hemi Elküldve Augusztus14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 20h - körül kint leszünk a tombola autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ha Kojak nem jelezné(pedig mondtam neki), szólok, hogy ma hívott telefonon, hogy lehet ő és egy kísérője is csütörtökön érkezne a helyszínre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 ha Kojak nem jelezné(pedig mondtam neki), szólok, hogy ma hívott telefonon, hogy lehet ő és egy kísérője is csütörtökön érkezne a helyszínre. Köszönöm. Most értem fel a műhelyből és most akartam írni. :D :D Nem akarok gyalog szlalomozni. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Nem akarok gyalog szlalomozni. :lol: :lol: :lol: És gyalog hazamenni? :D Idén mire tippelsz, mi törik/szakad? :D (Ne legyen így, juss haza talpon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 A Manta family úgy döntött, hogy mégsem megy le csütörtökön a Blitzre, mert semmi értelme sincs. Inkább megyünk péntek korán ébreszteni, és akkor vesszük fel a munkát. :lol: Megfejtettük: a csütörtöki érkezés ötletéért GsiCsabi a felelős. Minden hülye ötlet tőle jön :lol: Áhh, nem, most komolyan: a korábbi érkezés valójában csak plusz kiadás, de érdemi segítséget nem tudnánk nyújtani a rendezvény lebonyolításában. Csütörtöki érkezés a Blitzre (eminensek és türelmetlenek - pááárííípííípőől! ): 1. 2. GSiCsabi 3. Kori Anita; Babu Babuka. 4. mantababy, sanyib 5. a Gábor a Futó 6. FBalázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 És gyalog hazamenni? :D Idén mire tippelsz, mi törik/szakad? :D (Ne legyen így, juss haza talpon) már minden megvolt a palettán,de úgyis hoz magával 3autót a csomagtartóban :lol: apropó szlalom....ugye lesz veterán kat. ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 apropó szlalom....ugye lesz veterán kat. ? :lol: :lol: igen de te nem oda leszel sorolva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 igen de te nem oda leszel sorolva :lol: tudom,nem elég öreg a verdám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 tudom,nem elég öreg a verdám :lol: ááá dehogy csak a fejed miatt :lol: Robi ! Te miért nem vagy klubtag ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 ááá dehogy csak a fejed miatt :lol: Robi ! Te miért nem vagy klubtag ? :lol: :D :D :D :D remélem te is indulsz :D :D én sem tudom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Megfejtettük: a csütörtöki érkezés ötletéért GsiCsabi a felelős. Minden hülye ötlet tőle jön :D :lol: :D hát, én nem egészen így emléxek... mintha Ti kérdeztétek volna, hogy miért nem megyünk le mi is csütörtökön... :D :lol: De tudjátok mit? akkor maradjatok otthon, mi akkor is lemegyünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Még mindíg túl sokat kell aludni!!!!!pedig csak 7et :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 :lol: :D hát, én nem egészen így emléxek... mintha Ti kérdeztétek volna, hogy miért nem megyünk le mi is csütörtökön... :D :lol: De tudjátok mit? akkor maradjatok otthon, mi akkor is lemegyünk... :lol: :D az is lehet... én nem tudom már... :D nekem csak mondta a férjem, és én megyek a hülyeségei után is, mert állítólag ez a dolgom :D De attól még lehetsz te a hibás,nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 A Manta family úgy döntött, hogy mégsem megy le csütörtökön a Blitzre, mert semmi értelme sincs. Inkább megyünk péntek korán ébreszteni, és akkor vesszük fel a munkát. :lol: Megfejtettük: a csütörtöki érkezés ötletéért GsiCsabi a felelős. Minden hülye ötlet tőle jön :lol: Áhh, nem, most komolyan: a korábbi érkezés valójában csak plusz kiadás, de érdemi segítséget nem tudnánk nyújtani a rendezvény lebonyolításában. Csütörtöki érkezés a Blitzre (eminensek és türelmetlenek - pááárííípííípőől! ): 1. 2. GSiCsabi 3. Kori Anita; Babu Babuka. 4. mantababy, sanyib 5. a Gábor a Futó 6. FBalázs szerintem jó ötlet volt. egy indokkal több arra, hogy az ember szabit vegyen ki és egy napot pihizzen a Balcsin mielőt megérkezik az "őrült"tömeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 :lol: az is lehet... én nem tudom már... :lol: nekem csak mondta a férjem, és én megyek a hülyeségei után is, mert állítólag ez a dolgom :lol: De attól még lehetsz te a hibás,nem? :D rendben, akkor ezt majd tisztázzuk lent... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csütörtöki érkezés a Blitzre (eminensek és türelmetlenek - pááárííípííípőől! ): 1. Gepard. (beugrik a Manta család helyett, ha befér valamelyik corsa-ba) 2. GSiCsabi 3. Kori Anita; Babu Babuka. 4. mantababy, sanyib 5. a Gábor a Futó 6. FBalázs Sajnos nem lesz kész a kocsi a BW-re, ez van. Nekem a Blitz már mumusom, valamiért sosem akar összejönni. De eddig mindig megoldottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Mi is anyum Rekordjával jövünk, mert a többi K.O. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 És gyalog hazamenni? :D Idén mire tippelsz, mi törik/szakad? :lol: (Ne legyen így, juss haza talpon) Hát nem tudom, hogy idén mi törik vagy szakad. Féltengelyt biztos viszek pár darabot. Még a váltótól félek, mert úgy kaptam és most lesz berakva először, nem tudom, hogy milyen állapotban van. :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 már minden megvolt a palettán,de úgyis hoz magával 3autót a csomagtartóban :lol: apropó szlalom....ugye lesz veterán kat. ? :lol: :lol: Ez ma este zárórakor készült a műhelyben. Hétfőn reggel 8-ra megy műszakira, legfeljebb holnap nem alszok. Mondjuk telifény nem lesz rá, csak a javításoknál. sedan2 sedan3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Hazajöttem és észbekaptam hogy pénteken Blicc. Vettem sátrat meg széket. Eddig ok, csak még van pár apróság: 20cm-el magasabban van a kocsi mint kéne, a kipuffot még meg kell hebrákolni és nem mellesleg kellene intéznem műszakit. Hajjajjajjajjjjj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Csütörtöki érkezés a Blitzre (eminensek és türelmetlenek - pááárííípííípőől! ): Döntött a rendezvényszervező ítélőtábla, mivel a rendezők a pénteki napra készülnek még csütörtökön is, nem tudnak lemenni egy nappal előbb ügyet intézni. Az a tisztelet teljes kérésünk, hogy aki csütörtökön lefárad, az a kempingel intézze a csütörtöki és csakis a csütörtöki napot. Mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Csütörtök esti alvást máshogy nem tudtuk megoldani, így lesz a legjobb, nincs kavarás bizonytalankodás. Tehát ha még nem említettem volna, akkor a csütörtök esti dolgot a kempingel kell rendezni, pénteken a klub felé rendezik a számlát a további ott alvás ügyében és kapnak csinos karszalagot, amivel már járhatnak kelhetnek! Jah és mégegyszer elmondom, hogy csütörtöki napot kell csak rendezni magatoknak a kemping recepción, a többi a szokásos formula lesz. Tehát: mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Ha kihagytam a csütörtöki napról valamit bátran kérdezzetek! Ui.: Csak a csütörtöki éjszakát(napot) kell rendezni a kempingel, a többi a rendezők dolga, már ha nem akar az illető újabb jegyet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Döntött a rendezvényszervező ítélőtábla, mivel a rendezők a pénteki napra készülnek még csütörtökön is, nem tudnak lemenni egy nappal előbb ügyet intézni. Az a tisztelet teljes kérésünk, hogy aki csütörtökön lefárad, az a kempingel intézze a csütörtöki és csakis a csütörtöki napot. Mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Csütörtök esti alvást máshogy nem tudtuk megoldani, így lesz a legjobb, nincs kavarás bizonytalankodás. Tehát ha még nem említettem volna, akkor a csütörtök esti dolgot a kempingel kell rendezni, pénteken a klub felé rendezik a számlát a további ott alvás ügyében és kapnak csinos karszalagot, amivel már járhatnak kelhetnek! Jah és mégegyszer elmondom, hogy csütörtöki napot kell csak rendezni magatoknak a kemping recepción, a többi a szokásos formula lesz. Tehát: mivel csak a csütörtöki éjjelt kell a kempingnek külön rendezni, ezért a pénteket szádra ne vedd. Szombatról egy szót se szóljál, illetve a vasárnap se hagyja el a te szádat. Ha kihagytam a csütörtöki napról valamit bátran kérdezzetek! Ui.: Csak a csütörtöki éjszakát(napot) kell rendezni a kempingel, a többi a rendezők dolga, már ha nem akar az illető újabb jegyet venni. :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki úgy gondolja, hogy leugrana már csütörtökön...akkor mi a teendő szállás terén??? :lol: :lol: Esetleg lejönne más is??? :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Hát Kornél! Te sem láttad akkor a Gyalog Galopp-ot kevésszer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Mááá nem kell sokat aludni...és még a végén jó idő is lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts