zozor Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Megyek. Nna széép, amikor meg én megyek, akkor meg ki se dugod a kép...orrod... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Én már itt vagyok :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Nna széép, amikor meg én megyek, akkor meg ki se dugod a kép...orrod... :D :) Mondtam csörögjél rám, de csak éjjel tudsz hívni. :P Én már itt vagyok :) :D Mingyá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 -- Sziasztok!! Ti nem szoktatok szervezni össze jöveteleket? Mini Talikat? Vagy havi egy alkalmas kirándulásokat?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 -- Sziasztok!! Ti nem szoktatok szervezni össze jöveteleket? Mini Talikat? Vagy havi egy alkalmas kirándulásokat?? Elméletileg minden pénteken van a Pezo-ban Győrben talákozó este 8-kor. De ha nincs meg a minimum 2 fő, akkor rendszerint (mostanában gyakran) elmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Elméletileg minden pénteken van a Pezo-ban Győrben talákozó este 8-kor. De ha nincs meg a minimum 2 fő, akkor rendszerint (mostanában gyakran) elmarad. Akkor felétek is lagymatag még a társaság. biztos még pihengetnek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Akkor felétek is lagymatag még a társaság. biztos még pihengetnek. :lol: Volt hogy 5-6-is összejöttünk, csak ugye sokan műszakban dolgoznak, vagy fáradtak, vagy lusták. Nyáron aktívabbak az emberkék. Ilyenkor a Pezo után kimegyünk a kórház parkolójába csevegni, Fater rögtönzött kézifékes fordulóit nézni, meg a csajokat bámulni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Volt hogy 5-6-is összejöttünk, csak ugye sokan műszakban dolgoznak, vagy fáradtak, vagy lusták. Nyáron aktívabbak az emberkék. Ilyenkor a Pezo után kimegyünk a kórház parkolójába csevegni, Fater rögtönzött kézifékes fordulóit nézni, meg a csajokat bámulni. <_< És a pihenni vágyó betegeket meg riogatni. Gondolom a Plázával szembeni oldalon.mert ott van hely. Széchenyi téren mikor lesz a tavaszi össze jövetel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 És a pihenni vágyó betegeket meg riogatni. Gondolom a Plázával szembeni oldalon.mert ott van hely. Széchenyi téren mikor lesz a tavaszi össze jövetel?? Ott szoktunk találkozni a Pezo után, de most húha hideg van. Széchenyi térről meg kibacnának minket hamar, mert Fater felmarná a díszburkolatot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ott szoktunk találkozni a Pezo után, de most húha hideg van. Széchenyi térről meg kibacnának minket hamar, mert Fater felmarná a díszburkolatot. :D <_< :D :D :) :D jaja!! adná az ívet hírből ismerem meg van egy közös ismerősünk is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Péntek délutántól vasárnap délelőttig Győrben leszek. Ha lesz találkozó, akkor csatlakoznék. Vagy még túl hideg van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Péntek délutántól vasárnap délelőttig Győrben leszek. Ha lesz találkozó, akkor csatlakoznék. Vagy még túl hideg van? Nincs túl hideg a Pezoba odaléphetünk péntek este 8-kor. Max. nem megyünk utánna a kórházhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arti Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nincs túl hideg a Pezoba odaléphetünk péntek este 8-kor. Max. nem megyünk utánna a kórházhoz. Sajnos zsúfolt lesz a péntek estém. Nem biztos, hogy be tudok ugrani. Bocsánat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Sajnos zsúfolt lesz a péntek estém. Nem biztos, hogy be tudok ugrani. Bocsánat. nem tudom ma jött e volna valaki! :D de sajnos a ma nekem sem jó kicsit beteges vagyok!! :lol: meg nem kocsival vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 nem tudom ma jött e volna valaki! :D de sajnos a ma nekem sem jó kicsit beteges vagyok!! :lol: meg nem kocsival vagyok! :) Én is kihagyom, fáradt vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Először mindenki menne.. Majd be van havazva, És meg nagyon fáradt .. Akkor nem lesz össze jövetel így.... Mért nem teszitek korábra ?? Akkor még talán nem kell még a pizsit fel venni. :D Szép hétvégét mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Először mindenki menne.. Majd be van havazva, És meg nagyon fáradt .. Akkor nem lesz össze jövetel így.... Mért nem teszitek korábra ?? Akkor még talán nem kell még a pizsit fel venni. :D Szép hétvégét mindenkinek... Passz, így alakult ki, kérdezd csütörtökön, az közelebb van a péntekhez. Majd nyáron nagyobb lesz a kedv, az ember a kutyát sem veri ki ilyen hideg szeles időben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Passz, így alakult ki, kérdezd csütörtökön, az közelebb van a péntekhez. Majd nyáron nagyobb lesz a kedv, az ember a kutyát sem veri ki ilyen hideg szeles időben. :lol: --Akkor majd tavasszal mikor melegebb lesz.....---- És tudni már,hogy mikor lesz a fő suli előtt a veterán tali és a veterán börze?? Az is tavasszal és ősszel van egy - egy alkalommal.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 --Akkor majd tavasszal mikor melegebb lesz.....---- És tudni már,hogy mikor lesz a fő suli előtt a veterán tali és a veterán börze?? Az is tavasszal és ősszel van egy - egy alkalommal.... :D Itt találtam róla infót:Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Itt találtam róla infót:Klikk! Köszi!! nem létezik, hogy ilyen későn van csak---- na majd a Vili barátomat meg zargatom , hogy tud -e másik időpontokat----- köszike.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Pénteken pezo? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Pénteken pezo? B) Nem igérem, bébiszitter leszek.....esetleg a kórházhoz odaérek.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Pénteken pezo? B) Ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ok. Ha van felesleges km-óra spirálod, akkor légyszíves hozzál. B) tankolásból hazafele jövet elszakadt... :D Vagyis ez a tippem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Pénteken pezo? B) Zsir ott leszek. :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts