hemi Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 2008.08.22.-24. között tartjuk meg a IV. Blitz Weekendet. Számos visszajelzés alapján visszatérünk a gyökerekhez, a Balatonhoz. Az új (régi) helyszín a Balatonszemes, Vadvirág kemping! A helyszín tökéletesen megfelelő, hiszen jól ismerjük már itt került megrendezésre az eslő két Blitz Weekend. Programok, árak, további részletek itt a fórumban, vagy a Blitz Weekend hivatalos oldalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 :) Ott engem szeretnek :) Valahogy minden évben sikerül ott eltölteni pár napot, és eddig egész jól bírták a hülyeségeinket. Sajnos tapasztalat, hogy az évek során nem díjazták a (20km/h) sebességtúllépést, illetve a STOP tábla rendszeres figyelmen kívűl hagyását, a vizes füvön pörgést, a 11óra utáni privát bulizást, gumifüstölést... Jah, amúgy szezonban van 2 disco a táborban, viszont 3kor szeretnek bezárni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 :) Ott engem szeretnek :) Azt nem tudjuk, hogy te melyik részen voltál. Az idén a kreszparkban lesznek a szombati rendezvények. A többi, a tábor egy "félreeső zugában" lesz, ahol kevés embernek fogunk aggatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 :D Ott engem szeretnek :lol: Nyugi, csak a kabrió van körözés alatt :lol: :lol: :D (szóval nem neked, hanem a bérlőjének van mit aggódnia :) :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 az már régen volt... azóta (évente 1x) sikerült hozni a formánkat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ezt is megéltük! Az osztrákok másolnak minket:) Találkozó név változás: 10. Int. Opeltreffen des OPEL CLUB Süd ( Burgenland (vom 9. Juni 2007) Idén: Web: Opel-Club-Sued Még az első BW elött voltam náluk egy rendezvényen. Akkor ígérték eljönnek találkozónkra:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Hát most is ígérték, hogy jönnek, mert a tavalyi talin mi voltunk a legnagyobb külföldi klub az ő talijukon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2008 Reméljük a legjobbakat:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Helyszínváltozás! A Zánkai helyszín helyett újra Balatonszemes, Vadvirág kemping! Mi ennek inkább örülünk, mert a régi bevált helyszínről van szó. Az időpont is módosult picit: 2008.08.22-25.-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Helyszínváltozás! A Zánkai helyszín helyett újra Balatonszemes, Vadvirág kemping! Mi ennek inkább örülünk, mert a régi bevált helyszínről van szó. Az időpont is módosult picit: 2008.08.22-25.-ig. Mi történt Zánkával? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 múltja miatt kiiktatták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csak a szokásos:) Elsőre minden oké, majd jön egy Gólya tábor és mi nem kellünk, csak később. (A III BW előtt is így buktunk egy kempinget) Szemesen meg tudják jól járnak velünk. Úgy gondolom jó móka lesz az ott is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Csak a szokásos:) Elsőre minden oké, majd jön egy Gólya tábor és mi nem kellünk, csak később. (A III BW előtt is így buktunk egy kempinget) Szemesen meg tudják jól járnak velünk. Úgy gondolom jó móka lesz az ott is:) Hát akkor kapják be Zánkán,ha nem kell nekik a pénz! :) Tökéletes lesz szemesen is,csak elférjünk majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 én már voltam úgy skoda-talin, hogy mellettünk gólyatábor volt. majdnem verekedés lett belőle..... szóval jobb is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mondjuk a péntek-szombat-vasárnap oké de szerintem sokan húznak vasárnap majd el. Én tuti hétfőn is leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Helyszínváltozás! A Zánkai helyszín helyett újra Balatonszemes, Vadvirág kemping! Mi ennek inkább örülünk, mert a régi bevált helyszínről van szó. Az időpont is módosult picit: 2008.08.22-25.-ig. KIRÁLYSÁG!!! :D És úgy ott leszünk végig, h csak na! Nem ám beszervezett koncert bele a közepébe, neem-neeem!!! Háháhá!!! És támadunk a Jäger ellen!!! És kell még igazi jägeres pohár! És Redi komát is várja ott hajnal 7 körül egy macska... :P :) :D Talán annak a réginek az unokája... :D OTT A HELYÜNK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 :) cool :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 az már régen volt... azóta (évente 1x) sikerült hozni a formánkat :D Lehet tudni, hogy mi a pontos cím? Nem lenne rossz ki nézni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az osztrák talira gondoltam... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Az osztrák talira gondoltam... :) :D Ugyan ez itt off, de itt találsz infót. Amúgymeg: Freizeitzentrum 4 8380 A - Jennersdorf Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2008 Mondjuk a péntek-szombat-vasárnap oké de szerintem sokan húznak vasárnap majd el. Én tuti hétfőn is leszek. Mi is így gondoljuk. De a sátrat úgy is csak hétfőn tudjuk elvinni:). Illetve a rendezők vasárnap este fognak jót bulizni:). Lehet jobb is lesz így, mint a csütről péntekre este:))) Utána pedig...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bebida Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 KIRÁLYSÁG!!! :D És úgy ott leszünk végig, h csak na! Nem ám beszervezett koncert bele a közepébe, neem-neeem!!! Háháhá!!! És támadunk a Jäger ellen!!! És kell még igazi jägeres pohár! És Redi komát is várja ott hajnal 7 körül egy macska... ;) :) :D Talán annak a réginek az unokája... :D OTT A HELYÜNK!!! A közepébe szervezett koncerttel csak én jártam jól anno! :D A Jager-be meg idén mi is csatlakozunk, nekem is kell pohár! ;) Király helyszín! Szeretjük Szemest! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Szemesnek áll a világ :D Mi csak a szemteleneket nem szeretjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Várunk videókat! Amennyiben készítettél videót bármelyik BW-ről és szívesen megosztanád velünk, írj nekünk! E-mail címünk: info@opelklub.hu ide várjuk leveleiteket. Üdv, Admin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guriga Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Asszem idén ha törik ha szakad én is elmegyek a találkozóra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts