hening Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nagyon jó ötlet! Csak még nem jelentkezett rá senki.:D Igaz ma du tettem fel a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 hétvégéig van 1kicsi idő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Csak még nem jelentkezett rá senki.:D Igaz ma du tettem fel a kérdést. "A remény hal meg utoljára, magányosan kínok között!" idézet nem tom honnan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frisco Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Látom nagy a gondolkodás! :D Gondolkodás?? :D Tergermély sajnálattal tájékoztatom a Cartársakat, hogy nem tudok megjelenni a talin családi kötelezettségekből adódóan. Talán majd legközelebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Tergermély sajnálattal tájékoztatom a Cartársakat, hogy nem tudok megjelenni a talin családi kötelezettségekből adódóan. Talán majd legközelebb! :D Sajnálattal hallom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kiváncsi leszek :D hányan jövünk össze! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kiváncsi leszek :D hányan jövünk össze! :D :D Ketten.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
phishR Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nem túl nagy a tolongás tali ügyben urak, pedig mindjárt itt a hétvége. 29. szombat 14-15 óra 1. hening (talán jóa9 2. zsolesz1 3.frisco ( ha zsolesz elfogad mitfahrernek ) . . Az újonan regelteket is szivesen várjuk. (joces, phishR stb) HI, Lakatosnál van az autóm, gyalog vagy Toyota Hiace-szel is részt lehet venni? :D Ha igen, akkor nekem jó a szombat du. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Legfeljebb megint szíjjunk egy feketét a mekibe .:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Legfeljebb megint szíjjunk egy feketét a mekibe .:D Lehet keresni kéne vmi jobb helyet, mert vmi egetverően sz@r volt az a kávé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Lehet keresni kéne vmi jobb helyet, mert vmi egetverően sz@r volt az a kávé. :D :D Pedig még jövök neked egy ilyen kávéval...Sajna nem tudok menni,szombaton még dolgozom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Lehet keresni kéne vmi jobb helyet, mert vmi egetverően sz@r volt az a kávé. :D Csak simán keserü volt :D Úgy tünik kb 1/2 4 körül érek oda,1-ig robot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 :D Pedig még jövök neked egy ilyen kávéval...Sajna nem tudok menni,szombaton még dolgozom. :D Pedig kéne már talizni, mert lassan itt az olajcsere ideje. Kb egy-másfél hónap, és kéne olaj+adalék. De ezt még megdumáljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Csak simán keserü volt :D Úgy tünik kb 1/2 4 körül érek oda,1-ig robot. Akkor legyen 1/2 4, a szokott helyen. Viszek tolómérőt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 no akkor hol is lesz ez és mikor?? én mennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kocsimosóval szemközti parkolóban :D MC donaldsal szemben a kórház parkoló,Du 1/2 4 én meg viszek papirt+tollat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 De győr vagy hol?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Aha,Győr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Akkor én is megyek egy omegával. Legalább meghallgatjátok mi a baja.. Subarus a kicsike... Tel: 06202048959 Hányan is leszünk?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 min.3-an tel: 06204245835 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 min.3-an tel: 06204245835 Úgy néz ki, hogy még talán jön Fater, meg B.I.G. is a kadettklubból.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 A tegnapi tali egész jól sikerült. :D Megismerhettünk egy "új embert" is PhishR személyében, megvizslathattuk Zsolesz "pogácsáit". Jelen volt még Kavics, Czaki, Fater és B.I.G. a kadettklubból, volt még egy srác, de neki most nem ugrik be a neve (ha esetleg olvassa, írja ide :D ), és jómgam. Du fél 4-től jókat dumáltunk, sztoriztunk, röhögtünk egészen kb fél 8-ig. Remélem lesz még sok hasonló öszejövetelünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Qurva jó sztorikat mondtak, fájt a pofám a röhögástől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 hellos.esetleg ha lenne még ijen tali a közeljövöben mi is elmennénk 3an(én elsösorban,meg hetero lakotársam,akivel közös a kocsi,meg a 3 ajtós e-kadét karaván 1.3S-emmi :D )nekünk a hétvégék(ha nem vagyunk pocsolyarészegek)meg hétköznap az esti órák lennének jók(munka miatt).ujjoncok vagyunk kadettban és jo lenne néhány tipustársat megismerni akiknek van tapasztalatuk a kadettokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 hellos.esetleg ha lenne még ijen tali a közeljövöben mi is elmennénk 3an(én elsösorban,meg hetero lakotársam,akivel közös a kocsi,meg a 3 ajtós e-kadét karaván 1.3S-emmi :D )nekünk a hétvégék(ha nem vagyunk pocsolyarészegek)meg hétköznap az esti órák lennének jók(munka miatt).ujjoncok vagyunk kadettban és jo lenne néhány tipustársat megismerni akiknek van tapasztalatuk a kadettokkal. Péntek esténként szokott lenni a Nádor kúton, 8 órától egy kis összeröfi. Ha gondolod, szivesen látnak mindenkit. Én csak amolyan odapofátlankodó vagyok, mert ők kadettesek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts