Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hát én mondjuk az anális langyulásra gondoltam. :lol: :lol: :lol: Túl sokat TV zel mostanában! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ne aggódj már annyit, csak szimpla féltékenység :D :lol: :lol: máris? mé az ujdonsültet nem mered lehozni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Túl sokat TV zel mostanában! :lol: :lol: :lol: erről jut eszembe szavad ne feledd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 már csak ván déj van hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 ván déj tiket, ván déj tiket, ván déj tiket uuuúúúúúhuuúúúúúhhh :lol: :D Egyébként tényleg volt már olyan eset, amikor be kellett gyűjteni kocsikulsot :lol: Van, aki némi alkohol hatására azt hiszi, hogy énekelni tud; és van aki azt, hogy ő fittipaldi és nikilauda keresztezése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 megintférrebeszélsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 ván déj tiket, ván déj tiket, ván déj tiket uuuúúúúúhuuúúúúúhhh :lol: :D Egyébként tényleg volt már olyan eset, amikor be kellett gyűjteni kocsikulsot :lol: Van, aki némi alkohol hatására azt hiszi, hogy énekelni tud; és van aki azt, hogy ő fittipaldi és nikilauda keresztezése :D 1.) Hajnli-Flowa-Tas Combóról beszélünk, a gyengébbek kedvéért. Esetleg még Redit ebbe a kategóriába sorolnám - bár ő csak 1. Blitzen alkotott :D 2.) bazz, kocsikulcs nélkül nem fogsz tudni énekelni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 :lol: nem vazze :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Csak kreatív... :lol: Lehet hogy most Antival együtt nekem is füves lesz az arcom... :lol: :lol: figyusz alapítsuk meg a füvesek bandáját :D csak mi az arcunkra kenjük! amúgy már kijelöltettem Antinak a leszállópályát a Vadviárgban,ki van világítva meg minden.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Úgy néz ki, családostul tiszteletünket tesszük szombaton mi is! :lol: Remélem nem fog esni, mert a strandolási lehetőség nagy súllyal esett latba a gyerekeknél.... Naaaaaaaaaa...... Nem kellenek a negatív hullámok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hamburger van? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ő izééé a ???????????????????? :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 amúgy már kijelöltettem Antinak a leszállópályát a Vadviárgban,ki van világítva meg minden.... :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Mi (Tomi023,Gepárd, és én) nemsoká indulunk is a balcsihoz... :lol: Mindenkinek szép 7végét,aki jön annak jó talit,napfényes időt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csuli Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Ha minden jól megy, akkor hétvégén lemegyünk. Sajna nem a kadettal, hanem az astrával :lol: ! Na mindegy a részvétel a fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Mér mondják ezek a gyíkarcok hogy szombaton front lesz amikor most van a Blicc? http://metnet.hu/?m=fc2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Jó idő lesz...Beszéltem Szent Antallal... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Jó idő lesz...Beszéltem Szent Antallal... :lol: :D Egoista Fax :lol: a leszállásra koncentrálj...,de idén ne úgy szállj le,mint egy férfivázas parasztkergetőről,mert megint baj lesz :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :lol: Hékás, és akkor én hol fogok aludni??? Nekem a hotel caravan lesz az otthonom! :D A Gabinak meg adjál "gumit", nehogy az V. Blitz-re már a kis "FUTÓGÁZZZ"-zal kelljen jönnie! :lol: :D Na ez viccnek is rossz volt :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Futó Gabira majd vigyázunk mindannyian! :lol: Szal lessz szülői felügyelet így nem kell 8 kor Mese után aludnia jöhet a dizsibe! :lol: Oké apu, és mit fogsz mesélni? :lol: :D máris? mé az ujdonsültet nem mered lehozni? :D Sajnos elég messze van most az országtól, meg aztán előbb szoktatni kéne a bandához, nem egyből a mélyvízbe dobni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Sajnos elég messze van most az országtól, meg aztán előbb szoktatni kéne a bandához, nem egyből a mélyvízbe dobni :lol: hamár téged megpróbált megszokni velünk nem lesz baja :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 hamár téged megpróbált megszokni velünk nem lesz baja :D :D :D áááá... félnék kicsit, hogy ami képet felépítettem magamról áldozatos munkával, egy este lerombolnátok a blitzen :D :lol: Vagy én... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 áááá... félnék kicsit, hogy ami képet felépítettem magamról áldozatos munkával, egy este lerombolnátok a blitzen :D :lol: Vagy én... :lol: :lol: :D egyszer úgyis végetér a kampány időszak.... És szerintem mi csak jót mondanánk rólad ismerve a társaságot :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/3925_56189.jpg Hamburger van? :lol: :lol: :lol: Áááááá, neeeeeeee! A 2. Blitzen a vasárnapi hamburgertől Sexyt is, meg engem is elkapott a cifra fosás. Szóval olyan ne legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts