mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 errefelé senki nem szokott semmit :) valami taller?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/16...1623_1204396151. jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 jövőhónap 7-8 Tokaj Kadettos tali, de sztem a villám a lényeg csak :blush: nagyon rajta vagyok hogy eljussak, szégyen lenne hanem sikerülne, 15kmre lakom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vizsgyi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 kár hogy a világ végén van és k*rv* hideg :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Akit esetleg érdekel megtalál néhány infót a Kadett Klub honlapján a találkozók topicban. :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március8, 2009 Megoszt Elküldve Március8, 2009 megvolt a tali, voltunk egy páran, a kiszemelt helyhez mérve pont elegen. kicsit szegényes és kusza volt a géppark :huh: de jókat beszélgettünk, és tervezgettünk a jobb időkre pár talit. remélem minnél több összejön ezekből. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 készültek képek is majd nemsokára linkelik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 A hétvégi kis találkozó általam készített fotói. És nem az én fotóim. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 A hétvégi kis találkozó általam készített fotói. És nem az én fotóim. :) És melyikben csodálhatjuk becses személyed? Karikázd be pirossal, vagy ha nagyon ilyesztő akkor csak kockázd ki az arcot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Üdv cartárs urak és hölgyek! Mivel megfogtam az év első potykáját (ami egy gyönyörű szép 4 és fél kilós tükrös) így a Május 1.-én délelőtt általam szervezni kívánt "reload" II. Berettyóújfalui Opelos klubok találkozójára máris beajánlom egy jó bográcsozásra!!! ;) Hely: szokásosan a Berettyóújfalut és a Berettyószentmártont összekötő hídnál található füves parton el leszünk mint tavaly (ahol ráadásul elkezdtem a klubos pályafutásomat). Mindenkit nagy szeretettel várok/várunk! ;) A sapkámat meg nem fikázni a "konkurencia" miatt!!! -pecázni pont megfelel ha valamiért mérgemben megtaposom Evőeszközöket mindenki hozzon magával, fűszert és egyéb belevalókat aki tud hozni azt szivesen fogadjuk (mármint alapanyagokat úgyhogy nem félreérteni!) :P Tudom nektek nem kicsi a táv de örülnék ha néhányan azért eljönnétek... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 gratula a halhoz!!!! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 dobjál eg ylinket, ahol meg lehet kacsintani hun is van egy bratyófalva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Azt nem tudok de Debrecentől kb 35 km-re van a 47-es főúton Szeged irányában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 dobjál eg ylinket, ahol meg lehet kacsintani hun is van egy bratyófalva ;) Google Térkép és Útvonaltervező Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 grat szép hal. sajna van program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Azt nem tudok de Debrecentől kb 35 km-re van a 47-es főúton Szeged irányában. ;) akkor ha mek majd Nitámhoz, akkor beugrok hozzátok is, útba esik, és már félúton lennék szegedre ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 meg is kérdezném, hogy kinek mit mond az hogy Monoki tó ez egy elég nagy hely, ahol meg lehet állni kocsival, lehet horgászgatni, sátorozni, bográcsozni. gyorsulni, ügyességi versenyre nem jó, de zenélni szépségversenyre, ilyesmikre nagyon jó. de akinek gyorsulni van kedve, egy 10perces utat kell megtenni, és szerencsen az állomáson lehet nyomni pár illegálisat is ;) én itt szeretnék vmit összehozni, csak aza kérdés, hogy lenne e kinek?? nos véleményeket várok erről a dologról, időpontra stb stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ha jó az időpont és a csillagok állása ;) akkor menek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ha jó az időpont és a csillagok állása ;) akkor menek. az időpont tőletek függ azért vetettem fel itt a témát, hogy addig el tudjon mindneki gondolkozni, én nyárra gondoltam, juni juli közepe esetleg de akár aug is lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 eddig jó. ;) de nálam erősen függ munkától és a gyerektől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 mindenféleképpen hétvégi napra gondolok. nekem ugyan semmi meló, meg gyerek se.... de pénz oldalon ez vissza is üt, bá monokra ha kell kibicajozok ;) na az a lényeg, hogy nyár, és hétvégi nap, (keményebbeknek napok ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 berettyóujfalu: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28112a5e3...&aid=150690 monok: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=28112a5e3...&aid=150690 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 már lesasoltam merre mi. nekem ha meló van akkor azt csinálni kell. hétvége az jó. közel is van. legrosszabb esetben vagy 2 órára kiugrom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 már lesasoltam merre mi. nekem ha meló van akkor azt csinálni kell. hétvége az jó. közel is van. legrosszabb esetben vagy 2 órára kiugrom. jah ennyi am a többieknek raktam ki, hogy ők is nézelődjenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts