszedtük a pályát megint mindenkire rájött az ötperc...bezzeg amíg lehetett volna nem volt senki sehol...de hát ez már csak ilyen...

Az biztos, hogy a kategorizálást jövőre máshogy kell kitalálni...bár ahhoz nagyobb számú résztvevő is kéne...

Nagyon jól meg volt szervezve a szlalom, baromi jól sikerült. Nagyra értékelem az ügyesen a szlalompályát teljesítők névsorát, Zimának különösen jól megy a történet. A gumifüstös produkciók pedig ugye mindig a fénypont, valóban mindhárom Úr produkciója egyéni, különleges és nagyon szórakoztató volt!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.