opel16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Lehet homokos is lesz :lol: ne reménykedj :lol: akkorát nem csalódtam most sem a nőkben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 ne reménykedj :lol: akkorát nem csalódtam most sem a nőkben... :lol: Nem valami nagy akkor a tapasztalatod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Csak kreatív... :D Lehet hogy most Antival együtt nekem is füves lesz az arcom... :lol: :D ŐŐŐ... ez nagyon szerelmi bánat gyanús :lol: ne reménykedj :D akkorát nem csalódtam most sem a nőkben... :lol: nem megmondtam, wazeee... ps. legközelebb egy 5ösnél többet adj neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Nem valami nagy akkor a tapasztalatod! :lol: Vagy a 1X évesek rutintalanok még a Gabi-szív(ek) összetörése terén... Mind1, elhisszük (reméljük), hogy nem a Gabiban van a hiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Vagy a 1X évesek rutintalanok még a Gabi-szív(ek) összetörése terén... Mind1, elhisszük (reméljük), hogy nem a Gabiban van a hiba :lol: Na beszólt a másik nagy nőcsábász.... :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 param-param... Most nem panaszkodom :lol: (hülye ribanc mind1ik...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 (hülye ribanc mind1ik...) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Ne röhögj! Ez komoly! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 J0hnny vazze... én nem akartam, de ha muszáj, akkor muszáj... :lol: neked ingyé végzem a bérgyilkosságot, és a posta bank után szabadon való bankcsőd előidézését :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 wehehehe meglássuk mit hoz ki a pia belőlem! :D :D :D A mediterrán részen jobb ezekkel a dolgokkal nem viccelni. :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Jaja. A pia bármit ki tud hozni az emberből. Paprikáskrumplit, körömpörköltet, lebbencslevest... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Úgy néz ki, családostul tiszteletünket tesszük szombaton mi is! :lol: Remélem nem fog esni, mert a strandolási lehetőség nagy súllyal esett latba a gyerekeknél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Jaja. A pia bármit ki tud hozni az emberből. Paprikáskrumplit, körömpörköltet, lebbencslevest... :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Úgy néz ki, családostul tiszteletünket tesszük szombaton mi is! :lol: Remélem nem fog esni, mert a strandolási lehetőség nagy súllyal esett latba a gyerekeknél.... Mikor és merre mész? Én reggelfelé a régi hetesen. Mehetünk együtt ha jó neked valamikor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Jaja. A pia bármit ki tud hozni az emberből. Paprikáskrumplit, körömpörköltet, lebbencslevest... :lol: Nameg a répát....ha nem ettél akkor is.... :lol: :lol: Gabi ne aggódj, elvileg jön ...PADLÓGÁZZZZ.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 ŐŐŐ... ez nagyon szerelmi bánat gyanús :lol: Ne aggódj már annyit, csak szimpla féltékenység :D :lol: :D Gabi ne aggódj, elvileg jön ...PADLÓGÁZZZZ.... :D :lol: jáááááj :D ha részeg leszek, vigyázzon rám valaki, nehogy hülyeséget csináljak... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Majd valahogy megoldjuk, vigyázunk rád :lol: :lol: :D Ránk meg majd vigyáz István És Lanti :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Majd valahogy megoldjuk, vigyázunk rád :lol: :lol: :lol: Oké, még jó hogy vannak az embernek barátai... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Oké, még jó hogy vannak az embernek barátai... :lol: Jut eszembe, Kornél sem tivornyázik, így neki is ott a helye a csúcsbiztosítók között :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Jut eszembe, Kornél sem tivornyázik, így neki is ott a helye a csúcsbiztosítók között :lol: :lol: :D Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :lol: Nemá hogy ilyen szankciók lesznek :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 jáááááj :lol: ha részeg leszek, vigyázzon rám valaki, nehogy hülyeséget csináljak... :D :D Este a buli előtt begyűjtöm a kocsikulcsokat! :D A Gabinak meg adjál "gumit", nehogy az V. Blitz-re már a kis "FUTÓGÁZZZ"-zal kelljen jönnie! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Nemá hogy ilyen szankciók lesznek :D :lol: :lol: :lol: Dehogynem! És éjjel kettőkor kisorsolják őket :D Gabinak meg ha gumit adtok, vágjatok rá lyukat, hogy a sok sör után ne legyen gond.... amúgy meg úgyis csak elfüstöli.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Dehogynem! És éjjel kettőkor kisorsolják őket :D Gabinak meg ha gumit adtok, vágjatok rá lyukat, hogy a sok sör után ne legyen gond.... amúgy meg úgyis csak elfüstöli.... :lol: :lol: :lol: wehe erről nem volt szó a tombola szabályzatban :D : Futó Gabira majd vigyázunk mindannyian! :D Szal lessz szülői felügyelet így nem kell 8 kor Mese után aludnia jöhet a dizsibe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Jaja. A pia bármit ki tud hozni az emberből. Paprikáskrumplit, körömpörköltet, lebbencslevest... :lol: Hát én mondjuk az anális langyulásra gondoltam. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts