Kiwi Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 kösszi szépen az infot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 "2008.08.22.-én a pénteki nap nem vásárolható napijegy. Így a kempingbe nem lehet bejönni, csak a szállással rendelkezőknek" Ez azt jelenti, hogy ha csak sátrazni szándékozok, akkor nem mehetek péntekre, csak szombaton? Vagy én értelmeztem valamit rosszul? Vagy ez csak a nem klubtagokra érvényes? Én Péntektől szeretnék menni vasárnapig, de sátorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 ha sátrazol akkor van szállásod. :lol: Vagyis nem kell napijegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 "2008.08.22.-én a pénteki nap nem vásárolható napijegy. Így a kempingbe nem lehet bejönni, csak a szállással rendelkezőknek" Ez azt jelenti, hogy ha csak sátrazni szándékozok, akkor nem mehetek péntekre, csak szombaton? Vagy én értelmeztem valamit rosszul? Vagy ez csak a nem klubtagokra érvényes? Én Péntektől szeretnék menni vasárnapig, de sátorban. Pénteken odajössz : helló, 3 napra jöttem, klubtag vagyok, sátorozni szeretnék. Neked miért kellne külön napijegyet venned ? :lol: Napijegy azoknak 1 lehetőség, aki szombaton szeretnének körbenézni kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Oké, értettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Carstylingosok figyelem! Aki jön a IV BLITZ Weekendre az kérem a Carstyling eseménynaptárában is jelezze! Köszi! Balesetmentes közlekedést kívánunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Sziasztok! Tehát ha péntek este néznék be ökörködni az ismerősökkel (aztán hazapályáznék a szállásra), akkor az nem megoldható? válaszotok előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Sziasztok! Tehát ha péntek este néznék be ökörködni az ismerősökkel (aztán hazapályáznék a szállásra), akkor az nem megoldható? válaszotok előre is köszönöm Semmi akadálya, de pénteken mint ahogy mindenhol szerepel, nincsen napijegy, viszont sátras jeggyel, ami a belépőt is magába foglalja, szombat "műsorzárásig" maradhatsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 A szerbeknél, és a horvátoknál nagyon finom a Pelinkovac (Fehér ürömből készített savanyúlikőr 28-35 százalékos alkoholtartalommal. Íze a Jagermeisterre emlékeztet.) Amúgy mindenkinek (főleg Futó mesternek) ajánlom figyelmébe Meli oldalán a 11460-as hozzászólás elolvasását, és a user nevére történő rápillantást. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Amúgy mindenkinek (főleg Futó mesternek) ajánlom figyelmébe Meli oldalán a 11460-as hozzászólás elolvasását, és a user nevére történő rápillantást. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 mindjárt el is adom a lámpáimat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/59..._1217159664.jpg :lol: Tudod, ebben a képben leginkább a háttérben látható budi fogott meg, nem is a nő, akinek nincs is teste... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Amúgy mindenkinek (főleg Futó mesternek) ajánlom figyelmébe Meli oldalán a 11460-as hozzászólás elolvasását, és a user nevére történő rápillantást. :lol: :lol: Hát kösz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A kérdés a következő....A faház regisztrációs email-ben az van hogy 15órakkor lehet elfoglalni a szálást......Ez azt jellenti hogy akkkor lehet bemmeni a kempingbe?Azért kérdezem mert rengetegen szervezkednek péntek reggel 9es indulást konvojban,és nem lenne jó ha meglepetés érné őket vagy a szervezőket mikor ötvenen megérkeznek 12órára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 A kérdés a következő....A faház regisztrációs email-ben az van hogy 15órakkor lehet elfoglalni a szálást......Ez azt jellenti hogy akkkor lehet bemmeni a kempingbe?Azért kérdezem mert rengetegen szervezkednek péntek reggel 9es indulást konvojban,és nem lenne jó ha meglepetés érné őket vagy a szervezőket mikor ötvenen megérkeznek 12órára :lol: Be lehet menni a kempingbe, de a faházakat takarítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Be lehet menni a kempingbe, de a faházakat takarítják. De jó hogy szólsz, pedig én vittem volna porszívót is :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 De jó hogy szólsz, pedig én vittem volna porszívót is :lol: :lol: :lol: Nincs olyan képed amit linkelni tudnál és éppen ezen takarítási tevékenység közben látszol? Esetleg lenge öltözetben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Nincs olyan képed amit linkelni tudnál és éppen ezen takarítási tevékenység közben látszol? Esetleg lenge öltözetben? :lol: Direkt nem nagyobb...mert még meglátod amit nem kéne... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Direkt nem nagyobb...mert még meglátod amit nem kéne... :lol: :lol: :lol: http://www.pixter.hu/video_files/thumbnail...5_2_140x104.jpg Meg hogy Sonique is megnézhesse! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Nincs olyan képed amit linkelni tudnál és éppen ezen takarítási tevékenység közben látszol? Esetleg lenge öltözetben? :lol: Melyikbe szeretnél látni a leopárd mintásba, vagy a latex feketébe golyóval a számban :lol: :lol: :lol: Esetleg van olyan cumóm mint a Némának a Ponyvaregénybe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Esetleg van olyan cumóm mint a Némának a Ponyvaregénybe :lol: Az geciijóóóóóó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Az geciijóóóóóó :lol: :lol: Az is a kocsiba volt mikor találkoztunk, soha nem lehet tudni mikor jöhet jól. Sőt a Blitzen abban fogok szalalgálni nem gyengén ittas állapotban este, de lehet egész nap :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Jön le valaki már csütörtök este? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Jön le valaki már csütörtök este? :lol: Balázskával a tervek szerint már csüt délután leérünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Balázskával a tervek szerint már csüt délután leérünk :lol: ok, akkor egyeztessünk majd :lol: majd hívjuk Balázskát (feltéve, ha addig nem változik megint a száma :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts