daykiller Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Legyen? :excl: Ha minden úgy jön össze (MÁV :lol:), akkor tudok menni pénteken, HA lesz találkozó. Remélem holnap kiderül, hogy a MÁV (ismét) keresztbe húzza-e a számításaimat... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nos, részemről okés lenne a tali pénteken, már csak az időjárás szólhat közbe. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nos, részemről okés lenne a tali pénteken, már csak az időjárás szólhat közbe. :excl: Akkor eddíg 2 fő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Állítólag nem zavartalan a közlekedés Győr fele, így inkább kihagyom a talit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Állítólag nem zavartalan a közlekedés Győr fele, így inkább kihagyom a talit. Pedig ideálisak a körülmények...már, ha vki kilincsel előre akar közlekedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Pedig ideálisak a körülmények...már, ha vki kilincsel előre akar közlekedni. :lol: :lol: Nehéz, ha a 82-es (állítólag) le van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 :lol: Nehéz, ha a 82-es (állítólag) le van zárva. Én sem szándékozom menni. Lázas is vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Én sem szándékozom menni. Lázas is vagyok. :lol: Jobbulás, vigyek valami forrót? :) Egyedül meg nem megyek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Péntek Pezo valaki???? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Péntek Pezo valaki???? :) :D Hát már nem ártana, régen voltam, de biztosat csak pénteken tudok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Hát már nem ártana, régen voltam, de biztosat csak pénteken tudok. :) oksii én szerintem most fix pont leszek! pénteken fél 2 ig leszek de elütöm az időt vhogy estig max ha tudunk előbb kezdeni! :D :) főleg ha jön valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 ...főleg ha jön valaki! Hát ja, az nem ártana egy találkozónál... :D Meer" egyedül baromi unalamas tud lenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Péntek Pezo valaki???? :) :D Kinézhetek, ha nincs túl hideg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Kinézhetek, ha nincs túl hideg. :D Pezóban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Pezóban? :D Nem, odáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Nem, odáig. Kocsi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Hát ja, az nem ártana egy találkozónál... :) Meer" egyedül baromi unalamas tud lenni... :P jaja egyszer elmentem aztán nem volt senki nem tudtam megnézni előtte a fórumot (szegény Heninget zaklattam infoért) hát mondom biztos lesz valaki bemegyek nő kicsit nézett hülyének!! :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 jaja egyszer elmentem aztán nem volt senki nem tudtam megnézni előtte a fórumot (szegény Heninget zaklattam infoért) hát mondom biztos lesz valaki bemegyek nő kicsit nézett hülyének!! :) :D :D :D Nem néz ,én is volt hogy odamentem korábban, benéztem opelesek? :) Mondta a csaj még nem jöttek.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Lehet megkockáztatok én is egy utat pénteken Győrbe. Régen voltam már én is. :D Amúgy jobb időt ígérnek holnaptól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Nem néz ,én is volt hogy odamentem korábban, benéztem opelesek? :D Mondta a csaj még nem jöttek.... :D Zotya te már lehet meg sem ismersz engem még a VB alatt voltam Pezoba akkor találkoztunk utoljára!:D :P Lehet megkockáztatok én is egy utat pénteken Győrbe. Régen voltam már én is. :) Amúgy jobb időt ígérnek holnaptól. Helyes, helyes... :D :o :) Mostmár csak időpontot kellene egyeztetni majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Zotya te már lehet meg sem ismersz engem még a VB alatt voltam Pezoba akkor találkoztunk utoljára!:D :) Max. odaállsz egy táblával az ajtóba mint a reptéren szokás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Zotya te már lehet meg sem ismersz engem még a VB alatt voltam Pezoba akkor találkoztunk utoljára!:) :D Helyes, helyes... :P :D :D Mostmár csak időpontot kellene egyeztetni majd! :D Szerintem a szokásos este 8 órási időpont lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Max. odaállsz egy táblával az ajtóba mint a reptéren szokás. :o :) :D :P :D így lesz!! azért talán ekkora gond nincs! :D :D Szerintem a szokásos este 8 órási időpont lesz. :D jaja szerintem is az lesz belőle! :D :) már mindenki így szokta meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na akkor ki jön? :) Én megyek, 8 előtt szerintem már ott leszek (fél 7kor indulok szokás szerint). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Na akkor ki jön? :) Én megyek, 8 előtt szerintem már ott leszek (fél 7kor indulok szokás szerint). :D Megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts