tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Asszem idén ha törik ha szakad én is elmegyek a találkozóra :P El is kell! Az elsőn nem voltam, a második ideje alatt az exbankommal küzdöttem, a harmadikon az ex és új csajokkal, a negyediken nem tudom mi lesz de idén a főnökömmel nem lesz baj :D ott a helyem :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Az idei blitznek is lesz matrinyája? Mert a tavalyi kicsit idejét múlta az autóimon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 És úgy ott leszünk végig, h csak na! Ez is jó hír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 Biztos lesz matrica, de még hideg van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Reánk is biztosan számíthattok. Végülis hol máshol ünnepelhetnénk szebben az eljegyzésünk évfordulóját, meg a szülinapomat. Egykét mantást megint viszünk magunkkal, és convoy-ban közelítjük meg a campinget :D remélem jó idő lesz. A blitz miatt maradunk szeptemberig az országban. Remélem a hengerfejdobó versenyben újra eredményes leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Idén remélem eljutok, mert az előző 2 az uv időszakok miatt nem jött össze. Plusz hozok 4 nőt mindenféle korosztályból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hozok 4 nőt mindenféle korosztályból. :D Ez egyrészt nem volt taktikus mert ha simán csak hozod akkor is nagy király vagy, másrészt ha meg nem akkor meg VÉGED Jóvanna nem offolok persze hogy megyek én is talizni, jól jött az idöpontcsúsztatás és a helyszinváltás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Idén remélem eljutok, mert az előző 2 az uv időszakok miatt nem jött össze. Plusz hozok 4 nőt mindenféle korosztályból. :D Remélem a 18-30 közötti korosztályba azért befér mind! +/-1-2 év még elmegy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Az idei blitznek is lesz matrinyája? Mert a tavalyi kicsit idejét múlta az autóimon. csinálunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 csinálunk :D Csak hajrá! Én is igényt tartok majd egyre, a tavalyit pár hete szedtük le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Remélem a 18-30 közötti korosztályba azért befér mind! +/-1-2 év még elmegy :D :D Hát nem teljesen. Van kiskorú is köztük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hát nem teljesen. Van kiskorú is köztük. :D Az ezután elkövetendő meggondolatlan hozzászólásokat kéretik mellőzni irányomban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Az ezután elkövetendő meggondolatlan hozzászólásokat kéretik mellőzni irányomban :D tudjuk, hogy nem zsánereid :D egészen más területek felé kacsingatsz, ha jól hallottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Az ezután elkövetendő meggondolatlan hozzászólásokat kéretik mellőzni irányomban :D Akkor ez itt a mély halgatás helye! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 egészen más területek felé kacsingatsz, ha jól hallottam :D Azért annyira nem más, maradok a lányoknál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Akkor ez itt a mély halgatás helye! :D Te csak inkább igyál tovább! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Te ezt most honnan láttad? De komolyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Te ezt most honnan láttad? De komolyan! Nem volt nehéz kitalálni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem volt nehéz kitalálni :lol: :D :D .... hogy mikor nem iszik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Héhé! Jól van, értettem, felfogtam. :D De nem vagyok alkesz! A napi söröm meg fórumozás közben üdítőleg hat. És mostmár kanyarodjunk vissza a Blitzhez. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Héhé! Jól van, értettem, felfogtam. :D De nem vagyok alkesz! A napi söröm meg fórumozás közben üdítőleg hat. És mostmár kanyarodjunk vissza a Blitzhez. :D :D Az az 1 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? :D :D BW4-en igyál nyugodtam többet :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ennyire fussa. :D (Amúgy ez itt mellettem már a második. :D) BW4 pedig még megfontolás tárgyát képezi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ennyire fussa. :D (Amúgy ez itt mellettem már a második. :D) BW4 pedig még megfontolás tárgyát képezi. Ne is mondd, nagyszüleid aranylakodalma ugye ? :D :D Fontolkodjál csak ha megint le akarsz maradni egy nagy bulájról, ha Svadkerten nem leszel ott :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Semmi kifogás. (az sem az csak egy kicsit, de mégsem. :D) Egyszerűen csak fontolkodom, tehát vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 BW4 pedig még megfontolás tárgyát képezi. Fel is koncollak,ha oda nem jösz.Vadkert miatt is örök a harag! :D Ki a tökömmel fogok nekiülni megint egy hütőtáskányi sörnek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts